Maler - Indhent tilbud fra malerfirmaer
Malere, tryk her
 
 

Maler - 6 grunde til at hyre en professionel malermester

Tænker på at få malet din bolig? At ansætte et professionel malerfirma er en god idé som du ikke vil fortryde!

I første omgang kan det synes som en rigtig god idé at gøre det hele selv. At være en maler ser ikke så svært ud, du smider bare noget tape på de ting, du ikke ønsker at male, du tager noget gammelt tøj på også begynder at svinge en pensel og malerrulle.Tro om igen... maleri kan være en meget kompliceret og svær process, og der skal mange færdigheder og know-how til at være en dygtig malermester. Hvis jeg havde en krone for hver dårlig stykke råd jeg har hørt blive givet af amatører,i ville jeg være en rig mand idag! Jeg har ofte hørt udtalelser fra amatører, såsom "Jeg har lagt 6 lag maling på, og det ligner stadig som noget der har brug for 2 lag mere." eller "Hvor svært kan det være" eller "Jeg troede ikke det var så svært". Tro mig, det er lettere at vælge blandt professionel malerfirmaer, end at gøre det selv:

1. Forberedelse før maling.
Forberedelse er det afgørende første skridt, når du maler indendørs eller udendørs.Dette indebærer rengøring, tætning, slibning, brug af de rigtige rengøringsmidler og / eller anvendelse den rette overfladebehandling. En professionel maler vil sikre, at overfladen har de rigtige egenskaber, før påføringen finder sted. Korrekt maling forberedelse kan være forskellen mellem en elegant fejlfri finish og et forfærdeligt job der gået så galt du kan lige så godt rive muren ned :-) At overlade dette til professionelle malere med den nødvendige erfaring og viden er en fantastisk måde at ende op med fantastiske resultater.

2. Vælg den rigtige maling
malerDer er et væld af malingproducenter der fremstiller maling til alle former for brug. Tillid til det seneste marketing-ordning er ikke altid den bedste idé, når du vælger den maling, som du skal bruge. Når du hyrer en professionel maler, får du andel i den store erfaring og viden om malingsprodukter, som vedkommende malerfirma besidder. Chancerne er, hvis du har hørt om det, har den professionelle maler brugt det og erfaret det er fordele og ulemper ved den specifikke produkt. Valg af det rigtige produkt til et job kan være forskellen et resultat, der varer et par år, og en, der varer i 10 år.

3. Maling kan være farligt.
Der er mange farer når det kommer til maling. Stiger bruges typisk af malere til at nå høje højder, gamle huse kan indeholde bly i malingen, der kræver højt specialiserede arbejde med at fjerne nogle malinger har farlige kemikalier, som kan være eksplosive, men også meget giftige. Hvis du ikke ved, hvad du går ind til, har du et problem! En professionel maler vil vide, hvordan man bedst griber hver af disse situationer an for at sikre en sikker og færdig malerjob.

4. Få et godt resultat.
Der er mange maler værktøjsproducenter, der hævder at give fejlfri hurtig skæring. Dette er tilfældet, hvis du har nøjagtige forhold, de viser disse produkter udfører fejlfrit i. Men ofte er dette ikke tilfældet og du vil blive overrasket over, hvor mange variabler er i spil i det lille rum, hvor en væggen møder et loft. En professionel maler vil være i stand til at producere fantastiske resultater med et simpelt høj kvalitet pensel og hans kompetente færdigheder. Under normale omstændigheder behøver malere ikke at anvende malertape for at få smukt lige skåret i linjer. For et perfekt resultat, stol kun professionelle malere.

5. Oprydning efter maling og malingbortskaffelse
Der er love og regler der skal overholdes ved bortskaffelse af maling og disse er på plads for at beskytte miljøet. En professionel maler vil forstå og overholde disse love. Oprydning efter maling kan være en rodet affære og oprydning en meget besværligt og rodet. Pensler, ruller, maling bakker, malere plast, malertape skal alt sammen ryddes væk. En typisk maler genbruger 80% af deres udstyr, så de forstår dette, og de rydde op og gør alt for at forlade din plads pletfri. Professionelle malere forstår disse sager og ved, hvad de skal gøre for at håndtere enhver tilovers maling på en miljømæssigt forsvarlig måde.

6. Erfaring, erfaring og erfaring.
Der er grunde til at folk f.eks. hyrer revisorer til at lave deres regnskaber... og det er fordi de kender deres forretning. En maleropgave kan synes let i starten, men når du virkelig komme til stykket, så er du bedst tjent med at ansætte en professionel maler. Husk altid at spørge hvor mange års erfaring den pågældende maler har!