Få tilbud fra M&M Flytteservice ApS og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 153.722 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 118,8 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

M&M Flytteservice ApS

cvr. lille-smiley.
Antal ansatte
6
Grundlagt
2019
Betalingsmuligheder
cash. dankort. mastercard. maestro. wiretransfer. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
På forhånd, under udførelsen og efter udførelsen
Medlem siden
11-11-2019
Seneste aktivitet
19-04-2021
Kunder fra ServiceByen
120
Antal bedømmelser
57
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport, rengøring, fotograf, anlægsgartner, elektriker, tømrer og snedker og maler
Hjemmeside
Telefonnummer
60834465
Adresse
Birkeparken 210, 5240 Odense
Regnskab
Responstid på nye opgaver
19 timer 24 min

Billeder

Firmabeskrivelse

Vikinge flyt er pålidelige og stabilt flyttevirksomhed. Vi har til dato ikke aflyst en eneste flytning, hvilket er vores mål at blive ved med ikke at gøre. Vi har over 10 års erfaring fra branchen . Vikinge flyt Beskæftiger sig med de fleste former for flytninger og transport i hele Danmark. Vores kunder er alt fra private der skal flytte til små og store virksomheder der skal bruge en fragtmand eller skal have flyttet noget inventar.
Vikinge flyt er et transportfirma, der professionelt udfører de fleste former for transport og flytning til fornuftige priser. Vikinge flyt samler på tilfredse kunder og vi yder altid en venlig, nem og sikker service til vores kunder, for kundens tilfredshed står altid øverst på vores liste.
Hos os er kunden altid midtpunktet, vi har igennem mange år opbygget en ekspertise i flytning samt skabt en masse erfaring indenfor området, hvilket betyder at vi kan guide jer igennem jeres flytning samt give gode råd hertil.

Kundevilkår

Hvad vi tilbringer med til jeres flytning.
Vi har altid flyttetæpper, strækfilm og flytteseler.

Det vigtig alt bevægelig genstande bliver tapet, ofte skabslåger eller glas hylder der skal fjernes.

Udleveres der nøgler til vores flyttefolk, bedes kunden sørge for at få dem retur, da man ofte under flytning, har fokus på meget andet.

Vores priser er altid inkl.

Moms.
Forsikring.
Transport.
Flytning af genstande efter kundens behov.
Emballering af alle møbler.
Diesel.

Steder hvor M&M Flytteservice ApS oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning af 4-vær. lejlighed i Odense C

Opvaskemaskine og vaskmaskine ligger på loftet. De skal KUN bæres ned. Håber at det kan lad sig gøre idag, da de skal sælges

Forløb

Opgaven blev udført af M&M Flytteservice ApS onsdag den. 14 april 2021. M&M Flytteservice ApS gav det først bud efter kun 2 minutter. Der gik blot 4 minutter fra kunden oprettede opgaven til et flyttefirma var valgt.

Top karakter

Hurtig fremme til akut opgave. Flinke og hjælpsom unge mænd. Det er anden gang på 1år :-) vi bruger firmaet til akut opgave. Vælger helt sikkert igen og anbefaler meget gerne.

Udført

14 april 2021

Bedømmelser

Bedømmelse: 3,7 ud af 5 stjerner
Baseret på: 51 bedømmelser.

Fra Kunde158134 14-04-2021

Flytning af 4-vær. lejlighed i Odense C
" Hurtig fremme til akut opgave. Flinke og hjælpsom unge mænd.
Det er anden gang på 1år :-) vi bruger firmaet til akut opgave. Vælger helt sikkert igen og anbefaler meget gerne.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde158125 14-04-2021

Flytning af 2-vær. lejlighed fra Odense NØ til Odense C
" Jeg kan varmt anbefale at flytte med Tobias og shadi fra Vikingeflyt. De var virkelige profesionelle og meget søde og hjælpsomme. De passede rigtigt godt på vores ting og pakkede dem sikkert ind. De flyttede et lille læs for os og stillede tingene pænt, hvor jeg gerne ville have dem, Jeg vil klart bruge dem igen, hvis jeg skal have flyttet noget igen.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 5.199 kr.

Fra mariann-1977 27-03-2021

Tilbud på flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra Ringsted til Thisted
" De snød os fuldstændig. De påtog sig en flytteopgave som deres bil var for lille til. De kørte over to gange og vi måtte betale dobbelt pris for at få resten af vores ting. De ødelagde min søns tv og lovede at erstatte det, men det ville de så ik alligevel. Han opstod at de var gået konkurs og tilbød en brugt skærm. Det er amatører og virkelig uprofessionelle. Jeg brugte dem for et år siden og nu står jeg så og skal bruge en flytning igen, hvor det ‘konkursramte’ flyttefirma var de første til at byde på opgaven og endda med prisgaranti? No way ever again!!!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 10.001 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
14-04-2021
" Vi snyder vi ikke nogen her. Vi betaler 1220.kr for broen og der en køresel fra Ringsted-Thisted på 3 timer og 40minu, så klar vi tager ekstra da vi har dobbelt udgifter. Vi tilbyde dig en køretur mere, og det sagde du ja til.

Fra Kunde153518 19-03-2021

Flytning af 2-vær. lejlighed fra Viby Jylland til Valby
" Virkelig dårlig kommunikation og har ikke fået en faktura/kvittering endnu. MEN flyttemændene knoklede til et rent 13-tal. Intet var gået i stykker. Og søde / høflige mennesker.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 5.999 kr.

Fra Kunde153524 22-02-2021

Flytning af hus fra Middelfart til Fredericia
" Frygtelig! De skulle komme 08.30 men kom kl. 07. Jeg fik inden de ankom sendt deres betingelser som jeg skulle acceptere, her i stod der den aftalt time løn og at der skulle afregnes per påbegyndt time. Dvs. Tog flytningen 3 timer og 2 min skulle jeg betale for 4 - det skrev jeg straks jeg ikke ville acceptere og fik det ændret. De to der kommer for at flytte viser mig hel andre betingelser og beder nu om tillæg på 1000kr i gebyr for spisebordet, fuldstændig uhørt. Der blev ødelagt en del under flytning - hold jeg langt væk!!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.999 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
15-04-2021
" Vi ked af at du har haft en dårlige oplevelse. Vi havde sat dig til kl.07 i stedet for kl.08, vi beklager over dette. Men ang at det tog 3timer så kunne vi ikke gøre det hurtigere da de flytter fra Middelfart-Fredericia.

Fra Kunde154074 08-02-2021

Flytning af 2-vær. lejlighed i Valby
" Der var lidt usikkerhed i forbindelse med ankomsttidspunktet (vi havde først aftalt 12.30, så gav de besked om at de ville være der 13.30 og pludselig ville de være klar 11.30). Fra da vi nåede frem til aftalen om 11.30 gik det ellers perfekt. Vi skulle flytte to lejligheder og 2 mand stod klar ved den første 10 min i god tid. De fik flyttet det hele ud i bilen uden problemer. Den ene af flyttemændene havde et skadet knæ og bedømte at han ville have svært ved at klare den næste lejlighed (som var på 4. sal). Han ringede derfor efter en kollega som kunne afløse ham inden vi kørte fra den første lejlighed. Kort tid efter vi ankom til den anden lejlighed, stod den nye mand klar til at overtage. Resten af bilen blev fyldt og første læs blev kørt til den nye adresse. Efter nogle imponerende manøvrer (på en smal ensrettet vej der ikke var tiltænkt flyttebiler) blev bilen parkeret, så både biler og fodgængere kunne passere. Efterfølgende blev andet læs hentet og fragtet til den nye lejlighed. Hele vejen igennem blev der kommunikeret med et smil på læben omkring udskiftningen af den ene mand, hvor meget og hvad der var plads til i bilen, hvor langt vi var i processen og hvordan vi kunne hjælpe uden at gå i vejen. Vi blev også løbende oplyst om hvad der måtte og ikke måtte løftes, samt hvilke gebyrer det måtte medføre på forhånd. Alt blev fragtet og håndteret til perfektion og så vidt vi ved er der intet der har lidt overlast under flytningen. God pris, godt humør, god arbejdslyst og generelt imponerende effektivitet i forbindelse med deres arbejde. Tusind tak for fantastisk service til Sam og Rozvan endnu engang!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 7.901 kr.

Fra Kunde148970 08-02-2021

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Frederikssund til Valby
" Kom 5 timer for sent, på trods af at have indgået aftale med dem 3 måneder i forvejen. De måtte så hyre et andet firma som for at klare flytningen. Det andet firma var dobbelt så lang tid om opgaven, hvilket gjorde at det blev endnu dyrere for mig, da det andet firma ville have timebetaling, selv om jeg havde fået en fast pris aftale, fra Vikingeflyt365 eller Vikingeflyt247, hvad de nu end kalder sig i dag.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.788 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
08-02-2021
" Vi kan ik forstå hvordan vi fortjener sådan en bedømmelse, når aftalen på flyt er D.31 og du ringer D.30 og vil have os til at flytte samme dag🤷🏼‍♂️ For at tilfredse dem så sendt vi vores Underlevrandør.? Og det havde de intet imod. Vi informeret dig 4timers forsinkelse

Fra Kunde152308 26-01-2021

Flytning af 1-vær. lejlighed fra Esbjerg V til Skærbæk
" Jeg havde ikke fået at vide at der var ekstra for tungt løft plus overbetaling.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.749 kr.

Fra Kunde150945 16-01-2021

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus i Ringsted
" Jeg havde booket til lørdag den 9. Jan. Jeg spurgte om de kunne flytte mig den 7. Jan, da jeg havde fået fri. De sagde ja og ville være her mellem kl 14 og 15. De var her kl 18...selve flytningen gik,,, men de var ved at glemme mit kælderrum der skulle flyttes også. De havde ikke tæpper med som der stod i bekræftelsen og deres kommentar var at det havde de aldrig. Så var det godt jeg havde nogen stykker, de kunne bruge. Da vi kom til afregning, ville de have 3000 kr mere end den faste pris på 6400 kr. Det fik de ikke da jeg havde valgt fast pris og de mente da de kørte 2 gange, skulle jeg betale mere. Der stod intet i bekræftelsen om at prisen var for 1 kørsel. Så jeg vil ikke anbefale dette firma.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.385 kr.

Fra Kunde150039 29-12-2020

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Rødekro til Kerteminde
" De tager gebyr for hvert tungt løft over 40 kg. Ellers er de flinke og effektive.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.600 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.999 kr.

Fra Kunde151348 18-11-2020

Flytning fra 3-vær. lejlighed til plejehjem i Nordborg
" Super fint arbejde, meget dygtige og velopdragne flyttefolk. Udviste respekt ved indflytning på plejehjem
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.614 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde151539 12-11-2020

Flytning af 1-vær. lejlighed fra Harndrup til Odense C
" Vinkingflyt foretog min akut flytteopgave på samme dag. Kan helt klart anbefales
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.299 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde151499 12-11-2020

Flytning af lejlighed i Haarby
" De kom som aftalt til tiden, flinke flyttemænd. God kundeservice med deres chef Adam 👍
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra murniture 12-11-2020

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra København N til Grevinge
" Brug aldrig dette firma! Flyttedrengene er vildt søde og ordentlige, men deres arbejdsgiver, som sørger for logistikken har ikke styr på det og behandler sine medarbejdere virkelig dårligt. Kommunikationen var dårlig fra start. På dagen var firmaet 5,5 timer forsinket, De kunne ikke have læsset i en omgang (selvom alt var beskrevet i annoncen) og krævede betaling for tur 2. Har stor sympati for gutterne, der flyttede, men vilkårene for os og for medarbejderne var utålelige.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 5.199 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
19-11-2020
" Kære kunde. Vi ked af de har haft en dårlige oplevelse med kontoret. Men lad os lige være enig om at de slap for at betale for et helt læs.? Og flyttemændene sørgede for at der var helt styr på det. Og beklager endnu engang for situtation.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.200 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Skjoldmose 09-11-2020

Flytning af 3-vær. lejlighed i Albertslund
" Burde slet ikke få nogle stjerne overhovedet - Så oprandt dagen - flyttefirmaet var 1½ time forsinket på trods af gentagne opkald for at høre hvor de blev af - dvs de kom først kl 10 og kom desuden 1 mere end vi havde aftalt - det pointerede vi og de sagde at det kostede ikke ekstra, det var blot for at de kunne blive færdige hurtigere - og startede med at pakke flyttekasser ned i bilen. Bilen er en kassevogn på ca 2,5 m * 4 m - jeg kunne med det sammen se at den var for lille til at køre en gang, men forventede så blot, når bilen var så lille, at de ville køre flere gange.
Der var 1 flyttetæppe til at gøre brug af og ingen møbelhunde eller noget.
Vi stillede 2 møbelhunde til rådighed samt en ikea-vogn, så de kunne spare lidt på deres rygge.

Bilen blev fyldt og ud af det blå bliver vi ringet op af "Adam" (ikke hverken Sebastian eller Jonas, men en Adam) - han siger at da de nu skal køre flere gange, gælder tilbuddet ikke længere - jeg havde ikke oplyst at der ligeledes var flyttekasser, der skulle med og antallet af store møbler passede slet ikke. De ville nu have 1½ gang så meget som først aftalt. Jeg nævnte at de jo kunne være kommet i en større bil eller have ladet være med at give et tilbud på større lejligheder, hvis de ikke havde udstyret til det.
Jeg fik en klar følelse af at blive "afpresset" alternativet var jo at de blot hev møblerne ud af bilen igen og lod os være os selv om at flytte. Jeg gik derfor med til 1/4 ekstra betaling, hvis bilen blev 174 fyldt og ½ hvis den blev ½ fyldt anden gang.
Så kunne folkene fortsætte arbejdet - som jeg nævnte var der ikke flyttetæpper tilstede og det betød at flere af træmøblerne blev ridset og fik hakker. Da vi adresserede dette overfor flyttefolkene, fik vi bare at vide at det var ikke dem og sådan så møblerne nu da de tog fat i dem. Vi skulle nu til at dokumentere at møblerne ikke havde de ridser fra start. Ligeledes blev en glashylde smadret foran tilflytningsadressen - den kunne de nu ikke løbe fra omend de forsøgte at forklare at den bare sprang af sig selv.
2. opfyldning af vognen foregik på den måde at alle møbler m.m. nu ikke længere blev stablet, fordi det skulle "fylde" så meget som muligt. - jeg tog billeder af bilen og bad dem sørge for at pakke TV ordentligt ind, så det ikke også led overlast. Det gjorde de så ved at lægge frakker og trøjer over skærmen.

Da vi skulle betale (hvilket vi gjorde kontant) blev de ved med at ville have svarende til ½ bil fyldt - jeg sagde at det kunne der ikke være tale om - de møbler de havde med 2.gang var ikke stablet korrekt og sat udelukkende for at fylde op - vi endte med at betale 5800 kr (skulle have været 6000, men fik afslag fordi de så gerne ville beholde en af vores møbelhunde). Vi er efterfølgende ikke blevet kontaktet af firmaet og har ikke modtaget en ordrebekræftelse eller kvittering, så jeg tvivler på at det bliver oplyst til Skat.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 699 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
15-11-2020
" . 1 vi krævet KUN 500 for alle de ekstra ting. 2. Du har 100 meters gå afstand plus 20 trapper det sagde vi heller ikke noget til. Jeg var selv med på opgaven, og de var ikke andet en glad for tilfreds🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️Og en mand mere gøre ikke arbejdet langsommere

Fra Kunde150902 05-11-2020

Flytning fra 3-vær. hus til lejlighed fra Aarhus N til Risskov
" Vikingeflyt365 kan ikke engang opnå 1 af 5 stjerner. Det mest useriøse firma jeg har været udsat for. De svarer ikke på beskeder, de overholder ikke aftaler, der går et døgn og 4 rykkere før jeg får bekræftelse på vores aftale. Aftalen lyder på komplet flytning for min mor ( ældre dame ) som skal flytte fra hus til lejlighed. De får alle oplysninger om forventet flytning, størrelsesmæssigt, fra hus til lejlighed på 5. sal osv. så de får alle oplysninger de skal bruge. De skal komme Mandag kl. 9.30, 2 mand og en stor flyttebil. Jeg får bekræftelses sms søndag aften, så jeg tænker der er styr på det. Efter flere rykkere over tlf. og flere lovninger, ender det med at der kommer 2 lagerfolk fra Fyn i en lille kassevogn kl. 14.45, kigger håbløst på opgaven og siger at det kan de ikke klare......de 2 som skulle være kommet efter planen, var kørt i stykker i København......men hvad laver de der kl. 9.30 når de skal flytte i Århus kl. 9.30 ? De 2 fra Fyn har andre opgaver som skal løses senere på aftenen osv. De ender med at flytte ca. 30 flyttekasser og så kan de ikke nå mere fordi de skal hjem og lave aftensmad til familien, hvilket min mor hørte dem sige i telefon i opgangen, selvom de sagde til hende tidligere at de skulle flytte for et andet hold.....så endnu en løgn. De efterlader min gamle mor alene i lejligheden, med 30 flyttekasser, kræver fuld pris for opgaven selvom de lovede rabat pga. deres mange fejl ved samme opgave. Min mor står nu med 80 % af flyttelæsset tilbage i huset, altså alle møbler osv. så nu kan vi starte forfra, finde et nyt firma som vi måske skal betale ekstra for pga. kort responstid da hun skal aflevere huset indenfor 1 uge........seriøst, jeg taler sjældent dårligt om folk / firmaer, men jeg vil kraftigt råde alle til IKKE at bruge dette firma, for det er fusk og løgn hele vejen igennem og der er ikke styr på mandskab, planlægning, sandheder eller service.........de fortjener ikke engang den ene stjerne jeg har givet dem, men jeg kan desværre ikke bedømme uden at give minimum 1 stjerne. Jeg er dybt rystet og frustreret over at man behandler folk på den måde, en ældre hjælpeløs dame som står med følelsen af at alting kan være ligemeget nu.....skammeligt !!!!! Efter 6 dage får man nedenstående svar : Vi ked af over de har haft denne oplevelse. Dine rykker på e-mail røg desværre under “uønsket mail” men de betalt så kun for 2 timer og sparet 1.time på 795.kr da det med bekræftelse tog tig. Vi beklager over situtation endnu engang. Men de e-mails som de siger der røg i uønsket mail, er ikke helt korrekt, for de e-mails er sms-er som jeg kunne se på min tlf. blev læst men ikke besvaret....så dum undskyldning ! Og at de skriver at jeg kun betalte for 2 timer istedetfor 3 timer og dermed sparede 795 kr. er heller ikke helt korrekt da opgaven tog dem præcis 2 timer og 7 min. Og ikke 3 timer, og så kunne de ikke nå mere den dag, selvom planlæggeren jeg snakkede med i tlf. lovede at de fuldførte opgaven om så de skulle arbejde til kl. 2 om natten....igen ikke overholdt ! Samlet vurdering er så meget i minus at det er pinligt !
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
07-11-2020
" Vi ked af over de har haft denne oplevelse. Dine rykker på e-mail røg desværre under “uønsket mail” men de betalt så kun for 2 timer og sparet 1.time på 795.kr da det med bekræftelse tog tig. Vi beklager over situtation endnu engang

Fra Kunde133304 01-11-2020

Fragt af 15 flyttekasser, 4 senge, kommode, 2 klædeskabe og sofa i Kerteminde
" Mange timer for sent og glemte desværre lidt møbler. De fremmødte flyttemænd arbejdede dog meget hårdt. Håber Deres chef, tilgodeser dem for Deres hårde arbejde. Fik ingen afslag i prisen trods 3 timers forsinkelse og glemte møbler. Måtte efterfølgende give 800 kr (ifølge chefen) for, at få båret 4 madresser op ad trappen til soveværelset. Tænker det burde have været billigere - der var jo 3 timers forsinkelse og glemte møbler.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.499 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde144754 20-10-2020

Flytning fra pulterkammer til lejlighed fra Odense M til Nyborg
" Alt forløb planmæssigt. Meget fair pris.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.399 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde140384 09-10-2020

Pris på flytning af køleskab i Odense SØ
" Super god service. Kom til tiden. Fair priser. De tog alt emballage med retur. Kan anbefales.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.399 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
10-10-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde149568 09-10-2020

Fragt af seng fra Odense C til Odense M
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.350 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
10-10-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde148741 02-10-2020

Maling af 10 vinduer Hørsholm
" Utrolig dårlig kommunikation,og maleren kommer ikke
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
26-10-2020
" Vi havde jo først en aftale D.03 og ikke D.02 men vi så glad for at de blive glad for arbejdet.

Fra Kunde148746 01-10-2020

Flytning af 4-vær. lejlighed fra Ugerløse til Holbæk
" Kommer 1,5 time senere end aftalt. Glemmer at tømme vores kælderrum. Den første medarbejder siger, til at starte med, masser af plads i bilen. Da vi spørger til vores kælderrum, var der pludselig ikke plads? Taler selv med bossen i telefonen. Det er tydeligvis ikke en uvant situation for ham, (han ved lige hvad han skal svare), så jeg vælger at droppe diskussionen.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 8.899 kr.
Svar fra M&M Flytteservice ApS:
06-10-2020
" Vi beklager meget over vores forsinkelse. Men vi blive enig i at hvis jeg skal følge inventarliste du havde indtastet, så det kun halvdelen af indboet. Men vi aftalt så at jeg tager så meget med selvom de ikke havde skrevet det ned. Vi glemt ikke skuret men der var ingen plads