Spar 50% på flytning i Aalborg

Gratis og uforpligtende. Gør som 131.075 andre danskere
 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Vores kunder har sparet 98,0 mio. kr
 • Flyttemænd i hele landet
 • trustpilot
 • e-handelsfonden

Flytning i Aalborg

Kort resumé
 • Få anbefalinger fra lokale ejendomsmæglere og venner, der for nylig er flyttet fra Aalborg.
 • Overvej kun flyttefirmaer, der er forsikret.
 • Undersøg de flyttefirmaer, du har kig på via f.eks. Truspilot, Forbrugerstyrelsen eller Servicebyen.dk.
 • Ring rundt til minimum tre flyttefirmaer, og indhent tilbud på flytning i Aalborg på baggrund af de ting, du skal have flyttet.
 • Husk, at pris er ikke den eneste faktor, der spiller ind. Lidt for gode tilbud er som regel tegn på, at du har at gøre med et desperat flyttefirma.
 • Bed om et skriftligt ”bindende tilbud, som ikke må overskrides”.
 • Undgå svindlere – stol på din intuition, hvis du føler dig utryg.


 • Hvis du beslutter dig for at hyre et professionelt flyttefirma til din Aalborg flytning, skal du træffe en vigtig beslutning: Du skal vælge det rette flyttefirma. Den gode nyhed er, at hvis du bare bruger en lille smule tid på at researche, kan det hjælpe dig med at sikre en stressfri flytning. Denne artikel beskriver 7 research-trin.

  Indhent anbefalinger
  Det er uden tvivl bedst at starte din undersøgelse af potentielle flyttefirmaer med at indhente anbefalinger. Selv om det kan være en hjælp at søge på internettet, er det bedst at starte med at spørge venner, kollegaer og nye naboer om deres oplevelser og anbefalinger. Der skal helst være tale om en flytning i Aalborg, der er foregået inden for de seneste 12 måneder, da firmaers kvalitet kan ændre sig over tid. Husk at spørge ind til detaljerne, som f.eks. navnene på de folk, der udførte opgaven, hvad der gik godt, og hvad man bør være opmærksom på. Oplysninger om flytninger, der gik dårligt, kan også være en hjælp.

  Det er også en god idé at få anbefalinger fra professionelle inden for branchen. Prøv f.eks. at spørge din udlejer eller ejendomsmægler om deres kunders oplevelser med flytning – de kan være til stor hjælp. Du kommer godt fra start ved at begynde din research med at indhente den slags anbefalinger.

  Tjek forsikringer
  Det er bedst at vælge flyttemænd, der er forsikret. Dette signalerer, at der er tale om et legitimt firma, som er økonomisk stabilt, hvilket er sikrest i tilfælde af, at der skulle ske et uheld.

  Undersøg flyttefirmaerne
  Når du har de grundlæggende oplysninger om de firmaer, du har kig på, er næste skridt at undersøge folks oplevelser med firmaerne. Det bedste er at få udtalelser fra objektive tredjeparter på baggrund af en masse kundeevalueringer. Da stort set alle flyttefirmaer har modtaget en klage af en eller anden slags, er det vigtigt at have objektive kilder til en tidligere flytning. I den forbindelse findes der et par gode kilder, du kan benytte dig af gratis, nemlig Trustpilot og Forbrugerstyrelsen. På webstedet Servicebyen.dk kan du også finde bedømmelser af flyttemænd, som kunder har oprettet på baggrund af deres oplevelser med det aktuelle firma.

  Ring rundt og indhent tilbud
  Den letteste måde at indhente tilbud på er via telefonen eller internettet. Det kan være fristende at nøjes med at indhente et eller to tilbud på en forestående Aalborg flytning. Dette er dog ikke en god idé, da det er for svært at foretage en ordentlig sammenligning på baggrund af så få tilbud. Det anbefales derfor at indhente minimum tre tilbud. Finder du ikke nogen fra byen, kan du overveje at søge i nærområdet også, såsom Gistrup, Vadum og Vodskov.

  Prissætning
  Prisen har naturligvis stor betydning, når du skal vælge et flyttefirma til din flytning – det bør dog ikke være den eneste faktor, der har indflydelse. Faktisk bør kvalitet, sikkerhed og pålidelighed betyde lige så meget. Når du tænker på, at du lader komplet fremmede køre af sted med alle dine ejendele, sætter det prissætning lidt i perspektiv. Hvis du bliver tilbudt en pris, der er mere end 1/3 lavere end den næstlaveste pris, gør du klogt i at finde ud af hvorfor. En meget lav pris er nemlig ofte et tegn på, at du har at gøre med flyttemænd, der er uerfarne eller desperate, hvilket du for alt i verden bør undgå.

  Bindende tilbud, som ikke må overskrides
  Der findes to primære typer flyttetilbud: bindende og ikke-bindende. Ikke-bindende tilbud - ofte kaldet overslag - er ikke kontrakter og giver dem, der flytter, begrænsede rettigheder. Flyttefirmaet er ikke forpligtet til at udføre opgaven, og prisen er ikke fast. Bindende tilbud, hvad enten de er mundtlige eller skriftlige, er kontrakter, og de er bindende for både dig og flyttefirmaet. ”Bindende tilbud, som ikke må overskrides” sætter en øvre grænse for, hvor høj prisen må blive, så længe du ikke beder om yderligere services eller tilføjer flere ting, der skal flyttes. Flyttefirmaer i Aalborg er som regel forsigtige med at give sådanne tilbud, og mange firmaer tilbyder dem slet ikke. Hvis det kan lade sig gøre, er det dog en god idé at få de firmaer, du har kig på, til at give dig den slags tilbud.

  Pas på svindlere
  Der findes en række advarselssignaler, du bør være opmærksom på for at undgå svindlere. Denne gruppe flyttemænd tilbyder lidt for gode priser på flytninger, men så snart dine ting er læsset på flyttebilen, kræver de urimelige gebyrer for at levere dine ting. Her er en liste over advarselssignalerne:
  • Flyttefirmaet kræver kontantbetaling eller et stort depositum før flytningen fra Aalborg.
  • Firmaet tilbyder dig ikke nogen kontrakt eller skriftlig bekræftelse.
  • Der findes ingen lokal adresse på firmaets websted, og der er heller ingen forsikringsoplysninger.
  • Flyttefirmaet hævder, at deres forsikring dækker alle varer.
  • Når du ringer til flyttefirmaet, besvares opkaldet med ”Flyttemændene” eller ”Flyttefirmaet” i stedet for firmaets navn.
  • Firmaets kontor og lagerbygning er i dårlig stand eller ikke-eksisterende.
  • På flyttedagen ankommer en lejet lastvogn i stedet for en firmaejet lastvogn.
  Adresseændring
  Husk at kontakte din kommune for at melde adresseændring. Dette kan gøres her:

  Aalborg Borgerservice
  Rantzausgade 6
  9000 Aalborg
  Tlf: 99311800
Flyttefirmaer i Aalborg
flyttefirmaer i Aalborg

17 godkendte flyttefirmaer.

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger i Aalborg

Nordjysk flyt og transport
17 november 2019

" Dygtige og effektive folk. På grund af sygdom var de lidt forsinkede, men jeg blev varslet om dette før det aftalte tidspunkt, så det var fint.

Fra Aalborg til Aalborg

Flyttekompagniet
15 oktober 2019

" Vi skulle flytte fra indre by i Ålborg til København, midt i oktober, altså i går, så vi ville bestilte en flyttemand til denne flytning. De kom præcis som aftalt og var ekstremt søde, høflige og sidst men ikke mindst enormt ansvarlige! Det tog os godt nok hele dagen til at flytningen var overstået, især når der var en del trapper som vi skulle ned fra i Ålborg, så vi var først færdige om aftenen, men jeg tvivler på at sådan en opgave kunne være løst hurtigere end det, da der også er en del kørsel involveret i det. Jeg følte mig tilpas med en fast pris inklusiv benzin og bro udgifter, som de specificerede så godt i tilbuddet som jeg fik fra dem - noget som gjorde oplevelsen lidt bedre, da det var dejligt med noget sindsro i så stressfuld en periode som en flytteprocess kan være. Da vi kom til København gik alt som smurt, alt var intakt og de organiserede vores møbler og kasser i lejligheden hvor vi ønskede det, noget som de også havde informeret os om at de ville gøre på forhånd. Prisen vi fik fra dem var en rigtig god pris, og jeg kan erklære mig selv fuldt tilfreds, så jeg siger tak herfra og vil sørge for at anbefale jer til venner og familie.

Fra Aalborg til København NV

Sk-Transport
14 oktober 2019

" Mistede to møbler under flytning - ingen respons fra flyttemændene, da jeg skrev ang. dette. Jeg skulle selv flytte en trailorfuld dagen efter, da flyttemændene havde travlt med at komme videre. Ellers en ok oplevelse.

Fra Aalborg til Aalborg

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Populære postnummer for hus- og lejlighedsflytninger i Aalborg

9000 (Aalborg )

9220 (Aalborg Ø)

9210 (Aalborg SØ)

9200 (Aalborg SV)