Billigt flyttefirma i Randers

Gratis og uforpligtende. Gør som 176.243 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 129,9 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flyttefirmaer i Randers

Når du skal flytte alle dine ejendele fra et sted til et andet, kan der være mange valg, der skal træffes. Det er ikke nogen overraskelse, at flytning kan være en af de mest stressende begivenheder i en persons liv. Der er mange fremgangsmåder, du kan vælge imellem, når du skal flytte.

Flytning med fuld service
Du kan vælge at bruge et flyttefirma med fuld service, der burde være rigelige i Randers området. Det foregår sædvanligvis på den måde, at du indhenter tilbud via telefonen på baggrund af detaljerne for din flytning, hvorefter du vælger et firma, der kan opfylde dine behov. På flyttedagen ankommer et hold professionelle flyttemænd med en flyttebil til din adresse i Randers. De pakker flyttebilen, transporterer dine ejendele til dit nye hjem, og bærer dem ind. Ved en flytning med fuld service, tager flyttefirmaet sig af detaljerne ved selve flytningen. De kommer som sagt med flyttebilen, men også med måtter, afdækningstæpper og andet udstyr, de skal bruge under flytningen. De fleste flyttefirmaer tilbyder også at pakke dine ejendele og pakke dem ud igen, hvis du tilvælger dette. Et flyttefirma med fuld service tilbyder den mest stressfri flytning, men ligesom alt andet har det en pris. Hvis du hyrer firmaet til også at pakke dine ting, betaler du som regel pr. flyttekasse. Udgifter til pakning kan let overstige prisoverslaget, afhængigt af hvordan flyttemændene pakker dine ting.)

Flytning på egen hånd
Det kan være meget billigere at stå for din flytning selv end at hyre et flyttefirma fra Randers med fuld service. Når du flytter på egen hånd, står du selv for at leje en flyttebil, køre bilen, pakke og læsse dine ejendele på og af vognen, eventuelt med hjælp fra venner eller familie. Selv om denne løsning kan være fordelagtig rent økonomisk, har den også ulemper. Når du vælger at stå for din flytning selv, skal du eller en bekendt køre bilen, hvilket mange finder skræmmende. Du skal også selv stå for både at flytte alle dine ejendele fra dit hjem og ud i flyttebilen, hvor de skal pakkes på en måde, så de alle kan være der, og så de ikke bliver beskadiget under transporten. Disse opgaver er ikke lette. Den måde flyttebilen bliver læsset på, kan også have en betydning for, hvor let eller vanskelig, bilen er at styre, da ubalance kan forårsage, at bilen slingrer. Ingen værdsætter et professionelt flyttefirma fra Randers mere end folk, der har prøvet at flytte på egen hånd. Flytning er en svær opgave, hvis man ikke har erfaring med det. Folk, der ikke har tilstrækkelig erfaring, har risiko for at gøre skade på deres møbler, deres hjem eller i værste tilfælde dem selv. Selv når det går bedst, resulterer disse flytninger som regel i muskelforstrækning og en øm ryg, men hvis din flytning skal være billig, må du tage disse konsekvenser med.

Før i tiden var flytning med fuld service og flytning på egen hånd de eneste muligheder, der var. Enten betalte du det hvide ud af øjnene, eller også lå du i sengen i en uge efter flytningen og plejede dine smerter. I dag er der kommet lidt flere muligheder for folk, der skal flytte.

Pakning på egen hånd eller container-services
Denne valgmulighed kan være fordelagtig for dem, der gerne vil flytte på egen hånd, men som ikke er trygge ved at køre flyttebilen. En container, trailer eller flyttebil bliver kørt til dit hjem, hvorefter du pakker den i løbet af en eller nogle få dage. Firmaet i Randers, der leverer containeren/traileren/flyttevognen, afhenter den igen, når du er færdig og kører den til deres faciliteter eller til dit nye hjem. Ulempen ved denne valgmulighed kan være, at du selv står for flytningen (som tidligere forklaret). Du kan kun få det med, der kan være i containeren. Du kan også risikere, at andre kunders ejendele skal læsses på den samme vogn, og hvis der så opstår problemer med deres flytning, går det også udover din flytning. Nogle chauffører er knap så forsigtige, når de kører med en trailer med personlige ejendele og sænker f.eks. ikke farten ved jernbaneoverskæringer eller fartdæmpere. De fleste trailere har ikke affjedring, så hårde stød på vejen kan forårsage store skader.

Flytteservice eller flyttehjælp fra Randers området
Denne valgmulighed er blevet mere populær inden for de sidste par år. Den går ud på, at et flyttefirma tilbyder, at professionelle flyttemænd kommer og læsser dine ejendele på og af din lejede flyttebil, container eller trailer. Her skal du være opmærksom, når du vælger firma, men mange af disse firmaers ansatte har samme uddannelse og erfaring som fuld service-flyttemænd. Det er kun de bedste af de firmaer, der tilbyder denne valgmulighed, der medbringer deres eget udstyr. De er klar over, at det ikke kun hjælper kunden, så de ikke skal til at leje udstyr, men at det også gør deres eget arbejde lettere, fordi de således er sikre på, at de har det rette udstyr, når de skal bruge det. Kunden er stadig ansvarlig for visse ting – f.eks. at leje flyttebil, trailer eller container. Det pågældende flyttefirma tilbyder muligvis udstyr til at hjælpe med flytningen, men engangsmaterialer, der skal bruges til at beskytte ejendele under transporten (som afdækningstæpper, krympefolie og reb), er stadig kundens ansvar.

Har du spørgsmål til det offentlige, i forbindelse med din flytning, kan du kontakte kommunen her:

Borgerservice - Randers Kommune
Odinsgade 14
8900 Randers
Tlf: 89151515

Dine muligheder i forhold til services er mere alsidige: Du kan leje en bil i Randers og få flyttemændene til at læsse/aflæsse den. Det kan være en idé at undersøge andre byer udover Randers, f.eks. Langaa, Fårup eller Gjerlev, for her kan priserne være mindre, da et flyttefirma har færre udgifter til kontor og lager i mindre byer. Du kan også gøre som beskrevet ovenfor og pakke selv og få flyttemænd til at køre bilen. Eller du kan bruge container-services og få fuld service-flytning, men til en lavere pris. Disse services er også smarte, hvis du bare skal flytte rundt på dine ting derhjemme eller på kontoret (f.eks. ved nyistandsættelse eller ombygning). Du kan få god hjælp til flytningen for 25-50% mindre end, hvad en flytning med fuld service koster.
Flyttefirmaer i Randers
flyttefirmaer i Randers

12 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Randers


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Randers udgør:
1.272.373 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Randers har givet:
79

Andre sider

Flyttefirmaer i Randers området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner