Få 3 tilbud på el-arbejde - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 133.262 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 99,6 mio. kr
  • Elektrikere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Montering af loftlampe, indbygningsspot og lysdæmper i København S

Montering af loftlampe Montering af lysdæmper Montering af indbygningsspot Jeg har behov for at få ændret opsætningen af lys i køkkenet. Idag tændes og slukkes både loftslamper og spots under køkkenskabene på samme kontakter. Der er en kontakt med samme funktion i hver ende af køkkenet.
Jeg vil gerne have de to lyskilder delt op så de kan tændes og slukkes hver for sig og desuden vil jeg gerne have lysdæmpere monteret på de kontakter der fremover vil styre loftslyset. Eventuelt bare på den ene af dem. Jeg vil desuden gerne vide hvilke loftsudtag styres af hvilke kontakter. Jeg er nyindflyttet og har en del udtag til loftsbelysning jeg ikke bruger endnu. Lejligheden er opført 2006 i Ørestad. (Kbh S)

Sted

2300 København S

Oprettet

27 november 2012

Omfang

Belysning

Hvornår?

29 november 2012, fleksibel dato

Elektrikerfirma hyret

27-11-2012

Tirsdag den. 27 november 2012 blev Form-el aps hyret til at lave "Montering af loftlampe, indbygningsspot og lysdæmper i København S". Kunden fant det rigtige elektrikerfirma efter kun 6 timer 10 min.

Bedømmelse

Fra Kunde33703 29-11-2012

Montering af loftlampe, indbygningsspot og lysdæmper i København S
" Super god og hurtig service. Jeg er utroligt glad for den hjælp vi fik af Morten og han var fantastisk effektiv og hjælpsom. Form-el får helt sikkert genvalg til vores næste el opgave.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Interesserede elektrikerfirmaer

Besparelser for belysningsopgaver