Modtag 5 tilbud på flytning

Gratis og uforpligtende. Gør som 187.013 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 135,8 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Tilbud på flytning – 5 tips

Flytning er for langt de fleste en enorm opgave. Det er et stort arbejde at flytte alle dine ting fra et hjem til et andet, og det kræver nøje planlægning og udførelse, hvis det skal gå godt. Hvis du overvejer at hyre et professionelt flyttefirma, er det en god idé at undersøge nogle ting i god tid og få nogle tilbud på flytning i god tid. Der er masser af flyttefirmaer at vælge mellem, men der er også stor forskel på dem. Hvis du bruger lidt tid på at researche, kan du finde et flyttefirma, der gør din flytteproces både stressfri, nem og så billig som muligt.

1. Søg efter anbefalinger
Du kan højst sandsynligt få anbefalinger fra både familie, venner, kollegaer og endda naboer. Find ud af, hvilke flyttefirmaer de har brugt, hvordan samarbejdet med flyttemanden gik, og om de ville anbefale firmaet til andre.

2. Indhent tilbud på flytning
Det er altid en god idé at indhente tilbud fra to eller tre forskellige flyttefirmaer, så du kan sammenligne priser. Du skal dog ikke lade prisen være den eneste afgørende faktor for din beslutning. Ekspertise og service er lige så vigtigt. Når du indhenter flyttetilbud, vil du kunne få en fornemmelse for, om firmaet virker professionelt.

3. Undersøg, hvilke services firmaet tilbyder
Nogle flyttefirmaer inkluderer indpakning og beskyttelse af møbler såvel som pakning af dine ting som en del af deres tilbud på flytning, og andre gør ikke. Bed firmaet om en skriftlig liste over de services, der er inkluderet i dit flyttetilbud. Disse services bør stå på selve tilbudet, og du bør også modtage et dokument, der viser, hvilke ekstra services og gebyrer, du kan komme ud for.

Spørg flyttefirmaet, hvor mange medarbejdere der vil komme til at stå for flytningen, og hvor længe processen vil tage. Derudover bør du undersøge, hvordan de finder deres ansatte. Er det midlertidige arbejdere? Screener de ansøgere? Foretager de baggrundstjek, og kræver jobbet en ren straffeattest? Du skal huske på, at disse personer skal ind i dit hjem og flytte dine personlige ejendele, så du skal føle dig sikker på, at du kan stole på dem.

4. Tjek, at firmaet har styr på papirarbejdet
Et professionelt flyttefirma vil have papirerne i orden og være klar til at vise dig dem, hvis du beder om at se dem.

5. Spot advarselssignalerne
Hvis du blot ved, hvad du skal kigge efter, kan du nemt spotte et dårligt flyttefirma. Her er et par røde flag, som alle bør holde øje med, mens du indhenter tilbud på flytning:
  • Firmaet afgiver tilbud efter antal kubikfod i dit hjem/flyttebilen og ikke på baggrund af vægt
  • Flyttemanden kræver et depositum, før flytningen er sket.
  • Flyttefirmaet ejer ikke deres egne flyttebiler.
Husk, at ud over at udføre grundige baggrundstjek på medarbejdere, før de får adgang til dit hjem, bør flyttefirmaer også have den rette licens og forsikring. Hvis du følger disse retningslinjer og gør lidt hjemmearbejde, kan du selv hjælpe med at sikre, at du kun kommer til at arbejde sammen med de bedste flyttemænd i branchen. Alle disse råd tilsammen bør sikre, at processen med at få tilbud på flytning er så let som mulig.