Få tilbud fra Flyttekompagniet og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 146.811 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 113,7 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flyttekompagniet

cvr. lille-smiley.
Antal ansatte
40
Grundlagt
2017
Betalingsmuligheder
cash. wiretransfer. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
På forhånd, under udførelsen og efter udførelsen
Medlem siden
20-12-2017
Seneste aktivitet
30-12-2019
Kunder fra ServiceByen
430
Antal bedømmelser
170
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport, revisor, catering, autoværksted, festmusiker, rengøring, fotograf, anlægsgartner, elektriker, tømrer og snedker og maler
Hjemmeside
Adresse
2605 Brøndby
Responstid på nye opgaver
28 timer 4 min

Billeder

Firmabeskrivelse

Flyttekompagniet er måske Danmarks bedst etableret servicefirma til dags dato. Siden det blev startet af frontløbere i branchen med mange års erfaring indenfor transport, service og logistik, er det gået hen og blevet til et velkendt navn i mange danske hjem. Vi ved fra vores mange tilfredse kunder, hvad vi præcis skal gøre som serviceudbydere, for at en flytning bliver til en god oplevelse, uden at det skal gå ud over din økonomi.

Kundevilkår

24 / 7 SERVICE
Vi kan kontaktes døgnet rundt
Vi opererer døgnet rundt i hele landet
Kontakt os på mail, telefon eller gennem livechat på hjemmesiden

Ved hyring af Flyttekompagniet til din opgave, accepterer du følgende vilkår;

Betalingsvilkår:

Vi er et kontantløst firma, så vi accepterer ikke kontanter som betaling. Efter booking vil du i en separat mail, modtage en faktura for din flytning, som bedes være betalt senest efter endt flytning, medmindre andet er aftalt. MobilePay kan også anvendes som betalingsløsning, følg blot instrukserne i fakturaen.

Flyttetidspunkt: Bookingtidspunktet er altid et ca. tidspunkt. Der er (medmindre andet er aftalt) altid en buffer på to timer involveret (seks timer i travle perioder). Dvs. at vi vil ankomme indenfor et tidsinterval på to timer fra bookingtidspunktet, og seks timer i travle perioder.

Aflysningsvilkår:

Aflyses en opgave indenfor 14 dage fra flytning flytning finder sted, er kunden forpligtet til at betale 50% af flytningens pris.

Aflyses en opgave indenfor 24 timer fra flytningen finder sted, er kunden forpligtet til at betale det fulde beløb af flytningens pris.

Flyttekasser:

Hvis kunden ikke er til stede til levering eller afhentning af flyttekasser, pålægges kunden det fulde gebyr for levering/afhentning af flyttekasser.

Steder hvor Flyttekompagniet oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning fra 3-vær. hus til lejlighed fra Randers SØ til Skødstrup

Man kan ikke bruge lift, da vinduerne er for små. En varevogn kan bakke om i gården, hvor døren er, men en stor flyttelastbil kan nok ikke.

Forløb

I konkurrence med 4 andre flyttefirmaer vandt Flyttekompagniet opgaven: "Flytning fra 3-vær. hus til lejlighed fra Randers SØ til Skødstrup". Gennemsnitsprisen var på 5.412 kr og besparelsen udgjorde omkring 3.650 kr.

Udført

03 juli 2018

Gennemsnitlig bud

5.412 kr

Besparelse

3.650 kr

Bedømmelser

Bedømmelse: 4,3 ud af 5 stjerner
Baseret på: 163 bedømmelser.

Fra Kunde136828 30-12-2019

Fragt af lænestol, kommode, sofa, seng og cykel fra Grindsted til København K
" En fantastisk flytning og dertilhørende service, som leveret af flyttefirmaet Flyttekompagniet. Jeg kan ikke andet end at komme med ros til de super rare og seje mennesker, som tog hånd om min ellers noget besværlige flytning, som havde en del ændringer op til flytningen grundet nogle ting, som ikke helt gik efter planen fra mit vedkommende. Dog var Flyttekompagniet omstillingsparate og de kunne altid finde en god løsning til de ændringer jeg var kommet med. Jeg anbefaler firmaet på det varmeste, og sender mine ros til især Mikkel og Lordan.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 9.000 kr.

Fra Kunde136826 29-12-2019

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra Frederiksberg C til Helsingør
" Værdi for pengene - hele vejen! Flyttede i går med Flyttekompagniet, hvor servicen var i tip top fra da jeg hyrede firmaet til min flytning, til da flyttemændene dukkede op til min flytning og bar den sidste flyttekasse ind. Jeg var kommet til at overdrive med inventaret af min flytning i forespørgslen, så Mads over telefonen var hurtig om at give mig en ny og bedre pris på opgaven. Det hele blev løst langt billigere end, hvad andre firmaer havde budt ind med, trods den aldeles gode service.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.506 kr.

Fra Kunde136747 29-12-2019

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra Skovlunde til Ringsted
" Oplevelsen med Flyttekompagniet var super god! Fra allerførste gang vi tog kontakt til Flyttekompagniet, var de klar med et godt tilbud til os med en aldeles positiv attitude. Vores emails til dem blev besvaret hurtigt og da vi skulle rykke flyttetidspunktet over flere omgange, var det intet problem også var det helt gratis. Vi fik flyttet på en helligdag, men prisen var stadig den samme. Det kalder jeg god service!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.016 kr.

Fra Kunde136748 27-12-2019

Flytning fra opmagasinering til lejlighed fra København NV til Roskilde
" Flyttekompagniet rykkede ud på flytningen samme dag og med lynets hastighed. Jeg hyrede Flyttekompagniet til min i dag, hvorefter jeg ringede dem op og forklarede, at min flytning hastede og at jeg uheldigvis havde været sent ude. Det var ikke noget, som de ikke kunne løse og de rykkede ud til min flytning med det samme! Der blev sendt to super seje flyttemænd, som arbejdede uden beklagelser. Flyttekompagniet kan anbefales hvis du har travlt, for lignende omstillingsparathed har jeg længe ikke set!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.500 kr.

Fra Kunde134291 15-10-2019

Flytning fra 3-vær. hus til lejlighed fra Aalborg til København NV
" Vi skulle flytte fra indre by i Ålborg til København, midt i oktober, altså i går, så vi ville bestilte en flyttemand til denne flytning. De kom præcis som aftalt og var ekstremt søde, høflige og sidst men ikke mindst enormt ansvarlige! Det tog os godt nok hele dagen til at flytningen var overstået, især når der var en del trapper som vi skulle ned fra i Ålborg, så vi var først færdige om aftenen, men jeg tvivler på at sådan en opgave kunne være løst hurtigere end det, da der også er en del kørsel involveret i det. Jeg følte mig tilpas med en fast pris inklusiv benzin og bro udgifter, som de specificerede så godt i tilbuddet som jeg fik fra dem - noget som gjorde oplevelsen lidt bedre, da det var dejligt med noget sindsro i så stressfuld en periode som en flytteprocess kan være. Da vi kom til København gik alt som smurt, alt var intakt og de organiserede vores møbler og kasser i lejligheden hvor vi ønskede det, noget som de også havde informeret os om at de ville gøre på forhånd. Prisen vi fik fra dem var en rigtig god pris, og jeg kan erklære mig selv fuldt tilfreds, så jeg siger tak herfra og vil sørge for at anbefale jer til venner og familie.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.500 kr.

Fra Kunde134263 15-10-2019

Transport af vaskemaskine og tørretumbler i på Østerbro
" Jeg giver Flyttekompagniet mine varmeste anbefalinger. Jeg skulle have flyttet en del hvidevarer i Kbh indre by til opbevaring, så jeg søgte efter tilbud online gennem forskellige sites og her var det uden tvivl Flyttekompagniet som skilte sig ud, så velformulerede og profesionelle som de var. Jeg var ikke i tvivl om, at det var Flyttekompagniet som skulle stå for min flytning, især fordi at de ovenikøbet var kommet med det bedste og mest omfattende tilbud, tilbud uden alle mulige ligegyldige forhold, som man skulle forholde sig til ved mange af de andre tilbud jeg havde fået. Jeg var desværre lidt besværlig som kunde, det føler jeg ihvertfald at jeg var, idet at jeg skulle have ændret datoen en del, men her var Flyttekompagniet bare så venlige og fleksible, at jeg bare vidste at min opgave var i de rette hænder. Jeg vil rose Flyttekompagniet især for deres gode kundeservice, kundebehandling, kommunikation og fleksibilitet. Tusind tak for indsatsen - jeg ved godt hvem jeg ringer til næste gang jeg har behov for flyttehjælp.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.000 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.001 kr.

Fra Kunde64332 21-04-2019

Flytning af 4-vær. hus i Videbæk
" Ødelagt møbel og endnu ingen erstatning 5 mdr. efter. Manglende grej:,tæpper, sækkevogn og møbelhund.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.500 kr.

Fra Kunde123161 19-03-2019

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra Frederiksberg til Ølsted
" Brug ALDRIG Flyttekompagniet. Jeg havde modtaget et fast tilbud og på trods af det blev jeg ringet op midtvejs i flytningen og blev afkrævet ekstrabetaling på 4000 kr. da firmaet mente at flytningen langt oversteg det der var givet tilbud på. Derfor måtte de kalde ekstra hjælp ind og ville først være færdige kl. 21.00 om aftenen. Den ekstra mand kom aldrig og flytningen var afsluttet præcis kl. 17.00. Jeg har efterfølgende forsøgt at komme i kontakt med firmaet, men der svares ikke på mails og mit mobil-nummer er tilsyneladende blevet blokeret, således at jeg altid omstilles til en telefonsvarer uanset hvornår jeg ringer. Derudover har det været umuligt at få returneret mit depositum (1200 kr.) for leje af flyttekasser. Der er tale om ren svindel. Så gå langt udenom dette firma.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde119369 13-03-2019

Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus fra Aalborg Ø til Vadum
" De ringede tidligere på dagen for at rykke den aftale tid, pga. en anden opgave som tog længere tid. Det var helt fint men der var også bestilt og betalt flytning af udendørsmøbler, disse blev ikke flyttet af firmaet. Jeg skulle stadig betale den fulde fastsatte pris.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.001 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.501 kr.

Fra Kunde123102 28-02-2019

Tilbud på flytning af 3-vær. hus fra Odense SØ til Odense NV
" Alt i alt en utilfredsstillende flytning, hvor der på grund af, at firmaet ikke tog sig tid til, at bese lejemålet, der skulle flyttes fra, ikke var den mindste overensstemmelse mellem tilbud på flytning og faktisk pris, der skulle betales.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde122484 21-02-2019

Flytning af 3-vær. lejlighed i Havdrup
" e var hos mig 2 timer og 10 min og for de 10 min skulle jeg betalt999kr. det syntes jeg ikke er okay
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.001 kr.

Fra Kunde123365 16-02-2019

Flytning af 2-vær. lejlighed i Svendborg
" 2 friske fyre som var gode til at lytte, hvor de skulle sætte kasser og møbler.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.801 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.750 kr.

Fra Kunde120480 04-02-2019

Flytning af 4-vær. hus i Lystrup
" Nej brug ikke dette firma. Vi har ventet med at lave vores vurdering på trustpilot til vi havde fået penge tilbage fra depositum fra flyttekasser. Det fortæller lidt om vores vurdering af forløbet ved flytning.
Alting startede fint, vi fik 9 tilbud på flytning igennem service byen. Nogle urealistisk billig, 2 lidt dyrer og vi tog den 3 dyreste, da den så ret fornuftigt ud. 5999Kr, for 110 m^2 + et skur på 10m^2. Vi skrev lidt frem og tilbage, hvori vi spurgte om vi kunne være sikre på at de flyttede det hele og det gjorde de helt sikker uanset hvor langt tid det tog, og aftalen om pris var på plads. Vi skulle derefter lave en inventar liste, og her startede det. De mente der var meget og ville have 2000kr mere, men vi følte os fanget da vi troede vi havde lavet en aftale og fik dem til at gå med til en prisstigning på ”kun” 1300kr. Alt så OK ud, indtil de forsinket kom på dagen for flytning. Flyttefolkene der ikke var fra Flyttekompagniet, men var lejet ind, ville have flere penge for flytningen og ringede til Flyttekompagniet, der så ringede til os og ville have flere penge i alt 1501kr mere. (Ialt 8800 kr) Vi blev meget skuffet og sure over, at man så sent ville lave prisen om, men følte os fanget da flytningen var i gang og betalte.
Vi kan på ingen måde anbefale firmaet, der ikke er i stand til at sætte en pris på det de vil udføre. På intet tidspunkt har vi holdt noget skjult og inventar listen var meget fyldest gørende. Udover dette var flyttekasserne af meget tvivlsom kvalitet i flere forskellige størrelser (Jem og fix ….). Det har betydet at de ikke kunne stables i flyttebilen, hvilket betød at der var en del ting der var gået i stykker :-( .
Så kommer vi til kasserne. Den dag de lovede at hente dem, blev det udsat gang på gang. Så var den dag gået fra kl. 10.00 til kl. 20.00 hvor de så endelig kunne sige de ikke kom og en ny aftale kunne ikke laves. Så pludselig en dag kunne de være der inden kl 15. Heldigvis arbejder jeg tæt på og kunne afkorte et møde for at skynde mig hjem for at vente 30 min før de kom.
Ja så skulle vi så have depositum tilbage fra flyttekasserne. Der gik der så 4 telefon opkald + 1,5 måned. De lovede indenfor 10 arbejdsdage. Indtil flere gange.

Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.701 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde121299 03-02-2019

Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus fra Nibe til Løgstør
" Kom som aftalt. Flyttefolkene var venlige, omhyggelige, hurtige, og gav en god service. Der var en god kommunikation med flyttekompagniet, men jeg er ikke halt tilfreds med at, jeg ikke havde modtaget kvittering for betalingen efter 1 uge. Det skal dog bemærkes at, da jeg ringede og rykkede for kvitteringen.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.501 kr.

Fra Kunde122963 16-01-2019

Transport af seng, kommode, bogreol, sofa og bord i Aabenraa
" Kom ikke til planlagt tid, meddelte ikke at de ikke kom og først da jeg ringende ind til firmaet blev et andet hold sendt til adressen - de kom 8 timers senere og var flinke / hjælpsomme, så dem kan jeg ikke sige noget dårligt om.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 901 kr.

Fra Kunde82966 13-01-2019

Flytning af 2-vær. lejlighed i Aalborg
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.500 kr.

Fra Kunde121839 11-01-2019

Transport af fryser, seng, 2 kommoder og 2 stole fra København S til Silkeborg
" Min datter skulle flytte fra Kbh og have sine opbevaret 1 mdr. I Kbh var de rigtig søde med at hjælpe og pakket det fin. Da det ankom til stedet hvor hun skulle bo i Jylland blev det slæbt på 2 sal uden bøvle dog med lidt cola påfyldning fra hendes side. Vi har haft en god dialog undervejs med firmaet, super service og mega tilfreds kunde herfra og vil varmt anbefale firmaet
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde122081 08-01-2019

Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus fra Frederiksværk til Hundested
" Behagelige og effektive flyttefolk. Det var dog irriterende, at der stod et stort træningsapparat i flyttebilen, og tog plads op. Ellers havde vi måske kunnet nøjes med at køre en tur, så havde jeg sparet en time.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 5.700 kr.

Fra Kunde120406 06-01-2019

Flytning af 3-vær. lejlighed i Hillerød
" Havde GLEMT i deres tilbud at fortælle at det kostede yderligere næsten 1000kr pr time efter 3 timers flytning. Deres tilbud lød på 2499. Sur røv
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde120010 04-01-2019

Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus i Odense C
" De to drenge, der dukkede op til tiden, var rigtig søde, men de var ikke i nærheden af proffe flyttemænd. Jeg har flyttet mange gange før, og har aldrig oplevet, at det har taget to flyttemænd over seks timer at tømme en 2-værelses lejlighed og flytte ind i et hus længere nede ad vejen. Desuden er nogle møbler skadede/ubrugelige nu, en dørkarm blev slået i stykker, kasser tydeligt markeret "forsigtig - porcelæn" blev stillet under tunge kasser, som var placeret skævt m.m. ... Det blev rigtig dyrt, de var væk i længere tid undervejs uden at give besked, og jeg hyrer ikke flyttekompagniet igen.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.350 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse