Spar 50% på flytning i København

Gratis og uforpligtende. Gør som 116.710 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 87,7 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning i København

Flyttefirmaer tilbyder en bred vifte af tjenester for personer, der ønsker at flytte deres hjem eller kontor fra et sted til et nyt. Nogle af deres tjenester omfatter nedpakning, opbevaring, transport og udpakning. De sikrer tryghed og sikkerhed for dine ejendele, mens de bliver flyttet fra et sted til et andet. Nogle flyttefirmaer tilbyder tjenester til transport af dine ejendele på kortere afstande mens andre kun tager sig at opgaver på meget store afstande og til andre lande. I disse dage flytter mange mennesker ofte deres adresse, på grund af et omskifteligt arbejdsmarked og af mange andre grunde. Flytning i København skal derfor overvejes med stor omhu.

Det er tilrådeligt at hyre en professionel flyttefirma for at lette det enorme besvær der er forbundet med en flytning og sikker transport af alle dine ejendele. De fleste af flyttefirmaerne opkræver en rimelig pris for deres ydelser, men denne branche er desværre fyldt med mange sorte får, som ikke har styr på deres forretning og som kan finde på at opkræve meget høje summer af uvidende forbrugere. De hjælper folk med at flytte deres ting fra ét sted til et andet, men ydermere hjælper de dem også med nedpakning og læsning af deres ejendele. Disse professionelle fagfolk har prøvet at flytte mange gange og derfor ved de præcist hvordan man passer på dine ting ved en flytning fra København.

Du bør altid overveje et par aspekter, før du hyrer et flyttefirma til flytning i København af dit hjem eller kontor. Først skal du overveje hvilke ting du gerne vil medtage til din nye adresse og hvilke skal smides ud. Start med at systematisere dine ting og fyld dem i bestemte flyttekasser som skal markeres med blyant, så du ved hvad de indeholder. Når dette er gjort, foretag en række opkald til lokale flyttefirmaer i dit område. Det er ganske vigtigt at vælge en lokal flyttemand, da det kan være ganske billigere end at hyre et firma, som skal køre dertil fra en lang afstand. Ved at kontakte et lokalt flyttefirma, kan I fastsætte en dato så de kan komme forbi og besigtige en flytning i København for at se præcist hvad der skal flyttes og for at give dit et præcist estimat på prisen.

Mens du vælger et flyttefirma, bør du altid overveje at indhente tilbud fra flere virksomheder. Det kan overraske dig, når to forskellige fagfolk besigtiger dit hus og giver dig meget forskellige tilbud. Hvis du tror, det er nødvendigt, overveje at indhente tilbud fra fire eller fem firmaer, for at sikre, at du får den bedste pris. Når du kontakter et flyttefirma, skal du på forhånd være klar over hvor mange flyttekasser du kommer til at have alt i alt til din København flytning. Dette er for at undgå, at firmaet opkræver ekstra på grund af for mange flyttekasser.

Du skal være opmærksom på ekstra gebyrer, såsom gebyrer for diesel, for Brobizz osv. Derfor skal du insistere på at ALLE gebyrer skal være inkluderet i det samlede estimatet og det skal helst fremgå skriftligt, så det bliver bindende i stedet for blot at have en mundtlig aftale. Dette vil i høj grad bidrage til at undgå mange problemer senere eller i tilfælde af misforståelser. Før du hyrer et selskab, skal du også bruge internettet til at undersøge firmaet til en København flytning og om de har et godt ry. Ved at gøre dette, vil du være i stand til at undgå at havne i hænderne på et fup-firma.
Flyttefirmaer i København
flyttefirmaer i København

78 godkendte flyttefirmaer.

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger i København

Flyttemanden k-bach
20 november 2018

" Fantastisk flytning. Den mest effektive og profesionelle flytning vi har oplevet til dato. Alle 3 mænd var super flinke, hårdtarbejdende og hurtige. Kan kun varmt anbefale K Bach

Fra København N til København S

Brdr. Dangaard Flytteservice
15 november 2018

" Der mødte kun 1 flyttemand op, ikke 2 som lovet. Det blev 400,- dyrere end aftalt - som endte med at blive splittet 200,- til hver. Jeg fik ikke info pr. sms med info som lovet om aftenen, og flyttemanden ankom ikke til aftalt tid.

Fra København K til Brøndby

Flyttekompagniet
06 november 2018

" Det var virkelig på et hængende hår, og Flyttekompagniet fortjener stor ros for at have reddet min dag, når det ellers så sort ud. Jeg havde en aftale med et andet flyttefirma som var så flinke at brænde mig af på selve dagen. Flyttekompagniet kom mig her til undsætning, og har givet mig en enormt tiltrængt hånd. Flyttekompagniet har rykket ud på kort varsel, og kundeservicemedarbejderen lagde en prisværdig indsats for at rokere rundt i kalenderen og klemme min flytning ind, som i øvrigt forløb helt formidabelt. Jeg kan ikke andet end at være tilfreds, og Flyttekompagniet fortjener enorm ros for deres omstillingsparathed og professionalisme. Virkelig et firma som forstår sig og begår sig på kundebehov. Mine allervarmeste anbefalinger går til Flyttekompagniet! Vil uden tvivl vende tilbage!

Fra København NV til København S

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

November 2018

Populære postnummer for hus- og lejlighedsflytninger i København

2300 (København S)

2100 (København Ø)

2200 (København N)

2400 (København NV)

2450 (København SV)

1620 (København V)

1663 (København V)

1650 (København V)

1720 (København V)

1264 (København K)

1307 (København K)

1366 (København K)

1674 (København V)

1432 (København K)

1401 (København K)

1721 (København V)

1123 (København K)

1665 (København V)