Få 5 tilbud på transport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 186.878 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 135,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Transport af flyttekasser

Seneste bedømmelser for flyttekasse transporter

Nem Trans
22 marts 2022

" Mega Fantastisk
Kan varm ambefalles!!
De er meget professionelle og punktlige!
Rigtig god pris, vil altid bruge Nem trans igen og igen, mega flinke til at hjælpe med transport af tingene. De var super søde og hårdtarbejdende. Det gik godt og hurtigt.Tusind taaak!!

Fra København S til Kastrup

Nordjysk Flytteservice
21 december 2021

" Var meget tilfreds, alt fungerede

Fra Nørresundby til Dronninglund

Sk-Transport
21 august 2021

" God oplevelse, desværre kom de noget senere end aftalt. Men i alt super godt.

Fra Brabrand til København S

Andre sider

Besparelser for flyttekasse transporter

Top flyttefirmaer inden for transport af flyttekasser

Statistik for transport af flyttekasser

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for flyttekasse transporter fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 3.354 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for flyttekasse transporter fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 3.354 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter flyttekasse transporter mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter flyttekasse transporter mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 1.055 flyttekasse transporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne flyttekasse transporter?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af flyttekasse transporter. Tallene er baseret på 1.055 flyttekasse transporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver flyttekasse transporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye flyttekasse transporter bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 1.055 flyttekasse transporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver flyttekasse transporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af flyttekasse transporter i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 1.055 flyttekasse transporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.279 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.