Få 5 tilbud på flytning i Skive

Gratis og uforpligtende. Gør som 153.870 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 118,9 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning i Skive (7800)

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger i Skive

Pro Flyt
17 april 2021

" Rigtig søde og ordentlige medarbejdere, både sekretær og flyttemænd. God og klar kommunikation. Og så var de ovenikøbet skarpest på prisen. Jeg vil klart anbefale dem! Har skrevet dem i min kalender til hvis jeg engang skal flytte igen. Vh Cecilie

Fra Skive til Skive

Flytteselskabet
18 marts 2021

"


Jeg hyrede Flytteselskabet til at…

Jeg hyrede Flytteselskabet til at flytte for mig uden forudgående kendskab til flytteselskaber eller branchen i øvrigt. Jeg traf valget på baggrund af deres hjemmeside, anmeldelser på Trustpilot og prisen, som virkede rimelig. Samarbejdet begyndte med en telefonsamtale, hvor jeg fik svar på alle de spørgsmål, jeg havde mht flytningen. Det var både en yderst professionel, personlig og betryggende måde at hyre et flyttefirma på.
Flytteselskabet kom til tiden (trods indledende kørsel fra Odense til Skive) og arbejdede koncentreret og samvittighedsfuldt i 7 timer og hele tiden med et smil på læben! Alt blev behandlet forsvarligt og uden skader, og alt blev placeret efter mit ønske i mit nye hus. Intet var besværligt eller bøvlet!
Det er min første oplevelse med et flyttefirma, men det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud! Tusind tak til Flytteselskabet for en fantastisk oplevelse og for at gøre flytningen til en leg! De største og varmeste anbefalinger skal lyde herfra. Hvis jeg for brug for flytning igen, er der ingen tvivl om, at det er Flytteselskabet, der bliver valgt!!


Fra Skive til Skive

Flytteselskabet
14 oktober 2020

" Skøn og hurtig flytning, søde mennesker. Det er ikke sidste gang jeg hyre jer hvis jeg skal flytte :) tusind tak for hjælpen kan klart anbefales

Fra Skive til Skive

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

besparelse Sparet 7.000 kr
Flytning fra 3-vær. hus til lejlighed i Skive
30 marts 2021
besparelse Sparet 5.999 kr
Flytning af 4-vær. lejlighed i Skive
05 marts 2021
besparelse Sparet 2.500 kr
Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus i Skive
21 december 2020
Flyttefirmaer i Skive
flyttefirmaer i Skive

1 godkendte flyttefirmaer.