Billigt flyttefirma i Fredericia

Gratis og uforpligtende. Gør som 179.442 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 131,7 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flyttefirmaer i Fredericia

Det er naturligt og forståeligt, at vi nogle gange har brug for at være sparsommelige. Det er som regel en god ting, så længe vi ikke lader det stå i vejen for vores dømmekraft, når det kommer til at vælge flyttefirmaer.

Der har længe eksisteret svindlere blandt flyttefirma branchen. Men på grund af sociale mediers tilgængelighed og stigende popularitet – som f.eks. facebook og twitter – er det blevet lettere for svindlere at oprette et flyttefirma. Alt de skal bruge er en smartphone og en lastbil. Svindlerne kan i dag lettere snyde intetanende kunder, der ikke er klar over, at disse upålidelige flyttemænd overhovedet findes i Fredericia området.

På baggrund af ovenstående, hvordan kan man så spare penge på flytteomkostninger uden at gå på kompromis med flyttefirmaets kvalitet og pålidelighed?

Vælg det rette flyttefirma
Udvælg en række pålidelige flyttefirmaer. Undersøg deres omdømme, bed om deres portefølje over tidligere kunder, og hvis det er muligt, så tal med nogle af dem for at få et indtryk af flyttefirmaets professionalisme og pålidelighed. Hvis de har været i branchen længe og har en række veletablerede kunder, er der større sandsynlighed for, at de er til at stole på.

Se efter tilbud
Når du har lavet en liste over foretrukne flyttefirmaer, så undersøg, om nogen af dem har nogle gode tilbud eller rabatter, som du vil kunne få gavn af.

Sammenlign tilbud på flytning
Kontakt derefter det pågældende flyttefirma fra Fredericia på din liste, og få dem til at give dig et tilbud. Vær ikke bange for at kigge i næromårdet også, såsom byerne Middelfart, Taulov og Smidstrup. Benyt lejligheden til at spørge ind til, hvordan flyttefirmaets forsikringer dækker i forhold til de ting, der skal flyttes, og om der er andre opgaver i forbindelse med flytningen, der kan medføre skjulte omkostninger. Det kan f.eks. være ting som flytning op/ned ad trapper, ting der skal løftes usædvanligt langt, flytning af ting, der er for store til at kunne være i en elevator, usædvanligt tunge løft, skæve arbejdstider og ekstraudgifter i forbindelse med kreditkortbetaling, osv.

Når du har indhentet tilbud fra nogle Fredericia flyttefirmaer på din liste, skal du sammenligne dem. Husk også at tage flytteforretningernes omdømme med i betragtningen, inden du beslutter, hvem du vil hyre. På denne måde er du sikker på, at du får værdi for dine penge, når du vælger dit flyttefirma.

Yderligere besparelser
Her er der et par tips til, hvordan du kan spare flere penge, ud over de penge du allerede har sparet ved at vælge det rette flyttefirma.

Skaf dig af med unødvendige ejendele
Gå dine ejendele igennem. Vær opmærksom på ting, du har samlet, og som du ikke har haft i brug inden for de sidste par år. Du får sikkert mere gavn af at skaffe dig af med disse ting, end af at tage dem med dig. Her er nogle eksempler på ejendele, du måske kan undvære:
  • Bøger, du ikke har åbnet i årevis
  • Souvenirs, som du har købt på ferier, fordi de var billige
  • Legetøj, som dine børn er vokset fra
  • Ejendele i din garage eller kælder, som du ikke har brugt i årevis
Vær hård, når du kigger dine ting igennem. Du kan overveje at donere ting i god stand til andre, der kan få gavn af dem. Du kan også arrangere et garagesalg for at komme af med dine ting og samtidig tjene lidt penge.

Pak selv dine ejendele
Flyttefirmaet tager penge for at pakke dine ejendele. Derfor kan du spare penge ved at pakke selv. Før du beslutter, om dette er det rette for dig, skal du vide, at det kræver tid og kræfter, og du skal gøre op med dig selv, om det er penge, der er værd at spare.

Hvis du beslutter dig for at pakke selv, så sørg for, at du håndterer dine skrøbelige ejendele forsigtigt, og at du pakker dem korrekt, så de ikke bliver beskadiget under flytningen. Det er en god idé at pakke systematisk og tage et rum ad gangen. Husk at sætte mærkater på kasserne, så de er nemmere at pakke ud. Det er også en god idé at finde nogle pakketips, især hvis det er første gang, du skal pakke til en flytning.

Sidst, men ikke mindst: Sørg for, at alle dine ejendele er pakket og klar på flyttedagen. Hvis flyttemændene af en eller anden grund skal til at pakke dine ting om, koster det højst sandsynligt ekstra.

Borgerservice
Inden du er taget afsted, ville det være en god ide at kontakt kommunen for at sikre at alt det formelle omkring din flytning er ordnet inklusiv alt der har at gøre med adresseændring hos Folkeregisteret:

Fredericia Borgerservice
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Tlf: 72107000

Sørg for at have et par flyttedatoer at vælge imellem Hvis du er fast besluttet på at flytte en bestemt dato, og den dato ligger i en højsæson for flytninger, bliver din flytning sandsynligvis dyrere. Derfor kan det være smart at planlægge din flytning i en periode, hvor det typiske flyttefirma i Fredericia har mindre travlt. På denne måde er der større chance for, at du kan forhandle dig til en god aftale og spare penge.

Her fik du nogle tip til, hvordan du kan spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten af din flytning. Det er fint at spare penge på flytningen – det skal bare ikke ske på bekostning af kvaliteten.
Flyttefirmaer i Fredericia
flyttefirmaer i Fredericia

15 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Fredericia


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Fredericia udgør:
1.915.656 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Fredericia har givet:
9.869

Andre sider

Flyttefirmaer i Fredericia området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner