Få tilbud fra NHM Transport og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 135.012 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 104,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

NHM Transport

cvr. lille-smiley. forsikring.
Antal ansatte
6
Grundlagt
2019
Betalingsmuligheder
cash. wiretransfer.
Betalingstidspunkt
Efter udførelsen
Medlem siden
03-09-2019
Seneste aktivitet
18-02-2020
Forsikring
Er verificeret
Kunder fra ServiceByen
5
Antal bedømmelser
3
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport
Telefonnummer
53565284
Adresse
Houvej 177, 9370 Hals
Regnskab

Billeder

Firmabeskrivelse

- NHM Transport er et forholdsvist ny opstartet lille firma, hvor vi primært arbejder inden for flytte- og transportbranchen.
- Indtil videre består firmaet af mig selv, min bil og min trofaste makker, Nicklas. Derudover har jeg nogle friske gutter, som vi travle perioder trækker på. Så større opgaver kan også sagtens løses. Vi stræber efter at være de absolut flinkeste flyttemænd i har mødt

Kundevilkår

Hos NHM Transport er deres flytning i gode hænder; vi er et hold af serviceminded og stærke mænd, som står klar til at lytte til lige netop dine behov.

Kundevilkår:
• Ombooking er gratis indtil 72 timer inden aftalt flyttetidspunkt. Under 72 kan der forekomme administrativt tillæg. Aflysning under 48 timer før aftalt flyttetidspunkt vil der blive fremsendt en regning på 50% af det aftalte beløb.
Når man acceptere os på Servicebyen og vil aflyse, forbeholder vi os retten til at tilsende kunden en regning på 25% procent af beløbet, uanset hvornår man vælger at aflyse. Grundet gebyr til Servicebyen.
• Betaling foregår via mobilepay eller kontant efter endt arbejde, medmindre andet er aftalt. Vi taksere efter pr. påbegyndt halve time, medmindre andet er aftalt.
• Flyttekasser kan lejes for 25kr pr stk, hvoraf de 15kr udgør depositum, som tilbagebetales hvis kassen kommer tilbage intakt og uden tydelig skade. Flyttekasserne skal være foldet sammen ved afhentning.
• Inden ankomst skal alt løst indbo være pakket i flyttekasser, medmindre andet er aftalt. Flyttekasserne må max have en vægt på 20kg, og skal kunne lukkes. Vi forbeholder vi os retten til at nægte at tage flyttekassen, hvis den ikke er pakket forsvarligt eller ikke overholder max-vægten.
• Alt hvad der kan skilles ad, SKAL skilles ad, og være klar til at blive flyttet, medmindre andet er aftalt.
• Alt skal være pakket og flytteklar ved ankomst af flyttemænd, det vil sige at man ikke stadig er i gang med flytte når flyttemænd ankommer. Medmindre andet er aftalt.
• Ting der ikke er oplyst i opgaven, som gør flytningens omfang væsentligt større, forbeholder vi os retten til at nægte at tage med, ellers vil den ekstra tid der bruges på dette, blive faktureret efter timepris 850 kr pr time.
• Alt der flyttes er dækket gennem Codan. Det gælder ud- og indbæring samt under fragten i bilen.
• Eventuelle skader på kundes egendele skal anmeldes telefonisk eller via vores mail senest 2 dage efter endt flytning, dokumentation skal medfølge.
• Tekniske skader på f.eks. TV, radio eller anden elektronik, dækkes kun hvis det kan påvises at vi decideret har tabt det. (Eftersom vi ikke tjekker folks elektronik inden vi flytter det, og det kan være gået i stykker af en anden grund.)

Forsikring

Vi er forsikret hos Codan og har udvidet forsikring udover den lovpligtige fragtføreransvars forsikring! Vi har blandt andet baksnings forsikring som gør at Jeres ting ikke kun er forsikret ved transporten, men også under interne flytninger. Samt en udvidet ansvarsforsikring som gør vi f.eks. kan hjælpe med montering af hårdehvidevarer osv.

Steder hvor NHM Transport oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning af vaskemaskine, seng, 5 kommoder, klædeskab og sofa i Hjørring

Forløb

NHM Transport blev valgt til at løse "Flytning af vaskemaskine, seng, 5 kommoder, klædeskab og sofa i Hjørring" fredag den. 13 december 2019. Der var 5 andre flyttefirmaer om buddet. Nordjysk Flytteservice gav det først bud efter kun 4 minutter. Gennemsnitsprisen var på 4.539 kr og besparelsen udgjorde omkring 2.499 kr.

Udført

13 december 2019

Gennemsnitlig bud

4.539 kr

Besparelse

2.499 kr

Bedømmelser

Bedømmelse: 4,7 ud af 5 stjerner
Baseret på: 3 bedømmelser.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 9.499 kr.

Fra en tidligere kunde

16-09-2019
" De leverede et godt stykke arbejde og var hurtigere færdig end forventet. Derudover var de nemme og rare at snakke med. Kan klart anbefale dem til andre der skal flytte!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra en tidligere kunde

04-09-2019
" Skønt lille firma, som varetager mange små og mellemstore flytteopgaver. I og omkring Nordjylland.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse