Få 5 tilbud på køretøjstransport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 186.878 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 135,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Køretøjstransport

Seneste bedømmelser for køretøjs transportopgaver

E.K.D
Igår

" Levering som ønsket og til tiden. Tak for god service.

Fra Roskilde til Vedbæk

E.K.D
14 september 2023

" Fuld af løgn, det blev sjovt nok dobbelt så dyrt, på trods af info/foto af opgsven.parkede campingvognen det forkerte sted ..

Fra Rødovre til Bjæverskov

E.K.D
17 juli 2023

" Super god pris !😊

Fra Jerslev Sjælland til Herning

Andre sider

6 tips til at vælge et firma til biltransport

Har du brug for biltransport? Se hvordan man finder det bedste firmaer til at transportere dit køretøj.

Besparelser for køretøjs transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for køretøjstransport

Statistik for køretøjstransport

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køretøjs transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 1.592 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køretøjs transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 1.592 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter køretøjs transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter køretøjs transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 1.374 køretøjs transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne køretøjs transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af køretøjs transportopgaver. Tallene er baseret på 1.374 køretøjs transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver køretøjs transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye køretøjs transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 1.374 køretøjs transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver køretøjs transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af køretøjs transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 1.374 køretøjs transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.279 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.