Få tilbud fra Service On Demand ApS og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 176.881 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 130,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Service On Demand ApS

cvr. lille-smiley. forsikring. dmf. dtl.
Antal ansatte
10
Grundlagt
2018
Betalingsmuligheder
cash. wiretransfer. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
På forhånd og efter udførelsen
Medlem siden
12-05-2020
Seneste aktivitet
26-04-2021
Forsikring
Er verificeret
Kunder fra ServiceByen
6
Antal bedømmelser
7
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport
Hjemmeside
Telefonnummer
50955555
Adresse
Herstedvang 7A, 1, 2620 Albertslund
Regnskab
Responstid på nye opgaver
50 timer 9 min

Billeder

Firmabeskrivelse

Hvem er vi
Vi er tidligere selvstændige vognmænd, som er gået sammen om Service On Demand, da vi har lagt vores kunder sammen og dermed kan tilbyde bedre service i form af fremkørselstid, bedst egnet vogn til godset og ikke mindst en beslutning, hvor vi belaster miljøet mindst muligt.
Alle kan i dag levere fra A -B og måske via C, D og E, men når vi snakker om service, så er det langt fra tilfredsstillende og mangel på sproglige eller faglige kompetencer.

Vores partner
Vores partner har forskellige kompetencer, men fælles for dem alle er, at de har grundlæggende varebilsuddannelse og vognmandskursus som minimum. De bliver også screenet for varebilstilladelse, forsikringer, diverse kurser og til sidst deres straffeattest.

Vi har vores egen vognpakke som vi udvider løbende, men har også en del kørende i andre selskaber, som er med til, at aflaste os ved spidsbelastninger eller hvor vi kan se en fordel i, at udfylde tomme kilometer hos de enkelte partnere og dermed skåner miljøet og en besparelse i form af brændstof.
Vognene er monteret med vores logo. Enten hele biler eller også med enkelte klistermærker, som fortæller at partneren er tilknyttet Service On Demand.

Platform
Vores platform er webbaseret og en GPS med en nøjagtighed på 99,9% kan vi sikre os, at f.eks. gods er afhentet og leveret præcist til det aftalte sted med tids stempel. Ved levering bliver der sendt et POD til kunden samt underskrift for modtagelse.

Vi holder skarp afstand til vores konkurrenter ved ikke at sende turdetaljerne via SMS eller brug af WhatsApp, Viber og andre sociale medier.
Bilerne samt godset er GPS tracket under hele forløbet.

Som sagt så er vi web- og cloudbaseret, hvilket gør, at vores nedetid er minimalt næsten nul og dermed kan altid tilbyde samt tracke vognen eller service som er bestilt.

Nye services
Vi er altid omstillingsparat og klar til at adoptere nye services og viden til os, så vi kan imødekomme kundernes ønsker bedst muligt.

Kundevilkår

Vi vil meget gerne gøre det så nemt for din virksomhed som overhovedet muligt, at få fragtet gods fra A til B. Derfor tilbyder vi landsdækkende døgnservice.
Vi vil altid gerne give vores kunder en fornemmelse af, at vi kender dem og deres krav, derfor går vi meget op i, at yde god service til alle og er konstant i forbedring mht. vores services.
Vi vil være bedst med den gode service ved at tilbyde, dit firma hurtige, sikre og pålidelige transportydelser hele døgnet. Vi modtager kontanter, efterbetaling via faktura eller MobilePay. - Vores almindelige betingelser som flyttepartner.

A. Service On Demand og kunden. Det kræves af begge, at opgive de rigtige detaljer på opgaven, som skal løses. Såsom godsets omfang (Dimensioner, vægt, hvad det er og hvor meget det drejer sig om, etc.). Det gør, at SOD, Service On Demand kan levere det korrekte køretøj samt mandskab.

B. Ved ankomst skal alt gods være pakket og klar til, at blive fragtet. For den korrekte pakning af bil skal godset eller indbo pakkes i flyttekasser med en vægt på mellem 15-20 kg pr. kasse.

C. Møbler skal være afmonteret og så vidt muligt adskilt, så disse er klar til, at blive flyttet.

D. SOD hæfter for ingen efterkrav på bortkomne dele, som ikke er afmonteret og pakket ned i kasser. Løs siddende skruer, ben på senge, borde osv. erstattes ikke ved skade osv. Skarpe dele skal også afmonteres eller fjernes helt for, at undgå person-, og materielle skader.

Forsikring

Vi har de nødvendige forsikringer, som erhvervs, fragtfører og selvfølgelig bil.

Steder hvor Service On Demand ApS oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning af sofa fra Greve til København S

Jeg håber det kunne vær i dag mellem 16.00-20.00 :)

Forløb

Service On Demand ApS blev hyret af kunden til at lave "Flytning af sofa fra Greve til København S" søndag den. 25 oktober 2020. Kunden modtog det første tilbud efter kun 50 minutter fra Service On Demand ApS. Kunden fandt det rette flyttefirma efter kun 1 time 1 min.

Udført

25 oktober 2020

Bedømmelser

Bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjerner
Baseret på: 7 bedømmelser.

Fra Kunde149116 26-10-2020

Flytning af sofa fra Greve til København S
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde146597 13-08-2020

Fragt af køleskab fra Ballerup til Albertslund
" Yderst tilfreds med veludført arbejde.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 300 kr.

Fra Kunde146124 29-07-2020

Transport af planter, seng og 2 kommoder fra København V til København N
" Kan absolutt anbefales!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.049 kr.

Fra Kunde145233 20-07-2020

Flytning af 2-vær. lejlighed i Frederiksberg C
" Vi har haft glæden af at få hjælp af to meget ansvarsfulde og punktlige medarbejdere. Vi vil anbefale dette flyttefirma, som har gjort flytningen meget let og smertefrit for os.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.849 kr.

Fra Kunde145878 18-07-2020

Flytning af kommode fra Frederiksberg C til Frederiksberg
" Jeg kan varmt anbefale firmaet Service on Demand ApS; fik afhentet en antik chiffoniere og blev glad overrasket over at se at kommoden var nænsomt hyllet i tæpper og plastikfolie under transporten. De to flyttemænd var venlige og hjælpsomme og prisen absolut rimelig!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 999 kr.
Svar fra Service On Demand ApS:
19-07-2020
" Tak for din positive feedback. Det sætter vi pris på :)

Fra en tidligere kunde

12-05-2020
" Fik transporteret 3 paller fra Fyn til København i slut april 2020. Tiden og prisen holdt som aftalt. Jeg kan kun give ros og fuldstændig outstanding service og kommunikation!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra en tidligere kunde

12-05-2020
" Sohail fra service on demand tog opgaven seriøst fra start til slut og kan helt klart anbefale man bruger dem. Kommunikation og arbejdsmoralen var i top.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse