Hvordan fungerer det?

ServiceByen.dk er skabt til at hjælpe de privatpersoner og virksomheder, som vil indhente tilbud til en opgave, som de skal have udført. I stedet for selv at kontakte fagfolk over telefonen, giver vi dig mulighed for at indhente tilbud via hjemmesiden. Fagfolkene på vores hjemmeside har modtaget bedømmelser fra tidligere kunder, og du kan basere din beslutning om, hvem du skal hyre på disse bedømmelser. Se alle dine fordele her.

1
. Beskriv opgaven
2
. Modtag tilbud
3
. Vælg fagmand
4
. Bedøm fagmand
Første skridt er at beskrive din opgave, hvor du angiver alt det, som skal udføres. På baggrund af denne beskrivelse kan fagfolk vurdere din opgaves type. Du kan også invitere specifikke fagfolk til at byde på din opgave.
Dernæst skal du læne dig tilbage og vente på tilbud fra fagfolk, som er interesserede i at udføre din opgave. Du modtager en sms og email, hver gang et firma byder eller skriver til dig.
Nu kan du sammenligne og vælge det bedste tilbud. Det er ikke altid det billigste tilbud, som er det bedste. Husk at se på de bedømmelser, som de forskellige fagfolk har modtaget fra tidligere kunder på ServiceByen.
Når opgaven er udført, kan du give en karakter til det firma, som du har udvalgt til opgaven. Dermed kan andre medlemmer af ServiceByen nyde godt af at læse om din erfaring med den specifikke fagmand.

Indhent tilbud fra fagfolk


 
HjælpKontakt os Om ServiceByen ArkivByerPresseStatistikFagfolkVilkår -