Modtag 5 flyttetilbud

Gratis og uforpligtende. Gør som 186.236 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 135,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flyttetilbud - Indhent tilbud på flytning

Hvis du ønsker at hyre et flyttefirma til at tage sig af din næste flytning, er du nødt til at sammenligne de bedste flyttefirmaer Flytteforretninger bruge en masse forskellige metoder til at komme med estimater på deres flyttetilbud. Af denne grund skal du helst sammenligne mindst 4 til 6 flyttetilbud fra professionelle flyttefirmaer i dit nærområde. Ved at bruge en hjemmeside såsom ServiceByen.dk, vil du kunne få mulighed for at indhente gratis tilbud fra mange flyttefirmaer uden besvær og uden forpligtelser, idet tilbuddene er uforpligtende. Du kan indhente tilbud til mange slags flytninger: lokale flytninger, klaverflytning, møbeltransport eller endda firmaflytninger. Uanset hvilken slags det drejer sig om, kan du både spare tid og penge.

Hvert år skal tusindvis af mennesker flytte sig fra ét sted til et andet, på grund af personlige eller professionelle forpligtelser. Disse flytninger er måske fra en by til en anden eller fra et lokalt område til et andet, men under alle omstændigheder, bliver der hyret flyttemænd til at udføre disse opgaver. Hvis der er tale om en flytning fra den ene adresse til den anden på under 100 km, er det de lokale fagfolk du skal have fat i. Derimod skal du hyre nogle meget professionelle flyttefirmaer, hvis du skal flytte over store afstande eller til et helt andet land. Her stilles der nemlig større krav til logistik og kendskab til internationale transport regler.

Valget af et lokalt flyttefirma, der kan give et godt flyttetilbud, er en vanskelig opgave. Start med at kontakte virksomheder fra dit nærområde. Her er det en god idé at spørge venner eller bekendte og de har haft gode erfaringer med at få flyttetilbud fra lokale flyttemænd. Når de lokale fagfolk er kontaktet, kan du bede dem om at sende en repræsentant til at besigtige din bolig, så de dermed kan give dig et præcist flyttetilbud. Når et firma afgiver et tilbud, er der mange faktorer at tage hensyn. Ud over den afstand, der kræves for at flytte alle dine ting, er prisen også baseret på andre faktorer såsom antallet af trapper, tilgængelighed fra hoveddøren af huset og lignende andre faktorer. I tilfælde af vejskatter og broer, som kan ligge mellem fraflytningsadressen og tilflytningsadressen, så kan disse faktorer få indflydelse på prisen også.

Når du indhenter flyttetilbud, skal du sørge for at få det på skrift. I tilfælde af en tvist, er det meget rart at have tingene på sort og hvidt, i stedet for at ende ud i en situation, hvor det er dit ord imod flyttemandens. En anden ting som er meget vigtig, er at tale med de flyttefirmaers tidligere kunder, som du har fået flyttetilbud fra. De flyttefirmaer, som ikke vil give dig personlige referencer, har sikkert noget at skjule så dem skal du holde dig fra. Når du ringer til reference kunder, skal du spørge om der blev ridset eller ødelagt ting under deres flytning.

Du skal også spørge om prisen blev den, som de var enige om, eller om der pludseligt kom en prisforøgelse ud af den blå luft. Du skal også insistere på at se flyttefirmaets forsikringspapirer. Find ud af præcist hvor meget de er forsikret for efter de afgiver flyttetilbud, hvis nu dine mest dyre ejendele bliver ødelagt under transporten på landevejene. En ide kunne være at tage billeder med dit digitale kamera af de ejendele, som har højest værdi. På den måde, hvis der f.eks. kommer ridser i dit TV eller designer stol, så kan I sammen kigge på billederne, for at se om ridserne var der før flytningen.

Et andet forslag er at lave research på de firmaer, som afgiver tilbud på flytning. Her kan du f.eks. søge på deres firmanavn på Google. Hvis det pågældende firma har mange utilfredse kunder, vil du hurtigt kunne finde hjemmesider og blogs, hvor deres tidligere kunder udtaler sig om det pågældende firma. Hvis der er for mange negative kommentarer om det flyttefirma, som du har indhentet flyttetilbud fra, så skal du finde et andet firma i stedet for.