Spar 50% på flytning i Aarhus

Gratis og uforpligtende. Gør som 141.224 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 109,4 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning i Aarhus

Det er generelt kendt, at flytning er en af livets mest stressende begivenheder. Én af de ting du kan gøre for at gøre flytningen mindre stressende, er at hyre et professionelt flyttefirma. Det er dog af afgørende betydning, at du vælger det rette firma. Vælger du forkert, kan det, der skulle være en positiv forandring i livet, gå hen og blive et mareridt, der har store følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser, som tager lang tid at komme sig over.

Første gang du kontakter flyttefirmaer for at indhente tilbud på Aarhus flytning, er målet først og fremmest at sortere svindlerne fra. Her skal du være klar over, at det ikke kræver meget at komme ind på markedet for flytninger. Faktisk er alt, hvad det kræver en hjemmeside, en god salgstale, en flyttebil og en mobiltelefon. Hvad der gør det sværere at gennemskue er, at flyttefirmaer også er lagervirksomheder, som er gemt væk i industriejendomme. Da firmaerne ikke er synlige for kunderne, er det lettere for svindlerne at udgive sig for at være noget, de ikke er. Når vi handler i butikker, ved vi, hvor de bedste ligger, og vi kan besøge dem, men det er lidt en anden sag, når det gælder flytteservices.

Alle elsker en god handel, så en af de første ting, du vil opdage er, at priserne på, hvad der ser ud til at være den samme service, kan variere meget fra firma til firma.

Mange flyttefirmaer kan finde på at behandle en kundes flytning fra Aarhus som et varekøb ved at afgive pris pr. kubikmeter. Dette er ganske enkelt et salgstrick, og da kunderne er ikke bekendte med disse mål, er det flyttemændene, der styrer denne debat. Som kunde bør du kun være interesseret i tilbud, der gives på baggrund af service og de ting, du skal have flyttet. Flyttemændene bruger kubikmetermålet for at beskytte dem selv fra deres egne fejlvurderinger, for at undgå at omtale service, og for at gøre det muligt at pålægge ekstra gebyrer. Flytning bør aldrig blive betragtet som en vare. Det handler om service og den trøst, du kan finde i at vide, at et pålideligt og professionelt flyttefirma passer godt på dine kostbare ting.

Da folk sjældent flytter, er der mange, der ikke ved, hvilke firmaer man kan stole på. Når vi handler, har vi ofte favoritbrands. Vi kender fordelene ved og kvaliteten af disse brands, hvilket gør os trygge og medfører, at vi er loyale over for lige netop de brands. Når du skal vælge et flyttefirma, er det vigtigt at forstå, hvilke værdier der er tilknyttet firmaets brand, og hvordan disse passer med din livsstil, dine holdninger og dine opfattelser. Dette kan du undersøge ved at spørge venner, der før har flyttet, søge på forskellige flyttefirmaernes hjemmesider, læse anmeldelser og feedback online, osv. Tryghed er en meget vigtig faktor ved et brand, og der er generelt stor sandsynlighed for, at de virksomheder, der er socialt ansvarlige og tager hensyn til samfundet og miljøet, også vil tage sig godt af dig og de behov, du har i forbindelse med din flytning.

Første gang du taler med en medarbejder ved et flyttefirma til flytning fra Aarhus, foregår det oftest via telefon. Du har måske allerede dannet dig et indtryk af virksomheden, hvis du har hørt eller læst om den på forhånd. Dette førstehåndsindtryk er blevet dannet af eventuelle tidligere oplevelser med firmaet, og af hvad du ellers kender til dets omdømme. Medarbejderen, som du taler med, ønsker naturligvis, at du vælger lige netop dem, og du taler nok kun med personen denne ene gang, hvor du indhenter tilbud. Hvis du allerede har haft en positiv oplevelse med firmaet eller har dannet dig et godt indtryk via ting, du har hørt, og dette bekræftes via telefonsamtalen, er du på vej til at træffe den rigtige beslutning. Hvis du derimod bliver irriteret ved denne første kontakt, bør du ikke ignorere dit førstehåndsindtryk. Overvej også at kontakte flyttefirmaer udenfor byen, f.eks. fra Højbjerg, Viby eller Risskov for at få flere at vælge imellem. Betragt samtalen som en måde, hvorpå du kan kommunikere dine behov og vurdere, om firmaet kan opfylde dem.

Umiddelbart ser de fleste flyttefirmaer ens ud, men i virkeligheden er der store forskelle, og det handler om at finde det flyttefirma, der bedst muligt opfylder dine behov. Igennem telefonsamtalen skal du blive klogere på, hvilket firma du har med at gøre. Hvem kommer til at stå for flytningen i Aarhus? Hvilken uddannelse har de? Hvordan transporterer de specielle ting? Din flytning er et projekt – hvordan bliver den koordineret og håndteret?

Til sidst bør det nævnes at du skal kontakte borgerservice i din kommune, for at sikre at alt er på plads mht. flytning i Aarhus, såsom adresseændringen:
Aarhus Borgerservice
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C
Tlf: 89402222
Flyttefirmaer i Aarhus
flyttefirmaer i Aarhus

31 godkendte flyttefirmaer.

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger i Aarhus

Vikingeflyt365
15 juli 2020

" De kom desværre 1,5 time for sent og vi måtte selv ringe og forhøre os, om de var på vej. Da de kom var de utrolig søde og dygtige, meget behagelige. Havde givet 5 stjerner, hvis ikke de var kommet for sent ;-)

Fra Aarhus V til Solbjerg

Supermove
06 juli 2020

" Kæmpe hjælp til en god pris. Klarede opgaven til punkt og prikke. Det tog dog lidt længere tid end først estimeret - men det er primært fordi jeg ikke havde lavet en fyldetsgørende beskrivelse af, hvad (og hvor meget) der præcist skulle flyttes. Så hvis man giver en ordentlig beskrivelse, så burde time-estimeringen passe. Ellers var de super søde og nemme at arbejde med.

Fra Aarhus C til Aarhus C

Nordjysk Flytteservice
03 juli 2020

" Super god oplevelse. Nemme at kommunikere med, punktlige, fin pris og godt arbejde.

Fra Aarhus C til Aalborg

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Populære postnummer for hus- og lejlighedsflytninger i Aarhus

8000 (Aarhus C)

8200 (Aarhus N)

8210 (Aarhus V)