Få tilbud fra PTG Flyt og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 146.830 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 113,7 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

PTG Flyt

cvr. lille-smiley.
Antal ansatte
8
Grundlagt
2018
Betalingsmuligheder
cash. wiretransfer. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
På forhånd og under udførelsen
Medlem siden
30-08-2018
Seneste aktivitet
19-06-2020
Kunder fra ServiceByen
117
Antal bedømmelser
48
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport, rengøring og maler
Hjemmeside
Telefonnummer
22542900
Adresse
Fyrreparken 74, st. th., 5240 Odense
Regnskab
Responstid på nye opgaver
3 dage

Billeder

Firmabeskrivelse

N

Kundevilkår

Hvad vi tilbringer med til jeres flytning.
Vi har altid flyttetæpper, strækfilm og flytteseler.

Det vigtig alt bevægelig genstande bliver tapet, ofte skabslåger eller glas hylder der skal fjernes.

Udleveres der nøgler til vores flyttefolk, bedes kunden sørge for at få dem retur, da man ofte under flytning, har fokus på meget andet.

Vores priser er altid inkl.

Moms.
Forsikring.
Transport.
Flytning af genstande efter kundens behov.
Emballering af alle møbler.
Diesel.

Steder hvor PTG Flyt oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning af 2 senge, 5 bogreoler, sofa, bord og 5 stole fra Frederiksberg C til Viborg

Forløb

PTG Flyt vandt opgaven "Flytning af 2 senge, 5 bogreoler, sofa, bord og 5 stole fra Frederiksberg C til Viborg" fredag den. 27 september 2019. De var oppe imod 10 andre flyttefirmaer. Himmerlands Flytteforretning gav det først bud efter kun 10 minutter. Det gennemsnitlige bud var på 10.266 kr og kunden sparede mindst 7.500 kr.

Udført

27 september 2019

Gennemsnitlig bud

10.266 kr

Besparelse

7.500 kr

Bedømmelser

Bedømmelse: 3,7 ud af 5 stjerner
Baseret på: 47 bedømmelser.

Fra Kunde131594 11-11-2019

Flytning fra 2-vær. hus til lejlighed fra Skærbæk til Christiansfeld
" Før det første kom der ikke nogen forbi som skulle vurdere flytrelæsset inden flytning som aftalt per tlf.Super dårlig kommunikation. Ingen tager tlf når der bliver ringet. Der var sket en fejl så det kom en 4 Palle bil i stedet for en 8 Palle bil. Det lille problem blev løst ved at de kørte to gange super irreterende . Tingene blev ikke pakket ind som lovet da tæpper og plastik angiveligt skulle ligge i den oprindelige bil. Betaling skete uden kvittering da den mail med kvittering for betaling aldrig kom. Jeg sys det er et meget uorganiseret og rodet firma. Jeg vil IKKE anbefale det her firma da det giver en urolig følelse og slet ikke er rart. Det eneste der var positivt var de to unge flyttefolk ...super smilende og høflige
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.999 kr.

Fra Kunde132430 27-10-2019

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra Aarhus C til Vejle
" De to flyttemænd var super dygtige, punktlige og hjælpsomme. Stor ros! Desværre så var kommunikationen med kontoret skidt. God inden opgaven startede hvor vi aftalte fast pris, fik servicesms dagen inden om at de ville komme. Da de så havde hentet første læs og kom tilbage efter det sidste ville de have flere penge for at hente mere selvom fast beløb var aftalt på skrift. Super ærgerligt sådan en flyttedag der ellers er ret betydningsfuld og med to dygtige flyttemænd.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 9.000 kr.

Fra Kunde131634 20-10-2019

Flytning af 2-vær. lejlighed fra Vordingborg til Søborg
" Da de Kimi en lille bil måtte de køre 2 gange og jag måtte betale 3500kr mere end den aftale jeg havde fået , det var jeg ikke tilfreds med da en aftale er en aftale , men jeg fik næsten alle mine ting med og der blev slæbt meget , ros til de 2 flyttemænd , godt jeg ikke er flyttemand 😀
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.500 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde129765 07-09-2019

Flytning af 3-vær. lejlighed i Aalborg
" Overholdt ikke aftale om lån af flyttekasser, måtte ringe flere gange og blev bedt om at lave en plan B! På flyttedagen måtte jeg ringe for at høre, om de overhovedet kom. Den telefoniske kontakt var med en af firmaets ‘øverste’. Den kontakt var meget ringe. Til gengæld ringede en af ‘flyttemændene’ straks efter for at meddele deres forsinkede ankomst. De tre ‘flyttemænd’, som egentlig ikke arbejdede for firmaet, men kaldt ind, var flinke og høflige. Desværre overholdt de ikke helt reglerne med at bruge tæpper mm til indpakning af møbler, de tumlede med de tunge møbler og forårsagede flere skrammer på møbler, karme og i opgangen. Derudover tog de alle møblerne og vires ejendele ned på gaden, hvorefter de derefter satte dem i lastbilen. Der var ingen opsyn af vores ejendele. Vi aftalte med ‘flyttemændene’, at vi skulle meddele skaderne til chefen, som jeg flere gange havde været i telefonisk kontakt med og via mails. De anmeldte skader har vi dog ikke hørt mere til, trods det, at de blev anmeldt inden de 48 timer. Da flyttevognen skulle tømmes, oplevede vi, at mere af vores flyttegods ikke blev håndteret korrekt. Flere kasser var i græsset eller på gulvet. Da flytningen var overstået, betalte vi som aftalt 5000kr KONTANT UDEN KVITTERING! Det er meget meget mærkeligt, eftersom de tre ‘flyttemænd’ jo ikke var ansat hos firmaet! I bund og grund en rigtig dårlig oplevelse, et firma, hvor der ikke er styr på noget og som er både utroværdige og uvenlige i deres kommunikation med kunderne. Ser frem til at høre fra PTGflyt vedr. de anmeldte skader!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.720 kr.

Fra Kunde131763 04-09-2019

Flytning af kommode og stol fra Frederiksberg til Auning
" Tidsaftaler kunne ikke overholdes, faktura kunne man ikke få før efter utallige henvendelser, da fakturaen endelig kom var den fejlbehæftet, blev rykket i weekenden for betaling, selvom det var en virksomhedsopgave og ikke en privat opgave. Jeg synes prisen var OK, og opgaven blev udført på dagen, der var aftalt men med 6 timers forsinkelse. Og vi kunne ikke få en nogenlunde plan for opgavens afslutning på forhånd, men måtte tilkalde en medarbejder til at modtage møblerne med 5 minutters varsel kl. 20 om aftenen.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 5.000 kr.

Fra Kunde131756 02-09-2019

Flytning fra opbevaringsrum til lejlighed fra Kjellerup til Viborg
" 1) Rigtig god telefon service og hurtig afklaring af tvivlspørgsmål og usikkerhed vedr forsikring 2) De sødeste og mest imødekommende unge flyttemænd, der arbejdede effektivt med smil på læben og skøn humor. Det var en virkelig god og tryg oplevelse. Kan kun give varme anbefalinger til kommende kunder !
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.499 kr.
Svar fra PTG Flyt:
02-09-2019
" Tak for de fine ord 🤩🤩

Fra Kunde131492 01-09-2019

Flytning af 4-vær. lejlighed i Nykøbing F
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.999 kr.

Fra Kunde131813 31-08-2019

Flytning af vaskemaskine i Kolding
" Da de først kom, klarede de opgaven uden klager men det med punktligheden kunne godt være bedre
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.300 kr.
Svar fra PTG Flyt:
01-09-2019
" 🤩🤩

Fra Kunde130458 21-08-2019

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra Randers NØ til Rødkærsbro
" Havde fået registreret den forkerte dato. Der kom en bil med to mand i stedet for tre. 2,5 time senere end aftalt. Møblerne blev ikke pakket ind som lovet. Møblerne blev ikke sat i de respektive rum. Meget brok over der var for mange flyttekasser, men havde ikke fået at vide der var max på dem. En lang dag!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.249 kr.

Fra Kunde131458 12-08-2019

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra Odense NØ til Odense NV
" Total tilfreds med mit valg af flyttemænd.
De var punktlige, hurtige og påpasselige med mine ting det var så fint og er virkelig tilfreds. Jeg ved hvem jeg vil vælge næste gang jeg skal flytte!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde129751 17-07-2019

Flytning fra 2-vær. hus til lejlighed fra Ølgod til Grindsted
" Kom 5 t forsent, ville kun flytte et læs selvom der var bestilt fuld flytning, fik at vide hvis de skulle arb efter kl 18 var det til overtid for min regning. De var bestilt til kl 11 men kom 16.15. De havde ingen respekt for mine ting. Ødelagde en skænk til 15.000 og min yderdør til 14.500 kr,. De havde ingen bæresele med så tingene blev slæbt over gulvet, de kunne bruge en ordentlig oplæring inden de bliver sendt ud i folks hjem.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.499 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra Kunde127834 13-05-2019

Flytning af 2-vær. lejlighed i Varde
" PTG flyt har SÅÅ meget overrasket mig. Blive brændt af, af et andet flyttefirma begrund af jeg havde lidt flere ting end nævnte. Så fandt jeg PTG flyt og de flyttede for mig akut sammen dag, da jeg skulle ud idag. Kan klart anbefales herfra. Super godt arbejd af flyttemændene. Alle mine møbler blive hurtige pakket, hele flytning tog halvanden time da jeg heller ikke har meget. Og tak til Adam for de behagelige samtaler vi har haft:)
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.099 kr.
Svar fra PTG Flyt:
13-05-2019
" 🤩🤩

Fra Kunde100316 13-05-2019

Flytning af 7-vær. hus i Randers NV
" Vi vil faktisk give 3½ stjerne :-) Kommunikationsbesværet kom i forbindelse med betalingen, da chefen ønskede kontakt afregning, men ikke havde orienteret os derom i forbindelse med ordrebekræftelsen el. lign. - Punktligheden blev forstyrret af stærk trafik før flyttestart, hvilket bestemt ikke skyldes flyttefolkene. Flyttebilen burde dog nok have været lidt større, så man kunne have undgået i al fald en kørsel.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.900 kr.
Svar fra PTG Flyt:
14-05-2019
" Hej kunde. Men du fik lov til at betale over konto.nr til at starte med, da der var problemer med det så blive pengene hævet?

Fra Kunde124302 06-05-2019

Flytning af 5-vær. hus fra Brande til Lemvig
" Tilbuddet lød på 8999,- og de endte med at kræve 21700,-. Hvis jeg ikke ville betale mere den det tilbuddet lød på, så ville de ikke komme med resten af mine ting. Det endte dog stadig med at de ikke havde taget alle mine ting med, så jeg skulle selv hente resten. De kom ikke ud og så mit hjem før de kom med tilbuddet. Det var aftalt at det skulle være med nedpakning, så jeg regner med at de selv har flyttekasser med, men det fortalte de mig ikke at jeg selv skulle skaffe. De fortalte mig at kunden altid selv skulle sørge for kasser, jeg har før flyttet hvor jeg også havde nedpakning og der havde de selvfølgelig selv kasser med. Jeg vil ALDRIG anbefale dem
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 10.601 kr.
Svar fra PTG Flyt:
01-09-2019
" Vi plejer som fast regel at give kunden ret, men det her passer IKKE på ingen måder. Jeg tager nu kontakt til kommunen imorgen som lovet, og der kan kun blive påkrævet 4.000kr, når du kun har en vogn og sagde selv at de godt kan være i en 22kubik. Jeg vil nu ikke snakke om de 3 døde rotter under senge-sofa, madrester for sidste uge på flere forskellige, bunker med skrald osv. Det var ihvertfald slet ikke iorden.

Fra Kunde122850 21-03-2019

Flytning fra 7-vær. hus til lejlighed fra Ribe til Nørresundby
" Meget venlige og arbejdsomme flyttemænd. Kom dog for sent til opgaven to ud af tre dage. Den ene gang 3 timer. Orienterede først om forsinkelse, da vi ringede dem op efter en times forsinkelse. Der var flere ting end beregnet hos os. Der burde være et sted, hvor man skulle angive antallet af flyttekasser på Servicebyen. De kunne ikke have det hele med, men fandt hurtigt en ny tid til flytning af det resterende i dagene derefter. Prisen endte op i 50% mere end angivne tilbud.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 5.505 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.104 kr.

Fra Kunde84045 06-03-2019

Flytning af 4-vær. lejlighed fra Korsør til Veksø Sjælland
" Vi hyrede firmaet 3-4 uger i forvejen til at flytte den 1. marts. Dagen før skriver de om vi kan rykke det til den 2. eller 3., hvilket vi ikke kunne pga. andre arrangementer.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.401 kr.
Svar fra PTG Flyt:
07-03-2019
" Hej Lea. Det var mig som spurgt dig om det kunne lad sig gøre, men så sagde jeg med det sammen “ kan det Ikke lad sig gøre, så ville vi møde til den aftalte tid. Beklager hvis dette har rørert dig.

Fra Kunde124528 25-02-2019

Flytning af 1-vær. lejlighed fra Svendborg til Viborg
" Var lidt forsinket, men det var så også det eneste problem den dag, ellers var alt loge efter hvad vi havde aftalt og det var også en del billigere end de andre firmaer
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.350 kr.
Svar fra PTG Flyt:
25-02-2019
" Ja vi beklager forsinkelsen. Men tak for det 5 stjerner 🤩🤩
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.251 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.099 kr.

Fra Kunde122531 04-01-2019

Flytning af klaver i Viby Jylland
" Hurtig og effektiv efter aftale. De kan klart anbefales.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.250 kr.
Svar fra PTG Flyt:
04-01-2019
" 🤩🤩

Fra Kunde122957 04-01-2019

Flytning af 2-vær. lejlighed i Odense C
" Fantatisk service, 3 flyttemænd møder 20 minutter før tid, meget autentiske og smilende, veludført arbejde til nøje. Jeg anbefaler jer helt sikkert.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.495 kr.
Svar fra PTG Flyt:
04-01-2019
" 🤩🤩