Billigt flyttefirma i Køge

Gratis og uforpligtende. Gør som 138.255 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 107,1 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flyttefirmaer i Køge (4600)

Begå aldrig den fejl at hyre det første flyttefirma, du falder over, eller at hyre flyttemænd, fordi de er de billigste. Prisen er ikke det eneste, du skal have med i dine overvejelser, når du skal flytte. Hvis du ikke finder de flyttefirmaer, du leder efter, vil du få problemer senere, eller måske ender du med at betale mere, fordi dine ejendele er blevet beskadiget på grund af ukorrekte pakkemetoder eller ukorrekt håndtering.

Når du skal flytte, er det vigtigt, at processen bliver så stressfri som mulig. Før du skriver kontrakt med et Køge flyttefirma, er det en god idé at stille dem nogle spørgsmål for at undgå ubehagelige overraskelser før, under og efter flytningen. De kommer her:

Er firmaet fra Køge positivt bedømt på Trustpilot, ved Forbrugerstyrelsen eller på servicebyen.dk eller er de medlem af Dansk Møbeltransport Forening? Ved at undersøge, hvordan firmaet er bedømt, kan du få et indtryk af deres professionalisme ud fra, hvad tidligere kunder siger om dem.

Skal flyttefirmaet have et depositum?
Pålidelige flyttefirmaer fra Køge forlanger ikke et depositum, men beder sandsynligvis i stedet om, at der bliver betalt med kreditkort senest to dage efter flytningen, med check på flyttedagen eller kontakt.

Kan det pågældende flyttefirma give et bindende tilbud?
Du kan få et bindende tilbud, på baggrund af arbejdets forventede omfang, som er en pris, der ikke må overskrides. For at firmaet kan give dig et bindende tilbud, skal du give dem en række oplysninger om din flytning. Herefter modtager du et skriftligt tilbud, hvor du bl.a. kan se den maksimale pris på flytningen. Kan du ikke finde nogle der giver bindende tilbud, så find andre virksomheder fra Køge området, f.eks. fra byer såsom Herfølge, Solrød Strand eller Borup.

Har flyttefirmaet deres eget personale, eller udliciterer de deres arbejde?
I de fleste tilfælde har flyttefirmaet deres eget personale. Loyale medarbejdere vil med sikkerhed håndtere din flytning professionelt, da de har meget på spil. Det er vigtigt for dem, at du giver dem og firmaet positiv feedback. Det er ikke sikkert, at et uafhængigt flyttefirma, der ikke er ansat ved firmaet, er lige så dedikerede, fordi de har mindre på spil med hensyn til deres karriere.

Hvad sker der, hvis flytteforretningen beskadiger eller mister mine ejendele under flytningen?
Forskellige firmaer kan have forskellige forsikringer. Pålidelige flyttefirmaer er som regel fornuftigt forsikrede. Dette gælder dog ikke alle firmaer. Spørg derfor flyttefirmaerne fra Køge, når du kontakter dem, hvilke forsikringer de har tegnet.

Hvordan beskytter firmaet vægge, gulve og andre overflader i det gamle og nye hjem? Selvom dit gamle hjem måske er solgt eller lejet ud, ønsker du sandsynligvis stadig at efterlade det i god stand, ligesom du nok gerne vil bevare væggene og gulvene i dit nye hjem pæne og fine. Derfor er det vigtigt, at flyttemændene er forsigtige, når de færdes i begge hjem, og at de ikke forårsager skader på nogen overflader. Spørg ind til, hvordan de bærer sig ad, og hvis du ikke er tilfreds med det, du hører, står det dig frit for at vælge et andet flyttefirma.

Hvordan pakkes møbler, apparater og elektronik? Pålidelige flyttefirmaer fra Køge bruger de mest avancerede pakkemetoder, så dine ejendele er beskyttet til de når destinationen, men det kan ikke skade at spørge ind til, hvordan flyttemændene gør. Bed dem om at forklare processen, så du føler dig 100% sikker på, at dette er den bedste måde at transportere ting på, som kan blive ridset.

Hvordan håndterer dit flyttefirma særlige genstande? Genstande som klaverer, fladskærms-tv’er, vaskemaskiner og tørretumblere, møbler, som er gået i arv, og madrasser med memory foam eller gel og andre genstande skal håndteres på en bestemt måde. Det er en god idé at spørge på forhånd, hvordan disse ting bliver flyttet. Det giver dig også mulighed for at fortælle flyttemændene, hvis du har særlige ønsker om, hvordan bestemte ting håndteres. Dette aspekt er vigtigt, for selvom du har fuld forsikring på dine ejendele, er der ikke nogen forsikringer, der kan give dig din afdøde bedstefars gamle ur igen.

Det offentlige
For en ekstra sikkerheds skyld, bør du kontakte din kommune for at sikre, at alt er på plads set med de offentliges briller:

Køge Borgerservice
Torvet 1
4600 Køge
Tlf: 56676767

Spørgsmålene, der er nævnt ovenfor, kan være med til at forhindre forvirring og problemer. Hvis du overvejer at bruge et bestemt firma, kan du søge på internettet efter tidligere kunders anmeldelser for at se, hvordan firmaet arbejder.
Flyttefirmaer i Køge
flyttefirmaer i Køge

8 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Køge


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Køge udgør:
41.000 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Køge har givet:
467

Andre sider

Flyttefirmaer i Køge området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner