Få 3 tilbud på el-arbejde - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 136.809 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 105,9 mio. kr
  • Elektrikere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Reparation af stikkontakter, kontakter og belysning i Birkerød

Reparation af belysning Reparation af kontakter Reparation af stikkontakter Har fået lavet nogle stikkontakter sidste år, som ikke fungerer ordenligt. skal have en autoriseret elektriker til at lave dem ordenligt. Der er tale om følgende:
1)En afbryder som tænder lyset udvendigt, jeg tror det er meningen at den skal kunne tændes enten udefra eller indefra, hvis man slukker udefra kan den kun tændes igen derfra.
2) en kontakt tænder lyset i badeværelset, en anden afbryder slukker selvsamme lys. Det fungerer, men hvis lyset er slukket virker stikkontakten under afbryderen ikke.
3) i spisestuen er der to kontakter til samme lampe, de opfører sig som om der er en løs forbindelse og lider igen af at hvis den ene slukkes virker den anden ikke.
4) der er en afbryder ovenpå som skal virke sammen med den nedenfor trappen, samme problem som de andre.

Så vidt jeg kan se af lidt googling er der tale om at der skal laves en korrespondance afbrydere istedet for de formodenligt 1 polede afbrydere der sidder idag. Lovliggørelse af kontakter

Sted

3460 Birkerød

Oprettet

10 juni 2015

Omfang

Reparation af el-installationer

Hvornår?

10 juni 2015, fleksibel dato

Elektrikerfirma hyret

15-06-2015

El-optimering blev valgt til at løse "Reparation af stikkontakter, kontakter og belysning i Birkerød" onsdag den. 10 juni 2015. Der var 2 andre elektrikerfirmaer om buddet.

Bedømmelse

Fra Scion 22-06-2015

Reparation af stikkontakter, kontakter og belysning i Birkerød
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse