Få 5 tilbud på køretøjstransport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.042 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Køretøjstransport

Seneste bedømmelser for køretøjs transportopgaver

Esbjerg transport
18 april 2018

" En rigtig behagelig oplevelse, ingen problemer da der skulle betales ved afh.

Fra Aalborg Ø til Engesvang

Watsonvilla Ejendomsservice
21 marts 2018

" Enormt hurtigt tilbud, opfattelsen kvik, og en mega behagelig mand, der vidste hvad det drejede sig om. Og absolut alt ok 😀

Fra Ukendt til Vejen

COSTA
31 august 2017

" Jeg skulle have transporteret en motorcykel og de transporterede den på en sikker og ansvarsfuld måde. Super flinke fyre som samtidig gav gode råd.

Fra Horsens til Taastrup

Andre sider

6 tips til at vælge et firma til biltransport

Har du brug for biltransport? Se hvordan man finder det bedste firmaer til at transportere dit køretøj.

Besparelser for køretøjs transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for køretøjstransport

Statistik for køretøjstransport

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køretøjs transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 875 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køretøjs transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 875 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter køretøjs transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter køretøjs transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 719 køretøjs transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne køretøjs transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af køretøjs transportopgaver. Tallene er baseret på 719 køretøjs transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver køretøjs transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye køretøjs transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 719 køretøjs transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver køretøjs transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af køretøjs transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 719 køretøjs transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

894 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.