Få tilbud fra Akutflyt & logistik og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 176.881 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 130,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Akutflyt & logistik

cvr. lille-smiley.
Antal ansatte
8
Grundlagt
2018
Betalingsmuligheder
cash. wiretransfer. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
På forhånd og under udførelsen
Medlem siden
03-06-2018
Seneste aktivitet
29-03-2019
Kunder fra ServiceByen
94
Antal bedømmelser
63
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport
Telefonnummer
50200591
Adresse
Fyrreparken 174, 3. th., 5240 Odense
Regnskab
Responstid på nye opgaver
39 timer 17 min

Billeder

Firmabeskrivelse

Vi er et team af glade, energiske og stærke mænd, der alle besidder flere års erfaring indenfor flyttebranchen. Det er derfor et MUST for os, at i får en flytteoplevelse som aldrig før. Vi bestræber os på at forholde vores principper enkelte, netop at kvalitet og service aldrig skal gå på kompromis med en god pris. Vælger du os, til at udføre din flytning. Vil vi til opgavens begyndelse, give dig en kort briefing i hvordan arbejdet kommer til at forløbe, samt her kan du som kunde stille krav/specifikke ønsker til arbejdets gang. Har du nogle spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kundevilkår

For os er jeres oplevelse det vigtigste! Derfor ser vi det nødvendigt, at begge parter er afklarede om forløbet for jeres flytning. Vores almene kundevilkår er: -Større møblement der kan skilles ad, skal være adskilte.
-Alt hvad der kan pakkes i kasser eller poser, skal være nedpakket.
-Hos os, har i følgende betalingsmuligheder: bankoverførsel eller kontant, forud eller efter endt flytning. (Girokort tages ikke)
-Ved bankoverførsel hos en anden bank end Danske Bank, Nordea eller andre banker med straksoverførsel, skal betalingen ske en dag forinden flytningen. I vores priser, er nedenstående ydelser inkluderet: - Forsikring, emballage, x antal flyttemænd, transportudgifter og håndtering efter kundens behov.

Steder hvor Akutflyt & logistik oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra Vejle til Tistrup

Derudover max. 10 små effekter i en garage, der er beliggende ca. 200 meter fra lejligheden

Forløb

Akutflyt & logistik vandt opgaven "Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra Vejle til Tistrup" mandag den. 15 april 2019. De var oppe imod 10 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 3 minutter. Det gennemsnitlige bud var på 4.977 kr og kundens besparelse blev omkring 2.400 kr.

Top karakter

Vores flytning fra Øst- til Vestjylland med Akutflyt & Logistik oversteg alle forventninger. De 2 fantastiske flyttemænd kom ovenikøbet før aftalt tid, og derfra - og resten af dagen og aftenen - der knoklede de og gav sig selv 100% til opgaven. På trods af de store flyttelæs og trapper, så havde Simon og Jasmin HELE TIDEN en positiv attitude, overskud og et smil på læben. Alt flyttegods blev håndteret omhyggeligt og vi havde ingen skader på vores indbo overhovedet. Vi er Simon og Jasmin så taknemmelige for, at alt klappede på vores flyttedag. Også en stor tak til Lærke for imødekommenhed og god kundepleje. Og til Jer andre derude: husk lige, at vand, soda, frugt, grønt og måske et måltid, er virkeligt godt brændstof for flyttemænd. Just sayin'...

Udført

15 april 2019

Gennemsnitlig bud

4.977 kr

Besparelse

2.400 kr

Bedømmelser

Bedømmelse: 4,3 ud af 5 stjerner
Baseret på: 62 bedømmelser.

Fra Kunde124824 09-05-2019

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra Odense C til Odense V
" Kan kun anbefales. 3 super søde og stærke gutter kom og klarede vores flytning fra lejlighed på 2.sal til hus på rekord tid. Intet gik i stykker, de kom til tiden og prisen var fair. Vi var rigtig glade for at have hyret dem.(:
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.500 kr.

Fra Kunde124671 30-04-2019

Flytning af 2-vær. lejlighed i Aarhus C
" Kan ikke give stjerne da de ikke dukke op, tænk at udsætte andre mennesker for sådan en uansvarlig behandling. Det burde være muligt at give minus stjerne, umuligt at få kontakt til dem på flyttedatoen. Betalte det aftalte beløb dagen forinden (stolede på firmaet :o) kontaktede dem pr mail ang. det indbetalte beløb, og fik endelig svar, hvor de skrev at den konto jeg havde indbetalt til ikke mere eksisterede, og at de ikke havde fået pengene, men at jeg skulle kontakte Nordea,( der desværre ikke er meget for at slippe beløbet). Her er det igen den manglende kommunikation. Heldigvis var et andet Flyttefirma "AM Delivery "klar dagen efter, hvor der løbende under hele forløbet var kontakt.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.600 kr.

Fra Kunde18090 26-04-2019

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra Vejle til Tistrup
" Vores flytning fra Øst- til Vestjylland med Akutflyt & Logistik oversteg alle forventninger. De 2 fantastiske flyttemænd kom ovenikøbet før aftalt tid, og derfra - og resten af dagen og aftenen - der knoklede de og gav sig selv 100% til opgaven. På trods af de store flyttelæs og trapper, så havde Simon og Jasmin HELE TIDEN en positiv attitude, overskud og et smil på læben. Alt flyttegods blev håndteret omhyggeligt og vi havde ingen skader på vores indbo overhovedet. Vi er Simon og Jasmin så taknemmelige for, at alt klappede på vores flyttedag. Også en stor tak til Lærke for imødekommenhed og god kundepleje. Og til Jer andre derude: husk lige, at vand, soda, frugt, grønt og måske et måltid, er virkeligt godt brændstof for flyttemænd. Just sayin'...
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.400 kr.

Fra Kunde124131 05-04-2019

Flytning af 2-vær. lejlighed fra Holstebro til Haderslev
" de havde fået nyt navn siden sidst, da hed de AH Flytning, jeg kan ikke side meget godt om servicen ud over at folkene var flinke men ikke har ret meget viden om flytning. Jeg fik revet hjørnet af min sofa itu, skabs låger fik jeg ridset meget, hængslerne til disse blev revet af så der skal 2 nye døre til, der blev skrammet mange møbler, der blev lavet ridse i gulvet på min nye adresse så jeg skal have det slebet de kunne ikke have hele flyttelæsset med selvom jeg havde solgt sådan som fryser, den stod også på listen i udbuddet. deres bil gik i stykker da de skulle køre så jeg måtte afsted for at hente et nyt batteri, jeg fik ikke refunderet penge for startspray 74 kr.... Jeg har skrevet en mail til firmaet med billeder af alt, men har ikke fået svar.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.900 kr.

Fra Kunde125037 06-03-2019

Flytning af 3-vær. hus fra Sønderborg til Nordborg
" Kom nogle timer forsent, men to gode og effektive folk. Dem ville jeg godt bruge igen
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 500 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.200 kr.

Fra Kunde122202 14-02-2019

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus i Aalborg
" De 3 gutter der udførte flytteopgave var fuldstændig fantastiske. De knoklede som en vanvittig fra kl.10.30 til 00.00 og det var hele vejen igennem med højt humør, selvom alle var trætte. De flyttede et stort læs fra 4. sal og ind i et hus, og der var ikke så meget som en skramme på vægge eller de genstande der er blevet flyttet. Hvis jeg skal flytte igen, ved jeg godt hvem jeg ringer til og jeg kan kun varmt anbefale Akutflyt & Logistik.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 8.999 kr.

Fra Kunde123350 21-01-2019

Flytning af 4-vær. hus fra Storvorde til Kongerslev
" super flinke gutter som udførte deres arbejde med stor tilfredsstillelse (kan klart anbefales)
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.999 kr.
Svar fra Akutflyt & logistik:
22-01-2019
" Tusind tak 🌺

Fra Kunde101520 08-01-2019

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Gistrup til Aalborg
" Kom til tiden . Flyttede alt der var i kasser samt større møbler . Pakkede sårbare møbler ind i plast så de var beskyttede. God oplevelse, så de kan anbefales på det varmeste !
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.199 kr.

Fra Kunde122834 03-01-2019

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Kolding til København SV
" Flytning fra Kolding til København. Flyttemændende kom en halv time før aftalt og gik straks igang. Bordplader og reoler blev pakket pænt ind - så der kom ingen ridser på noget og intet gik i stykker. Ellers var flyttemænd super venlige, hurtige og hjælpsomme. Anden kontakt med Akutflyt var altid med venlige og servicemindede medarbejdere. Jeg kan kun anbefale firmaet.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 10.995 kr.

Fra Kunde118977 28-12-2018

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra Gråsten til Rødekro
" de var meget dygtige men de burde havde kørt 2 gange men det var de ikke helt villige til og så tog det enormt lang tid fra de kørte fra flytte adressen til de var fremme på den nye adresse flere timer det kan gøres på 45 minutter jeg er ikke tilfreds med det gjorde måtte have folk til at hente det sidste på trailere
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.299 kr.

Fra Kunde102210 17-12-2018

Flytning af 3-vær. lejlighed i Herning
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.841 kr.

Fra Kunde122281 16-12-2018

Fragt af fryser, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og køleskab i Odense NØ
" I udførte opgaven for mig over alle forventninger. To super glade mænd dukkede op og sparede ikke på kræfterne. Fik tilmed kørt nogle ting på lossepladsen gratis! Vil anbefale til alle. Det var akut og blev flyttet, mange tak for denne gang
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.000 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.000 kr.

Fra Kunde118078 07-12-2018

Flytning af 4-vær. lejlighed fra Esbjerg Ø til Esbjerg V
" I flyttede for mig d. 28/11-18, i ødelagde mit spisebord som var helt nyt på daværende tidspunkt. Jeg har været i telefonisk kontakt med jer flere gange hvor i lover mig et nyt spisebord som bliver udskudt igen og igen og igen.. Det er aldrig jer der henvender jer ved mig, jeg skal selv ringe og rykke efter mit bord. D. 15/11-18 lover i mig at jeg vil have mit nye spisebord indenfor 1-2 uger, nu har vi d. 7 december og jeg har stadig ikke set skyggen af mit spisebord og heller ej pengene..
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra Akutflyt & logistik:
07-12-2018
" Hej Michelle. Der er ikke på noget tidspunkt fra vores side givet udtryk for at du ikke vil få et nyt bord, på trods af trusler eller ventetid, jeg kan se i vores system at du er sat til at modtage dit bord på onsdag eller torsdag, hvor vi har en flytteopgave i nærheden af dig. Det har hele tiden været oplyst at vi kombinere leveringen af dit bord, med en opgave i nærheden af dig. Vi har efter din samtale med vores medarbejder i dag, hørt optagelserne for din telefoniske kontakt igennem, og derefter haft ham til samtale vedr. din erstatningssag. Han beklagede meget måden samtalen endte på, men at han ikke kunne få et ord indført og du var svær at være i dialog med. Dette er selvfølgelig klart, på trods af omstændighederne. Men vi er kede af at kommunikationen ikke er gået godt, fra begge sider af. Vh. ejeren af Akutflyt & logistik // Jasmin

Fra Kunde119528 04-12-2018

Flytning af 3-vær. hus i Tønder
" Super søde og flinke fyre,som klarede flytningen til ug!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.499 kr.

Fra Kunde120174 30-11-2018

Flytning fra 4-vær. hus til lejlighed i Fredericia
" Firmaet var en time forsinket, men da de kom i gang, knoklede mændene med godt humør og løste opgaven ganske tilfredsstillende.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.700 kr.

Fra Kunde118911 30-11-2018

Flytning af 1-vær. lejlighed i Odense C
" Vi havde aftalt at flytningen skulle foregå kl 12, som de ikke mødte op til. Ved opringning fortæller de at aftalen ikke var kl. 12 men kl. 14 - jeg havde det ellers på skrift. Jeg havde intet andet valg end at vente og håbe på de kom. Forgæves ventede jeg til kl. 14, hvor de ringer og fortæller at de er på vej ud til mig. To timer senere ringer de igen for at fortælle at de bliver yderligere forsinkede. Det blev ikke før kl. 18:30 at de ankom. Da de så ankom var det tilgengæld tre mænd som arbejdede meget hårdt og effektivt.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.400 kr.

Fra Kunde120737 22-11-2018

Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus i Randers NØ
" Jeg oplevede yderst hjælpsomme flyttemænd, servicemindede og punktlige. Kan kun varmt anbefale
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.500 kr.

Fra Kunde120513 21-11-2018

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Toftlund til Nakskov
" DET VAR EN SUPER GOD OPLEVELSE - 3 SUPER SØDE, SMILENDE - HÅRDT ARBEJDENDE UNGE MÆND - DER HÅNDTEREDE MINE TUNGE MØBLER PÅ EN RIGTIG FLOT MÅDE - DE HOLDT OS ORIENTERET OM ALT UNDER FLYTNING - DE TRE UNGE MÆND KAN AKUTFLYT&LOGISTIK VÆRE MEGET STOLTE AF - TUSIND TAK FOR EN RIGTIG GOD OPLEVELSE...
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 7.500 kr.
Svar fra Akutflyt & logistik:
21-11-2018
" Det var en fornøjelse at flytte for jer Tusind tak for de fine ord og stjernerne🌺🌺🌺
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 8.900 kr.

Fra Kunde26070 09-11-2018

Flytning af 3-vær. lejlighed i Aalborg
" Flyttefolkene var utrolig flinke og flittige. De dukkede op 30 minutter tidligere end forventet. I forhold til prisen, gjorde de et fantastisk stykke arbejde, men synes de har været noget hårde ved mine ting. De fortalte at de var kommet til at tabe en vase, men andre skader, så som en lænestol, hvor de var kommet til at knække benet af, eller ødelagt venyl i både ny og gammel lejlighed, glemte de at fortælle. Benet på lænestolen, var sat på, så jeg ikke opdagede noget, før jeg selv begyndte at flytte på stolen. Mht. Til kommunikation, synes jeg der er plads til forbedring. Jeg måtte rykke for ordrebekræftelse, og mangler stadig bekræftelse på min reklamation, som jeg sendte for snart en uge siden. Vil sige, at havde de været åbne omkring ALLE skader, og været bedre til at svare på henvendelser, så havde jeg givet top karakter. Uheld sker, og det har ikke været en ordentlig flytning, hvis ikke der er noget der går i stykker.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.600 kr.

Fra Kunde117863 24-10-2018

Flytning af 3-vær. hus i Hjørring
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.099 kr.

Fra Kunde119718 21-10-2018

Fragt af lænestole, stole, fryser, kommode og sofa fra Odense S til Odense M
" Jeg har kun godt at sige om dem. De kom et kvarter før tiden. Gik lige rundt, og dannede sig et overblik over, hvad de skulle have med, og så gik de i gang. Inden jeg så mig om, var det hele læsset og klar. Det var nogle friske unge mænd, med et godt humør. Da jeg havde nogle tunge møbler, der skulle køres på containerpladsen, valgte jeg at hyre dem igen og anden gang, gik lige så fint som første gang. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil hyre dem en anden gang. Stor ros til Akutflyt
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 700 kr.