Spar 50% på flytning i København

Gratis og uforpligtende. Gør som 126.025 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 94,2 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning i København

Flyttefirmaer tilbyder en bred vifte af tjenester for personer, der ønsker at flytte deres hjem eller kontor fra et sted til et nyt. Nogle af deres tjenester omfatter nedpakning, opbevaring, transport og udpakning. De sikrer tryghed og sikkerhed for dine ejendele, mens de bliver flyttet fra et sted til et andet. Nogle flyttefirmaer tilbyder tjenester til transport af dine ejendele på kortere afstande mens andre kun tager sig at opgaver på meget store afstande og til andre lande. I disse dage flytter mange mennesker ofte deres adresse, på grund af et omskifteligt arbejdsmarked og af mange andre grunde. Flytning i København skal derfor overvejes med stor omhu.

Det er tilrådeligt at hyre en professionel flyttefirma for at lette det enorme besvær der er forbundet med en flytning og sikker transport af alle dine ejendele. De fleste af flyttefirmaerne opkræver en rimelig pris for deres ydelser, men denne branche er desværre fyldt med mange sorte får, som ikke har styr på deres forretning og som kan finde på at opkræve meget høje summer af uvidende forbrugere. De hjælper folk med at flytte deres ting fra ét sted til et andet, men ydermere hjælper de dem også med nedpakning og læsning af deres ejendele. Disse professionelle fagfolk har prøvet at flytte mange gange og derfor ved de præcist hvordan man passer på dine ting ved en flytning fra København.

Du bør altid overveje et par aspekter, før du hyrer et flyttefirma til flytning i København af dit hjem eller kontor. Først skal du overveje hvilke ting du gerne vil medtage til din nye adresse og hvilke skal smides ud. Start med at systematisere dine ting og fyld dem i bestemte flyttekasser som skal markeres med blyant, så du ved hvad de indeholder. Når dette er gjort, foretag en række opkald til lokale flyttefirmaer i dit område. Det er ganske vigtigt at vælge en lokal flyttemand, da det kan være ganske billigere end at hyre et firma, som skal køre dertil fra en lang afstand. Ved at kontakte et lokalt flyttefirma, kan I fastsætte en dato så de kan komme forbi og besigtige en flytning i København for at se præcist hvad der skal flyttes og for at give dit et præcist estimat på prisen.

Mens du vælger et flyttefirma, bør du altid overveje at indhente tilbud fra flere virksomheder. Det kan overraske dig, når to forskellige fagfolk besigtiger dit hus og giver dig meget forskellige tilbud. Hvis du tror, det er nødvendigt, overveje at indhente tilbud fra fire eller fem firmaer, for at sikre, at du får den bedste pris. Når du kontakter et flyttefirma, skal du på forhånd være klar over hvor mange flyttekasser du kommer til at have alt i alt til din København flytning. Dette er for at undgå, at firmaet opkræver ekstra på grund af for mange flyttekasser.

Du skal være opmærksom på ekstra gebyrer, såsom gebyrer for diesel, for Brobizz osv. Derfor skal du insistere på at ALLE gebyrer skal være inkluderet i det samlede estimatet og det skal helst fremgå skriftligt, så det bliver bindende i stedet for blot at have en mundtlig aftale. Dette vil i høj grad bidrage til at undgå mange problemer senere eller i tilfælde af misforståelser. Før du hyrer et selskab, skal du også bruge internettet til at undersøge firmaet til en København flytning og om de har et godt ry. Ved at gøre dette, vil du være i stand til at undgå at havne i hænderne på et fup-firma.
Flyttefirmaer i København
flyttefirmaer i København

86 godkendte flyttefirmaer.

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger i København

GTB Service
20 juli 2019

" Alt var godt, vi er meget tilfreds og rigtig søde medarbejder.

Fra København N til København Ø

Flytservice
15 juli 2019

" God og effektiv flytning og meget flinke flyttemænd.

Fra København NV til København V

Flytservice
14 juli 2019

" Det var på ingen måde en god oplevelse langsommelige flytte folk en gigantisk sprogbarriere lille bitte bil som de havde meget svært ved at pakke. Jeg har på ingen måde noget godt at sige om min flytning. Og jeg er ked af at jeg valgte det firma. Så jeg kan ikke give nogle stjerner for det hele var bund elendigt deres latterlige langsomme måde at arbejde på gjorde at min bror og nevø hjalp til.med tømning af bilen. Faktisk ringede en af de to mænd for de var ikke helt klar på hvor de skulle køre hen så jeg måtte sende min adresse til deres mobil da de ikke forstod hvad jeg sagde.

Fra København K til København S

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Juli 2019

Populære postnummer for hus- og lejlighedsflytninger i København

2300 (København S)

2100 (København Ø)

2200 (København N)

2400 (København NV)

2450 (København SV)

1620 (København V)

1663 (København V)

1650 (København V)

1720 (København V)

1264 (København K)

1307 (København K)

1366 (København K)

1674 (København V)

1432 (København K)

1401 (København K)

1123 (København K)

1721 (København V)

1665 (København V)