Få 5 tilbud på flytning i L

Gratis og uforpligtende. Gør som 126.865 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 95,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning i L

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger i L

Sk-Transport
11 maj 2019

" Hyggelige drenge. Arbejder hurtigt og ordentlig. Lidt for lille bil til mine ting.

Fra Løgstør til Farsø

Sk-Transport
07 maj 2019

" Super fin service, flinke, hurtige!

Fra Låsby til Låsby

Flyttekompagniet
04 februar 2019

" Nej brug ikke dette firma. Vi har ventet med at lave vores vurdering på trustpilot til vi havde fået penge tilbage fra depositum fra flyttekasser. Det fortæller lidt om vores vurdering af forløbet ved flytning.
Alting startede fint, vi fik 9 tilbud på flytning igennem service byen. Nogle urealistisk billig, 2 lidt dyrer og vi tog den 3 dyreste, da den så ret fornuftigt ud. 5999Kr, for 110 m^2 + et skur på 10m^2. Vi skrev lidt frem og tilbage, hvori vi spurgte om vi kunne være sikre på at de flyttede det hele og det gjorde de helt sikker uanset hvor langt tid det tog, og aftalen om pris var på plads. Vi skulle derefter lave en inventar liste, og her startede det. De mente der var meget og ville have 2000kr mere, men vi følte os fanget da vi troede vi havde lavet en aftale og fik dem til at gå med til en prisstigning på ”kun” 1300kr. Alt så OK ud, indtil de forsinket kom på dagen for flytning. Flyttefolkene der ikke var fra Flyttekompagniet, men var lejet ind, ville have flere penge for flytningen og ringede til Flyttekompagniet, der så ringede til os og ville have flere penge i alt 1501kr mere. (Ialt 8800 kr) Vi blev meget skuffet og sure over, at man så sent ville lave prisen om, men følte os fanget da flytningen var i gang og betalte.
Vi kan på ingen måde anbefale firmaet, der ikke er i stand til at sætte en pris på det de vil udføre. På intet tidspunkt har vi holdt noget skjult og inventar listen var meget fyldest gørende. Udover dette var flyttekasserne af meget tvivlsom kvalitet i flere forskellige størrelser (Jem og fix ….). Det har betydet at de ikke kunne stables i flyttebilen, hvilket betød at der var en del ting der var gået i stykker :-( .
Så kommer vi til kasserne. Den dag de lovede at hente dem, blev det udsat gang på gang. Så var den dag gået fra kl. 10.00 til kl. 20.00 hvor de så endelig kunne sige de ikke kom og en ny aftale kunne ikke laves. Så pludselig en dag kunne de være der inden kl 15. Heldigvis arbejder jeg tæt på og kunne afkorte et møde for at skynde mig hjem for at vente 30 min før de kom.
Ja så skulle vi så have depositum tilbage fra flyttekasserne. Der gik der så 4 telefon opkald + 1,5 måned. De lovede indenfor 10 arbejdsdage. Indtil flere gange.

Fra Lystrup til Lystrup

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger