Få tilbud fra Bækgaards flytteforretning og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 153.251 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 118,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Bækgaards flytteforretning

cvr. lille-smiley.
Antal ansatte
8
Grundlagt
1982
Betalingsmuligheder
cash. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
Efter udførelsen
Medlem siden
28-01-2020
Seneste aktivitet
04-02-2020
Kunder fra ServiceByen
2
Antal bedømmelser
1
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport
Hjemmeside
Telefonnummer
98151010
Adresse
Ved Dammen 9, 9220 Aalborg
Regnskab
Responstid på nye opgaver
44 timer 48 min

Billeder

Firmabeskrivelse

Bækgaards Flytteforretning er et solidt trofast firma med vore folk som har mange års erfaring indenfor branchen. Vi behandler alt indbo med omhu og kommer glade og friske til tiden hvor vi sørger for at få alt indbo fint læsset på bilen så det står godt og forsvarligt. Indboet bliver fint passet på hvor vi har masser af tæpper med i vore biler. Når vi ankommer til den nye adresse vil vi sørge for at stille alt indbo i den nye bolig som dette ønskes. Vi går meget op i vores omdømme og drikker ikke øl i arbejdstiden men siger da gerne ja tak hvis vi bliver budt på en sodavand. Vi synes det værste en kunde kan observere når man har kundens indbo i hænderne er at flyttemanden lugter af øl, så derfor er vi et af de få firmaer der pænt takker nej til øl i arbejdstiden. Flyttekasser er gratis til låns hos os i forbindelse med flytning, dog tager vi et mindre gebyr for udbringning samt afhentning af disse.

Kundevilkår

Vi kommer gerne ud og besigtiger boligen ganske gratis og sender efterfølgende et tilbud til kundens mail så kunden har alt på skrift. Indgår vi en aftale sender vi altid i god tid vore kunder en bekræftigelse pr. mail på vores aftale hvor dato, tidspunkt samt pris fremgår. Det er kundens tryghed og det går vi meget op i. Kunden må meget gerne have alt pakket og klart på dagen hvor vi ankommer. Læg mærke til vore tilbud gælder ALLE UGENS 7 DAGE og dermed tager vi IKKE ekstra på søn og helligdage !! Efter endt flytning hvor alt indbo er kommet ind i den nye bolig afregner vi pr. mobilpay eller kontant og vi har på stedet en kvitteret faktura med til Dem.

Steder hvor Bækgaards flytteforretning oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning af 1-vær. lejlighed fra Aarhus C til Esbjerg

Derudover er der 8-10 flyttekasser.

Forløb

Opgaven blev udført af Bækgaards flytteforretning torsdag den. 13 februar 2020. Der var 13 andre flyttefirmaer om buddet. Jyskflyttefirma gav det først bud efter kun 13 minutter. Gennemsnitsprisen var på 4.055 kr og kunden sparede omkring 1.999 kr.

Udført

13 februar 2020

Gennemsnitlig bud

4.055 kr

Besparelse

1.999 kr

Bedømmelser

Bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjerner
Baseret på: 1 bedømmelser.

Fra en tidligere kunde

01-02-2020
" Jeg og familien fik foretaget vores flytning af Bækgaards flyttefirma og det var fuldt ud tilfredstillende ! Vi fik mange tilbud men valgte Bækgaard fordi de lød til at være de mest pålidelige samt jeg havde fået at vide det var flinke flyttefolk som altid sagde nej tak til øl i arbejdstiden men kun drak vand ! Dette var noget andre flyttefirmaer kunne tage ved lære af !! Flytningen fra Sjælland til Aalborg gik fint og over al forventning og alle vore ting kom helskindet og flot ind i den nye bolig hvor flyttemændene endda som de havde beskrevet i tilbuddet satte alle møbler på plads hvor vi ønskede det samt alle flyttekasserne fint stillet i de forskellige rum. Vi vil til evig tid altid igen benytte Bækgaards flyttefirma og kan varmt anbefale alle at benytte dette pålidelige firma som tilmed havde en kanon god pris at tilbyde os. En stor tak til firmaet og dermed osse til de 3 friske smilende flyttefolk som jeg hermed giver alle 5 stjerner til som er fuldt ud fortjent !!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse