Om virksomheden bagved ServiceByen.dk

ServiceByen er et IT-firma, som gør det muligt for privatpersoner og virksomheder at indhente tilbud til deres serviceopgaver. 3. januar 2010 gik ServiceByen i luften. Siden da har over 50.000 glade danskere brugt os til at vælge mellem ca. 750 fagfolk til at udføre opgaver i deres hjem og på deres arbejdspladser.

Kunder starter med at beskrive deres opgave, hvorefter de modtager tilbud fra interesserede fagfolk. Når kunder har modtaget et tilbud, som de er tilfredse med, kan de via hjemmesiden hyre den pågældende fagmand til at udføre opgaven. Når opgaven er blevet udført, kan kunden slutteligt bedømme fagmanden på grundlag af det udførte arbejde.

ServiceByen ejes af Paul Mateescu og Jack Gonchik, og vi kan kontaktes her.

Adresse oplysninger
ServiceByen.dk I/S
Østergårdsparken 201
8310 Tranbjerg
CVR-nr: 32 40 05 23

Tlf: 50 29 50 80
Bank oplysninger
Bank: Nordea
Reg. nr: 2251
Konto nr: 4385641783

Ansigterne bag ServiceByen

Paul Mateescu, partner

Til hverdag sidder Paul med ansvaret for forretningsudvikling, markedsføring, annoncering og kundekontakt. Paul har en fortid hos både TDC og IBM, før han i 2006 blev færdiguddannet cand.mag i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet. Herefter arbejdede han hos CCI Europe som systemkonsulent, og sidenhen hos Den Blå Avis som forretningsudvikler, hvor han mødte Jack, og resten er, som de siger, historie.
CV for Paul Mateescu


Jack Gonchik, partner

Jack har udviklet hele systemet bag ServiceByen fra top til bund og sidder til daglig med programmering, fejlsøgning og optimering af de tekniske aspekter. Jack blev i 2004 uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet. Han har siden gjort karriere som systemudvikler hos Dynamicweb og Den Blå Avis, indtil han sammen med Paul i 2009 blev enig om at starte ServiceByen.dk.


Helena Joy, country manager

Helena er vores svensktalende medarbejder som, udover at have ansvar for den svenske side, også hjælper med markedsføring og kommunikation på den danske side. Helena har tidligere erfaring fra stillinger som projektkoordinator hos IQS, kundeservice fra Aalborg Universitet og kommunikation og markedsføring fra Aarhus School of Business and Social Sciences, inden hun blev færdiguddannet cand.ling.merc. i international markedskommunikation og PR i engelsk i ved Aarhus School of Business i januar måned 2012.


 
HjælpKontakt os Om ServiceByen ArkivByerPresseStatistikFagfolkVilkår -