Få tilbud fra NHM Transport og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 143.225 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 110,8 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

NHM Transport

cvr. lille-smiley. forsikring.
Antal ansatte
14
Grundlagt
2019
Betalingsmuligheder
cash. wiretransfer. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
På forhånd, under udførelsen og efter udførelsen
Medlem siden
03-09-2019
Seneste aktivitet
28-08-2020
Forsikring
Er verificeret
Kunder fra ServiceByen
12
Antal bedømmelser
6
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport
Hjemmeside
Telefonnummer
31214369
Adresse
Anna Anchers Vej 290, 9200 Aalborg
Regnskab

Billeder

Firmabeskrivelse

NHM Transport er et flyttefirma med stor erfaring og bred ekspertise inden for privatflytninger. Vi er klar til at hjælpe dig med de opgaver, du står over for i forbindelse med din flytning, og vi garanterer samtidig en god pris og kompetente flyttemænd.

Hvorfor vælge NHM Transport?

Vi ved, at det kan være en stor ting at flytte fra sit hjem, og at det er vigtigt at føle sig tryg ved situationen hele vejen igennem. For mange mennesker, både familier, unge og ældre, kan det føles som en stor og besværlig opgave at skulle flytte. Hos NHM Transport har vi en stor portion erfaring med privatflytning, og det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig, så din flytning bliver nem og problemfri. Du kan derfor roligt overlade din flytteopgave til os.

Vi ved også, at et hjem er meget mere end bare inventar. Det er forbundet med gode minder og stor værdi, da der ofte er tale om ens personlige ejendele, som kan være uerstattelige. Dine ejendele vil være i trygge hænder hos vores flyttemænd, som er yderst professionelle og servicemindede.

Hvad kan NHM Transport tilbyde?

NHM Transport og flytteservice har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland, men vi assisterer med flytteopgaver i hele Danmark, lige meget hvor i landet du skal flytte fra og til.

Vi har en lang række af pakker at vælge imellem, når det kommer til privatflytning. Alle løsninger inkluderer mindst én flyttemand, en flyttebil med betalt brændstof og forsikring af dine ejendele. Ud over det får du hos os mulighed for at låne flyttekasser helt uden at skulle betale ekstra for dem.

Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med en flytning, og hos NHM Transport står vi klar til at hjælpe dig med langt de fleste opgaver vedrørende din flytning. Vi tilbyder nemlig at stå for både at bære dine ting ud, pakke flyttebilen og bære dine ting ind i din nye bolig, uanset om der er tale om en stor eller lille privatflytning. Vi vil også gerne hjælpe dig med slutrengøring ved fraflytningen, og vi sender gerne en handyman ud og hjælper dig med diverse. Hvis du ringer til os, vil vi med glæde sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Kunne du tænke dig en sikker og effektiv flytteoplevelse? Så kontakt NHM Transport og flyttefirma. Vi finder stor glæde i at hjælpe andre med at flytte og sætter en dyd i at yde en god service. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt fra A til B med dine personlige ejendele!

Kundevilkår

Kundevilkår:
• Ombooking er gratis indtil 72 timer inden aftalt flyttetidspunkt. Under 72 kan der forekomme administrativt tillæg. Aflysning under 48 timer før aftalt flyttetidspunkt vil der blive fremsendt en regning på 50% af det aftalte beløb. Eller 2500,00 DKK i gebyr, hvis timepris er aftalt.

• Har man accepteret os på Servicebyen og vil aflyse, forbeholder vi os retten til at tilsende kunden en regning på 25% procent af beløbet, uanset hvornår man vælger at aflyse. Grundet gebyr til Servicebyen.

• Betaling foregår via mobilepay eller kontant efter endt arbejde, medmindre andet er aftalt. Der er altid mulighed for at få eftersendt kvittering, hvis ønskes. Ved aftalt timepris takseres der efter pr. påbegyndt halve time, medmindre andet er aftalt.

• Flyttekasser kan lånes gratis ved bestilling af en flytning hos NHM Transport ApS. Flyttekasserne skal afhentes på vores adresse. Flyttekasserne kan blive leveret samt båret ind til en timepris på 500,00 DKK, hvis dette ønskes.

• Inden ankomst skal alt løst indbo være pakket i flyttekasser, medmindre nedpakning eller andet er aftalt. Flyttekasserne må max have en vægt på 25kg, og skal kunne lukkes (2-4 kasser flyttekasser som ikke kan lukkes, er tilladt). Vi forbeholder vi os retten til at nægte at tage flyttekassen, hvis den ikke er pakket forsvarligt eller ikke overholder max-vægten.

• Alt hvad der kan skilles ad, SKAL skilles ad, og være klar til at blive flyttet, medmindre andet er aftalt. (send evt. billede af møbelet til vores mail, hvis man er i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt at skille af)

• Alt skal være pakket og flytteklar ved ankomst af flyttemændene, det vil sige at man ikke stadig er i gang med at pakke ned når flyttemændene ankommer. Medmindre andet er aftalt.

• Ting der ikke er oplyst i opgaven, som gør flytningens omfang væsentligt større, forbeholder vi os retten til at nægte at tage med, ellers vil den ekstra tid der bruges på dette, blive faktureret efter overarbejdstimepris.

• Alt der flyttes er dækket gennem Codan. Det gælder ud- og ind bæring samt under fragten i bilen.

• Eventuelle skader på kundes ejendele skal anmeldes telefonisk eller via vores mail senest 2 dage efter endt flytning, dokumentation skal medfølge.

• Tekniske skader på f.eks. TV, radio eller anden elektronik, dækkes kun hvis det kan påvises at vi decideret har tabt det. (Eftersom vi ikke tjekker folks elektronik inden vi flytter det, og det kan være gået i stykker af anden årsag.)

• Hvis flytningen indeholder specielle arbejdsopgaver for flyttemændene så som tungløft (f.eks. Klaver, flygel, våbenskab) eller montering/demontering (f.eks. vaskemaskine, lamper, tørretumbler) kan der forekomme ekstra gebyr udover den normale timepris. Disse aftales på forhånd inden flytningen, hvis der bliver oplyst herom.

Forsikring

Vi er forsikret hos Codan og har udvidet forsikring udover den lovpligtige fragtføreransvars forsikring! Vi har blandt andet baksnings forsikring som gør at Jeres ting ikke kun er forsikret ved transporten, men også under interne flytninger. Samt en udvidet ansvarsforsikring som gør vi f.eks. kan hjælpe med montering af hårdehvidevarer osv.

Steder hvor NHM Transport oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning af seng, kommode, klædeskab, sofa og bord fra København N til Aabybro

Forløb

Torsdag den. 03 september 2020 blev NHM Transport hyret, i konkurrence med 5 andre flyttefirmaer, til at udføre "Flytning af seng, kommode, klædeskab, sofa og bord fra København N til Aabybro". Det første tilbud kom allerede efter 31 minutter. Gennemsnitsprisen var på 9.099 kr og kunden sparede mindst 6.000 kr.

Top karakter

Jeg havde en god oplevelse med NHM Transport med flytning fra lejlighed i København til Nordjylland. Det var to professionelle og arbejdsomme flyttemænd, der klarede flytningen, og som desuden var søde og imødekommende.

Udført

30 august 2020

Gennemsnitlig bud

9.099 kr

Besparelse

6.000 kr

Bedømmelser

Bedømmelse: 4,8 ud af 5 stjerner
Baseret på: 6 bedømmelser.

Fra Kunde146808 Igår

Flytning af seng, kommode, klædeskab, sofa og bord fra København N til Aabybro
" Jeg havde en god oplevelse med NHM Transport med flytning fra lejlighed i København til Nordjylland. Det var to professionelle og arbejdsomme flyttemænd, der klarede flytningen, og som desuden var søde og imødekommende.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.000 kr.
Svar fra NHM Transport:
Igår
" Hej Trine. Det er vi så glade for, at høre! Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Vi ønsker dig alt held fremover. Med venlig hilsen NHM-teamet.

Fra Kunde145575 09-08-2020

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra Aalborg til Aalborg Ø
" Til tiden med smil trods anstrængelse!!!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.299 kr.
Svar fra NHM Transport:
11-08-2020
" Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder meget. Det har været en fornøjelse at flytte jer. Mange hilsner fra hele NHM Teamet.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.499 kr.
Svar fra NHM Transport:
13-07-2020
" Kære Kunde. 1000 tak for de 5 stjerner. dem er vi super glade for. Vh NHM Transport
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 9.499 kr.
Svar fra NHM Transport:
13-07-2020
" Hejsa. :-) Tak for de 5 stjerner og tak for din bedømmelse. Håber vi kan hjælpe dig en anden gang. Vh NHM Transport

Fra en tidligere kunde

16-09-2019
" De leverede et godt stykke arbejde og var hurtigere færdig end forventet. Derudover var de nemme og rare at snakke med. Kan klart anbefale dem til andre der skal flytte!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra en tidligere kunde

04-09-2019
" Skønt lille firma, som varetager mange små og mellemstore flytteopgaver. I og omkring Nordjylland.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse