Få 5 tilbud på transport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 158.623 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 121,4 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport af flyttekasser

Seneste bedømmelser for flyttekasse transporter

Tofts Transport
11 maj 2021

" Fik et bud på opgaven, og har aldrig hørt fra dem igen. De kom ikke på den dato, de selv foreslog, og 3 beskeder senere har jeg opgivet at bruge dem.

Fra Nørresundby til Nørresundby

Sk-Transport
12 marts 2021

" Føler mig snydt På vej med flyttelæs ringer Jonas og vil have 1500 mere for opgaven fordi han sagde der var mere end han havde regnet med. Rummet var 7.2 kvm og fyldt dog ikke til loftet. De havde selv fået lov at vælge dag og tid alligevel var der meget stress da de skulle nå at tømme bil på 20 min. Jeg hjalp med at læsse af. Havde købt sandwich til dem og en stor cola til turen videre. De havde nemlig mere end mit flyttegods i bilen Jeg fik aldrig kvittering jeg fik ikke checket mine ting men har set at der er mega ridser på mit indskudsbord og der mangler en nøgle til et skab samt nogle hyldeholdere til reol. Jeg har forgæves forsøgt at få fat i Jonas så nej jeg kan ikke anbefale firmaet. Mvh. Pia

Fra Hillerød til Marstal

Flytteraltid
11 marts 2021

" Flinke i møde kommende flyttefolk, god kommunikation. Desværre har min kommode fået et par ridser og sengen en lang sort stribe på siden .Hanne

Fra Hundested til Frederiksværk

Andre sider

Besparelser for flyttekasse transporter

Top flyttefirmaer inden for transport af flyttekasser

Statistik for transport af flyttekasser

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for flyttekasse transporter fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 3.101 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for flyttekasse transporter fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 3.101 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter flyttekasse transporter mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter flyttekasse transporter mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 949 flyttekasse transporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne flyttekasse transporter?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af flyttekasse transporter. Tallene er baseret på 949 flyttekasse transporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver flyttekasse transporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye flyttekasse transporter bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 949 flyttekasse transporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver flyttekasse transporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af flyttekasse transporter i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 949 flyttekasse transporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.121 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.