Få 5 tilbud på flytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.008 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,2 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Tilbud på flytning af 2-vær. lejlighed fra Hinnerup til Viby Jylland

Opvaskemaskine skal flyttes Afstand til parkeringsplads (m): 200-400 Vi står og skal flytte fra vores lejlighed på 60 m2 fra 2 sal af. I og med vi ikke rigtig har nogle som kan hjælpe til eller noget i den stil, så vil meget gerne have et tilbud på med hjælp til flytning, så som slæbning og transport og indpakning af større møbler. + computerudstyr + musikanlæg Flytning fra Hinnerup til Viby J

Fra

Nørreskovvej, 8382 Hinnerup

2. etage

Lejlighed

Til

Kaj Munks Vej, 8260 Viby Jylland

Stueetage

Lejlighed

30,7 km      27 minutter

Oprettet

03 august 2016

Omfang

Ca. 60 m² 2 værelser Normalt møbleret

Type

Lejlighedsflytning

Hvornår?

17-10-2016

Hvad skal flyttes yderligere?

1 opvaskemaskine 2 højtalere

Flyttefirma hyret

04-08-2016

Risskovflytteforretning blev valgt til at løse "Tilbud på flytning af 2-vær. lejlighed fra Hinnerup til Viby Jylland" mandag den. 17 oktober 2016. Der var 7 andre flyttefirmaer om buddet. Kunden modtog det første tilbud efter kun 6 minutter fra Sk-Transport. Der gik blot 20 timer 26 min fra kunden oprettede opgaven til et flyttefirma var valgt. Det gennemsnitlige bud var på 2.925 kr og kundens besparelse blev omkring 2.900 kr.

Bedømmelse

Fra Michaelravn 26-01-2017

Tilbud på flytning af 2-vær. lejlighed fra Hinnerup til Viby Jylland
" Vil du gerne stalkes, så hyr risskov flytteforretning.

Lige fra arbejdet med flytningen var begyndt, gik risskov flytteforretning meget op i at det var vigtigt at give dem 5 stjerner herinde på service byen, hvortil jeg svarede at man kan aldrig bestemme hvad folk skal give af stjerner for udført opgave, så forsikrede Henrik om at jeg nok skulle give ham min ærlige mening.
Jeg var faktisk meget tilfreds med deres arbejde, omkring vores flytning, så selve arbejdet er der ikke noget at sætte en finger på, men som jeg startede med at skrive, hvis jeg vidste jeg skulle stalkes både på sms og nu mail, omkring jeg skal bedømme risskov flytteforretning, så kan jeg ikke andet end at blive harm. For selv da Henrik og hans team havde flyttet for os, så sagde han til os at vi bare skulle tage den tid vi nu skulle bruge omkring med at levere flyttekasser tilbage, men det blev da hurtig ændret, og så gik kommunikationen da helt i ged, for så kunne det jo næsten ikke gå hurtigt nok lige pludselig men beklager meget at jeg endte med at lægge mig med diskusprolaps.

Så alt i alt, vil jeg ikke anbefale risskov flytteforretning til familie og venner og andre for den sags skyld, for at blive ved med at skrive til folk både på sms og mail, er sku at misbruge kundernes informationer hvilket ikke er okay. For som i selv skriver, så er en bedømmelse frivillig, og man skal aldrig tikke og be ens kunder om at give 5 stjerner.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 2.900 kr.
Svar fra Risskovflytteforretning:
26-01-2017
" Den svada står vist og taler for sig selv - tak for det. Bare husk at levere de manglende lånte og leverede flyttekasser tilbage, som du på 4. måned hygger dig med - hvad siger du til, at risskovflytteforretning laver tag-og-hent-selv-lager af flyttekasser ude ved dig, indtil du er færdig med at have dem stående - der er ellers fin sammenhæng mellem din bedømmelse og din svada

Mvh

risskovflytteforretning