Få tilbud fra Vikingeflyt365 og andre lokale flyttefirmaer

Gratis og uforpligtende. Gør som 149.098 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 115,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Vikingeflyt365

cvr. lille-smiley.
Antal ansatte
8
Grundlagt
2019
Betalingsmuligheder
cash. dankort. mastercard. maestro. wiretransfer. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
På forhånd, under udførelsen og efter udførelsen
Medlem siden
11-11-2019
Seneste aktivitet
Igår
Kunder fra ServiceByen
111
Antal bedømmelser
48
10 seneste bedømmelser
Brancher
Flytning og transport, rengøring, fotograf, anlægsgartner, elektriker, tømrer og snedker og maler
Hjemmeside
Telefonnummer
91813202
Adresse
Birkeparken 210, 5240 Odense
Regnskab

Billeder

Firmabeskrivelse

Vikinge flyt er pålidelige og stabilt flyttevirksomhed. Vi har til dato ikke aflyst en eneste flytning, hvilket er vores mål at blive ved med ikke at gøre. Vi har over 10 års erfaring fra branchen . Vikinge flyt Beskæftiger sig med de fleste former for flytninger og transport i hele Danmark. Vores kunder er alt fra private der skal flytte til små og store virksomheder der skal bruge en fragtmand eller skal have flyttet noget inventar.
Vikinge flyt er et transportfirma, der professionelt udfører de fleste former for transport og flytning til fornuftige priser. Vikinge flyt samler på tilfredse kunder og vi yder altid en venlig, nem og sikker service til vores kunder, for kundens tilfredshed står altid øverst på vores liste.
Hos os er kunden altid midtpunktet, vi har igennem mange år opbygget en ekspertise i flytning samt skabt en masse erfaring indenfor området, hvilket betyder at vi kan guide jer igennem jeres flytning samt give gode råd hertil.

Kundevilkår

Hvad vi tilbringer med til jeres flytning.
Vi har altid flyttetæpper, strækfilm og flytteseler.

Det vigtig alt bevægelig genstande bliver tapet, ofte skabslåger eller glas hylder der skal fjernes.

Udleveres der nøgler til vores flyttefolk, bedes kunden sørge for at få dem retur, da man ofte under flytning, har fokus på meget andet.

Vores priser er altid inkl.

Moms.
Forsikring.
Transport.
Flytning af genstande efter kundens behov.
Emballering af alle møbler.
Diesel.

Steder hvor Vikingeflyt365 oftest hyres

Firmaets seneste opgave

Opgave

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Rødekro til Kerteminde

En sofa skal mellemlande (og afsættes) i Munkebo

Forløb

Vikingeflyt365 blev ansat til at udføre "Flytning af 3-vær. lejlighed fra Rødekro til Kerteminde" tirsdag den. 01 december 2020. De var oppe imod 6 andre flyttefirmaer. Kunden modtog det første tilbud efter kun 7 minutter fra M&M-Flytteservice. Det gennemsnitlige bud var på 6.150 kr og besparelsen blev ca. 3.600 kr.

Top karakter

De tager gebyr for hvert tungt løft over 40 kg. Ellers er de flinke og effektive.

Udført

01 december 2020

Gennemsnitlig bud

6.150 kr

Besparelse

3.600 kr

Bedømmelser

Bedømmelse: 3,9 ud af 5 stjerner
Baseret på: 42 bedømmelser.

Fra Kunde150039 29-12-2020

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Rødekro til Kerteminde
" De tager gebyr for hvert tungt løft over 40 kg. Ellers er de flinke og effektive.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.600 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.999 kr.

Fra Kunde151348 18-11-2020

Flytning fra 3-vær. lejlighed til plejehjem i Nordborg
" Super fint arbejde, meget dygtige og velopdragne flyttefolk. Udviste respekt ved indflytning på plejehjem
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.614 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde151539 12-11-2020

Flytning af 1-vær. lejlighed fra Harndrup til Odense C
" Vinkingflyt foretog min akut flytteopgave på samme dag. Kan helt klart anbefales
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.299 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde151499 12-11-2020

Flytning af lejlighed i Haarby
" De kom som aftalt til tiden, flinke flyttemænd. God kundeservice med deres chef Adam 👍
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra Vikingeflyt365:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra murniture 12-11-2020

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra København N til Grevinge
" Brug aldrig dette firma! Flyttedrengene er vildt søde og ordentlige, men deres arbejdsgiver, som sørger for logistikken har ikke styr på det og behandler sine medarbejdere virkelig dårligt. Kommunikationen var dårlig fra start. På dagen var firmaet 5,5 timer forsinket, De kunne ikke have læsset i en omgang (selvom alt var beskrevet i annoncen) og krævede betaling for tur 2. Har stor sympati for gutterne, der flyttede, men vilkårene for os og for medarbejderne var utålelige.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 5.199 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
19-11-2020
" Kære kunde. Vi ked af de har haft en dårlige oplevelse med kontoret. Men lad os lige være enig om at de slap for at betale for et helt læs.? Og flyttemændene sørgede for at der var helt styr på det. Og beklager endnu engang for situtation.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.200 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Skjoldmose 09-11-2020

Flytning af 3-vær. lejlighed i Albertslund
" Burde slet ikke få nogle stjerne overhovedet - Så oprandt dagen - flyttefirmaet var 1½ time forsinket på trods af gentagne opkald for at høre hvor de blev af - dvs de kom først kl 10 og kom desuden 1 mere end vi havde aftalt - det pointerede vi og de sagde at det kostede ikke ekstra, det var blot for at de kunne blive færdige hurtigere - og startede med at pakke flyttekasser ned i bilen. Bilen er en kassevogn på ca 2,5 m * 4 m - jeg kunne med det sammen se at den var for lille til at køre en gang, men forventede så blot, når bilen var så lille, at de ville køre flere gange.
Der var 1 flyttetæppe til at gøre brug af og ingen møbelhunde eller noget.
Vi stillede 2 møbelhunde til rådighed samt en ikea-vogn, så de kunne spare lidt på deres rygge.

Bilen blev fyldt og ud af det blå bliver vi ringet op af "Adam" (ikke hverken Sebastian eller Jonas, men en Adam) - han siger at da de nu skal køre flere gange, gælder tilbuddet ikke længere - jeg havde ikke oplyst at der ligeledes var flyttekasser, der skulle med og antallet af store møbler passede slet ikke. De ville nu have 1½ gang så meget som først aftalt. Jeg nævnte at de jo kunne være kommet i en større bil eller have ladet være med at give et tilbud på større lejligheder, hvis de ikke havde udstyret til det.
Jeg fik en klar følelse af at blive "afpresset" alternativet var jo at de blot hev møblerne ud af bilen igen og lod os være os selv om at flytte. Jeg gik derfor med til 1/4 ekstra betaling, hvis bilen blev 174 fyldt og ½ hvis den blev ½ fyldt anden gang.
Så kunne folkene fortsætte arbejdet - som jeg nævnte var der ikke flyttetæpper tilstede og det betød at flere af træmøblerne blev ridset og fik hakker. Da vi adresserede dette overfor flyttefolkene, fik vi bare at vide at det var ikke dem og sådan så møblerne nu da de tog fat i dem. Vi skulle nu til at dokumentere at møblerne ikke havde de ridser fra start. Ligeledes blev en glashylde smadret foran tilflytningsadressen - den kunne de nu ikke løbe fra omend de forsøgte at forklare at den bare sprang af sig selv.
2. opfyldning af vognen foregik på den måde at alle møbler m.m. nu ikke længere blev stablet, fordi det skulle "fylde" så meget som muligt. - jeg tog billeder af bilen og bad dem sørge for at pakke TV ordentligt ind, så det ikke også led overlast. Det gjorde de så ved at lægge frakker og trøjer over skærmen.

Da vi skulle betale (hvilket vi gjorde kontant) blev de ved med at ville have svarende til ½ bil fyldt - jeg sagde at det kunne der ikke være tale om - de møbler de havde med 2.gang var ikke stablet korrekt og sat udelukkende for at fylde op - vi endte med at betale 5800 kr (skulle have været 6000, men fik afslag fordi de så gerne ville beholde en af vores møbelhunde). Vi er efterfølgende ikke blevet kontaktet af firmaet og har ikke modtaget en ordrebekræftelse eller kvittering, så jeg tvivler på at det bliver oplyst til Skat.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 699 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
15-11-2020
" . 1 vi krævet KUN 500 for alle de ekstra ting. 2. Du har 100 meters gå afstand plus 20 trapper det sagde vi heller ikke noget til. Jeg var selv med på opgaven, og de var ikke andet en glad for tilfreds🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️Og en mand mere gøre ikke arbejdet langsommere

Fra Kunde150902 05-11-2020

Flytning fra 3-vær. hus til lejlighed fra Aarhus N til Risskov
" Vikingeflyt365 kan ikke engang opnå 1 af 5 stjerner. Det mest useriøse firma jeg har været udsat for. De svarer ikke på beskeder, de overholder ikke aftaler, der går et døgn og 4 rykkere før jeg får bekræftelse på vores aftale. Aftalen lyder på komplet flytning for min mor ( ældre dame ) som skal flytte fra hus til lejlighed. De får alle oplysninger om forventet flytning, størrelsesmæssigt, fra hus til lejlighed på 5. sal osv. så de får alle oplysninger de skal bruge. De skal komme Mandag kl. 9.30, 2 mand og en stor flyttebil. Jeg får bekræftelses sms søndag aften, så jeg tænker der er styr på det. Efter flere rykkere over tlf. og flere lovninger, ender det med at der kommer 2 lagerfolk fra Fyn i en lille kassevogn kl. 14.45, kigger håbløst på opgaven og siger at det kan de ikke klare......de 2 som skulle være kommet efter planen, var kørt i stykker i København......men hvad laver de der kl. 9.30 når de skal flytte i Århus kl. 9.30 ? De 2 fra Fyn har andre opgaver som skal løses senere på aftenen osv. De ender med at flytte ca. 30 flyttekasser og så kan de ikke nå mere fordi de skal hjem og lave aftensmad til familien, hvilket min mor hørte dem sige i telefon i opgangen, selvom de sagde til hende tidligere at de skulle flytte for et andet hold.....så endnu en løgn. De efterlader min gamle mor alene i lejligheden, med 30 flyttekasser, kræver fuld pris for opgaven selvom de lovede rabat pga. deres mange fejl ved samme opgave. Min mor står nu med 80 % af flyttelæsset tilbage i huset, altså alle møbler osv. så nu kan vi starte forfra, finde et nyt firma som vi måske skal betale ekstra for pga. kort responstid da hun skal aflevere huset indenfor 1 uge........seriøst, jeg taler sjældent dårligt om folk / firmaer, men jeg vil kraftigt råde alle til IKKE at bruge dette firma, for det er fusk og løgn hele vejen igennem og der er ikke styr på mandskab, planlægning, sandheder eller service.........de fortjener ikke engang den ene stjerne jeg har givet dem, men jeg kan desværre ikke bedømme uden at give minimum 1 stjerne. Jeg er dybt rystet og frustreret over at man behandler folk på den måde, en ældre hjælpeløs dame som står med følelsen af at alting kan være ligemeget nu.....skammeligt !!!!! Efter 6 dage får man nedenstående svar : Vi ked af over de har haft denne oplevelse. Dine rykker på e-mail røg desværre under “uønsket mail” men de betalt så kun for 2 timer og sparet 1.time på 795.kr da det med bekræftelse tog tig. Vi beklager over situtation endnu engang. Men de e-mails som de siger der røg i uønsket mail, er ikke helt korrekt, for de e-mails er sms-er som jeg kunne se på min tlf. blev læst men ikke besvaret....så dum undskyldning ! Og at de skriver at jeg kun betalte for 2 timer istedetfor 3 timer og dermed sparede 795 kr. er heller ikke helt korrekt da opgaven tog dem præcis 2 timer og 7 min. Og ikke 3 timer, og så kunne de ikke nå mere den dag, selvom planlæggeren jeg snakkede med i tlf. lovede at de fuldførte opgaven om så de skulle arbejde til kl. 2 om natten....igen ikke overholdt ! Samlet vurdering er så meget i minus at det er pinligt !
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra Vikingeflyt365:
07-11-2020
" Vi ked af over de har haft denne oplevelse. Dine rykker på e-mail røg desværre under “uønsket mail” men de betalt så kun for 2 timer og sparet 1.time på 795.kr da det med bekræftelse tog tig. Vi beklager over situtation endnu engang

Fra Kunde133304 01-11-2020

Fragt af 15 flyttekasser, 4 senge, kommode, 2 klædeskabe og sofa i Kerteminde
" Mange timer for sent og glemte desværre lidt møbler. De fremmødte flyttemænd arbejdede dog meget hårdt. Håber Deres chef, tilgodeser dem for Deres hårde arbejde. Fik ingen afslag i prisen trods 3 timers forsinkelse og glemte møbler. Måtte efterfølgende give 800 kr (ifølge chefen) for, at få båret 4 madresser op ad trappen til soveværelset. Tænker det burde have været billigere - der var jo 3 timers forsinkelse og glemte møbler.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.499 kr.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra Vikingeflyt365:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde144754 20-10-2020

Flytning fra pulterkammer til lejlighed fra Odense M til Nyborg
" Alt forløb planmæssigt. Meget fair pris.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.399 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
23-11-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde140384 09-10-2020

Pris på flytning af køleskab i Odense SØ
" Super god service. Kom til tiden. Fair priser. De tog alt emballage med retur. Kan anbefales.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.399 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
10-10-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde149568 09-10-2020

Fragt af seng fra Odense C til Odense M
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.350 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
10-10-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde148741 02-10-2020

Maling af 10 vinduer Hørsholm
" Utrolig dårlig kommunikation,og maleren kommer ikke
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra Vikingeflyt365:
26-10-2020
" Vi havde jo først en aftale D.03 og ikke D.02 men vi så glad for at de blive glad for arbejdet.

Fra Kunde148746 01-10-2020

Flytning af 4-vær. lejlighed fra Ugerløse til Holbæk
" Kommer 1,5 time senere end aftalt. Glemmer at tømme vores kælderrum. Den første medarbejder siger, til at starte med, masser af plads i bilen. Da vi spørger til vores kælderrum, var der pludselig ikke plads? Taler selv med bossen i telefonen. Det er tydeligvis ikke en uvant situation for ham, (han ved lige hvad han skal svare), så jeg vælger at droppe diskussionen.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 8.899 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
06-10-2020
" Vi beklager meget over vores forsinkelse. Men vi blive enig i at hvis jeg skal følge inventarliste du havde indtastet, så det kun halvdelen af indboet. Men vi aftalt så at jeg tager så meget med selvom de ikke havde skrevet det ned. Vi glemt ikke skuret men der var ingen plads

Fra Kunde149214 25-09-2020

Flytning af 1-vær. lejlighed i Odense C
" Så fik vi flyttet en kæmpe kommode fra det ene værelse til det andet. Tak Vikingeflyt.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra Vikingeflyt365:
12-10-2020
" 🤩🤩

Fra Kunde149155 24-09-2020

Flytning af 4-vær. hus i Odense NØ
" 😍😍😍 jeg er SÅ overrasket samtidige lettet. Tusind tak for deres hjælp jeg ved helt sikkert hvem jeg skal kontakte næste gang. 5 STJERNER HERFRA
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Svar fra Vikingeflyt365:
10-10-2020
" 😍😍

Fra Kunde47772 23-09-2020

Flytning af 3-vær. hus fra Kastrup til Rønde
" Firmaet kom tre timer for sent til vores aftale om flytning, hvilket derfor endte med, at vi først var færdige omkring midnat. Kommunikationen undervejs var ikke prangende., men selve arbejdet gjorde de to unge mænd rigtig fint.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 7.999 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
24-09-2020
" Hej Jannie. Vi beklager meget over vores forsinkelse👎🏻 Vi arbejder stærkt på mødestabilitet. Men vi har så prøvet at kontakte dem uden held, for at give dem en kommission på flytning. Vh Jonas - Vikingeflyt.

Fra Kunde146352 22-09-2020

Flytning af 2-vær. lejlighed i Vejle
" Før jobbets begyndelse udfyldte vi servicebyens skabelon mht. hvad der skulle flyttes af møbler samt en yderligere angivelse i kubikmeter over flyttekasser da vi ikke kendte det endelig antal. Vi fik tilsendt et tilbud på 5500 kr. hvorefter vi skrev og spurgte om der var yderligere oplysninger de gerne ville have. Her blev vi spurgt til antallet af flyttekasser hvilket vi på daværende tidspunkt ikke kunne oplyse om. Vi oplyste dog om at der ca. ville være 2 læs i en 3500 kg liftbil (hvilket stemte fint overens med hvad vi endte op med). Dagen før flytningen sendte vi en udførlig liste til Vikingeflyt365 over både møbler og antallet af kasser der skulle flyttes.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.500 kr.

Fra Kunde145611 13-09-2020

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Esbjerg til Herlufmagle
" Flyttemændene kom for sent. De tilbød 500kr i afslag. Vi flyttede selv alt over 50kg undtagen én sofa. Flyttemændene skal have skiftet olie og holder en 4-5 timers pause i Odense, hvorfor de ender med først at være fremme med flyttelæsset kl 21-22 stykker, frem for kl 16 som aftalt. Vi måtte rykke flere gange, og talte med forskellige personer. De to flyttemænd skal dog have ros. De arbejdede rigtig hårdt og var søde og rare. De var hyggelige og vi har indtrykket af at de gerne ville gøre det så godt som muligt. - Efter tilbagemeldingen, har Vikingeflyt kontaktet os og aftalt en mindre kompensation og forklaret forløbet for mig. Så jeg er generelt meget mere tilfreds. Det er god kundeservice. Opdateret 14/09-20
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.500 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
13-09-2020
" Kære kunde. Vi informere dem at vi kom 3 timer forsent, og de sagde det helt fint bare vi kommer idag. Når noget begynder at veje 140-180 kilo så tager vi ekstra for det, og det informerede jeg også da vi snakket sammen.

Fra Kunde143052 07-09-2020

Flytning af 4-vær. hus fra Ikast til Silkeborg
" God service og fleksible folk.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 4.899 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
09-10-2020
" 😍💫

Fra Kunde145598 22-08-2020

Flytning af 3-vær. lejlighed fra Brædstrup til Horsens
" Vi havde Vikingeflyt til at flytte for os, to unge mænd virkelig søde og arbejdsomme de knoklede virkelig på. De får mine bedste anbefalinger 👍🏻 Skal vi ha flyttet noget igen bliver det 100% VIKINGEFLYT ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 1.300 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
10-10-2020
" Tak for et godt samarbejde.🤩🤩

Fra Kunde39486 11-08-2020

Flytning fra opbevaringsrum til lejlighed fra Helsinge til Herlev
" Meget forsinket. Venlige flyttemænd der kom. Måtte selv, gentagne gange, ringe til chefen for at høre status
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 3.899 kr.
Svar fra Vikingeflyt365:
01-09-2020
" Hej Jeanette. Grunden til vi kom halvanden time forsinket fordi du bestilt AKUT flytning til en træfirgur. Men vi beklager mange gange over forsinkelsen. Og vi glad for at de havde en god oplevelse med flyttemændene.

Fra Kunde127083 08-08-2020

Flytning af 5-vær. lejlighed fra Viborg til København N
" Kl. 20.30 dagen før rykker de flytningen fra kl. 9 til 13, da deres ene bil er kørt i grøften og den anden er til service. Da flyttevognen kommer er de 40 minutter forsinket. Vi aftaler at holde kontakten på vejen fra Viborg til KBH, men på trods af dette oplyser de ikke, at de 1,5 time forsinket, da de pludseligt skulle skifte chauffør. Fyrene som stod for flytningen havde godt humør og en meget venlig tone. De var også godt til at skide af i vores nye lejlighed, inden de tog afsked. :)
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 6.500 kr.