Få 5 tilbud på flytning i K

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.213 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,4 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning i K

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger i K

Sikker Flytning
23 april 2019

" Kom for sent pga sygdom, det kan jo ske! :) kommunikation var fin, men man kunne godt ønske sig en lidt mere løsningsorienteret tilgang, hvis I tænker at tingene ikke kan være der eller at noget af det er pakket på en ikke praktisk måde. Det lykkedes jo at få det hele med alligevel ☺️

Fra København Ø til København N

Solbjerg Flytteforretning
21 april 2019

" De kunne ikke have det hele, selv om de tilbød at flytte resten for 2.000kr ekstra. Og de har ødelagt et stort maleri, men nægter at kende noget til en forsikring. De har ikke svaret mig desangående. Havde ikke overblik over hele forløbet og urealistiske omkring hvor meget de havde plads til, trods tilbud efter besøg. Venlige, men ikke professionelle.

Fra Kerteminde til Sønderborg

Basserne
11 april 2019

" Vi kan på det varmeste anbefale Basserne som vi hyrede til at håndtere en flytning fra 3. sal på Nørrebro til Kolding. Kort efter vi oprettede opgaven var Sigurd forbi, for at vurdere hvad flytningen skulle koste, og kom med et godt og realistisk tilbud. Til selve flytningen tog Sigurd, Kasper, Thomas og Brian rigtigt godt vare på klaver, møbler og flyttekasser, og alt forløb nøjagtig som aftalt. Højt service niveau, flinke og effektive flyttemænd. Basserne bliver de første vi ringer til, når vi engang skal flytte igen.

Fra København N til Kolding

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

April 2019