Få tilbud fra Aconcept og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 131.881 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 98,7 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Aconcept

cvr. lille-smiley.
Antal ansatte
3
Grundlagt
2010
Betalingsmuligheder
cash. dankort. visa. visaelectron. mastercard. american-Express. diners-Club. maestro. jcb. wiretransfer.
Betalingstidspunkt
Efter udførelsen
Medlem siden
15-08-2014
Seneste aktivitet
18-03-2016
Kunder fra ServiceByen
9
Antal bedømmelser
5
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport
Hjemmeside
Telefonnummer
70252001
Adresse
Pilegård Alle 39, 2770 Kastrup
Regnskab
Responstid på nye opgaver
8 timer 14 min

Firmabeskrivelse

Flyttefirma med 20 års erfaring indenfor branchen. Vi tilbyder både flytning for private samt erhverv til fornuftige priser.

Kundevilkår

Forsikret igennem Almindelig Brand
Fuld læs forsikret op til 500000 kr
Enkelt kolli op til 50000 kr
All risk forsikring tilbydes.

Steder hvor Aconcept oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning af 2-vær. lejlighed i Glostrup

Vaskemaskine skal flyttes Opvaskemaskine skal flyttes Afstand til parkeringsplads (m): 6

Forløb

Aconcept blev valgt til at løse "Flytning af 2-vær. lejlighed i Glostrup" mandag den. 03 november 2014. Der var 6 andre flyttefirmaer om buddet. Det gennemsnitlige bud var på 1.990 kr og kunden sparede omkring 949 kr.

Udført

03 november 2014

Gennemsnitlig bud

1.990 kr

Besparelse

949 kr

Bedømmelser

Bedømmelse: 4,0 ud af 5 stjerner
Baseret på: 5 bedømmelser.

Fra Kunde24549 04-11-2014

Flytning af 2-vær. lejlighed fra Odder til Slagelse
" Firmaet kom med et tilbud på 1800kr da jeg skulle flytte / de skulle i forvejen til Jylland / de ville hente mine ting d.30 okt 2014 mellem kl.16-17 ! Jeg konstaterer at jeg ikke kan få nøglerne til mit nye sted før 1.nov. Og ringer til Aconcept d.29.10.ved 14 tiden/ forklarer situationen men de vil ikke godtage afslaget og taler om gebyr på 1800kr . Desuden om opmagasinering i Tåstrup og en ny " flytning" herfra d.1.nov.hvor jeg har fået nøglerne !!! Det kan jeg ikke acceptere og hyrer et nyt firma" Stjernestøv" som kan flytte for mig d.1.nov. Og som jeg har råd til .
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 5.100 kr.
Svar fra Aconcept:
04-11-2014
" Kommentar:
Kære Kirsten,
Er selvfølgelig meget ked af, at du mener du er blevet dårligt behandlet i forbindelse med din accept af vores tilbud på din flytning fra Odder til Slagelse.
Men i henhold til vores vilkår samt planlægning af flytninger/transporter allokerer vi pladsen på flyttevognen til de kunder der accepterer vores tilbud i vores planlægning.
Vi er en seriøs virksomhed der sætter tilfredsheden hos vores kunder meget højt og forventer ligeledes at vores kunder behandler os seriøst.
Hvis man dagen før vælger, at aflyse sin flytning fordi man ikke selv har styr på de ting der kræves i forbindelse med en flytning opkræver vi fuld afregning. Ligesom det fremgår af vores vilkår vedrørende flytninger. I dit tilfælde 1800 kr inklusiv moms. Grunden til at vi opkræver fuld pris er, at vi ikke kan få nyt gods på bilen samt at vi i den mellemliggende periode fra din accept af tilbuddet har sagt nej til andre kunder. Det vil sige, at din aflysning medfører et tab for os.
Håber at du i denne mail kan se, at vores politik vedrørende aflysninger ikke er lavet for, at gøre dig utilfreds. Men udelukkende et spørgsmål om at vi driver en virksomhed, hvor vi ikke har råd til at folk aflyser en aftale, fordi de ikke selv har planlagt deres ting ordentlig.
Med venlig hilsen
Mikael Johnsen.

Fra Kunde57958 12-10-2014

Fragt af mine ejendele i København S
" Jeg spurgte efter om den opgivne pris var den samlede pris, hvilket han bekræftede, og blev derfor overrasket over at prisen ved 2½ gange højere end jeg troede. Han har tydeligvis troet jeg spurgte om det var den samlede timepris. Men ret ærgerligt og stå dels med en følelse af at være blevet snydt (selvom det nok ikke er rigtigt) og også at man ikke har penge nok og skulle ud og hæve flere penge. Men ellers meget punktlig, flink og effektiv.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.632 kr.
Svar fra Aconcept:
12-10-2014
" Kommentar: Hej Mette,
Er meget ked af, at du sidder tilbage med en følelse af at være snydt eller at der har været et kommunikationsbrist i forbindelse med vores aftale. Vi skriver altid udførligt hvad vi tilbyder når vi skal udføre et arbejde.
Ligeledes mener jeg, at det er tilfælde denne gang. Vi skrev i forbindelse med dit udbud dette:" Timepris for 2 mand. Vil estimere timeforbruget til at vare 3-4 timer." Vi klarede opgaven på 2,5 time. Dvs hurtigere end jeg estimere opgaven til og ligeledes opkrævede vi kun betaling for 2,5 time.
Alt dette ændrer dog ikke din opfattelse af kommunikationen. Efterfølgende har vi ændret vores praksis så vi nu kan modtage alle former for kortbetaling.
Med venlig hilsen Mikael Johnsen.

Fra Kunde57898 08-10-2014

Flytning af hus fra Roskilde til Frederiksværk
" Alt i fineste orden
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 649 kr.

Fra Kunde57943 10-09-2014

Flytning af 1-vær. lejlighed fra Rødovre til Valby
" Super service og nogle søde og effektive gutter at arbejde sammen med. De gjorde min flytning meget nemmere, end jeg har oplevet før. Vil helt sikkert bruge dem igen, og kan varmt anbefale til andre.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde57665 02-09-2014

Jeg skal ikke flytte, bare have ryddet mit loftrum på 8 m2. Det ligger på 5.sal 6
" Aconcept er topprofesionelle - rigtig effektive, hurtige, omhyggelige og engagerede. Høj kvalitet og god service til fornuftig pris. Kan varmt anbefale dem. Annemarie Jørvad
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse