Få 5 tilbud på transport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 131.398 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 98,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport af hårde hvidevarer

Seneste bedømmelser for transportopgaver

BoMover Transport
Igår

" Brugte BoMover til at flytte et tungt vinkøleskab mellem etager. Flytningen blev udført omhyggeligt og efter vores aftale. Kommunikation er på engelsk men fin med både SMS og mail. BoMover oplyste at de også laver håndværksopgaver og rengøring, så de kan være gode at have til en flytning hvor de lige kan fikse småting og sørge for en slutrengøring.

Fra Frederiksberg til Frederiksberg

Flyttekompagniet
15 oktober 2019

" Jeg giver Flyttekompagniet mine varmeste anbefalinger. Jeg skulle have flyttet en del hvidevarer i Kbh indre by til opbevaring, så jeg søgte efter tilbud online gennem forskellige sites og her var det uden tvivl Flyttekompagniet som skilte sig ud, så velformulerede og profesionelle som de var. Jeg var ikke i tvivl om, at det var Flyttekompagniet som skulle stå for min flytning, især fordi at de ovenikøbet var kommet med det bedste og mest omfattende tilbud, tilbud uden alle mulige ligegyldige forhold, som man skulle forholde sig til ved mange af de andre tilbud jeg havde fået. Jeg var desværre lidt besværlig som kunde, det føler jeg ihvertfald at jeg var, idet at jeg skulle have ændret datoen en del, men her var Flyttekompagniet bare så venlige og fleksible, at jeg bare vidste at min opgave var i de rette hænder. Jeg vil rose Flyttekompagniet især for deres gode kundeservice, kundebehandling, kommunikation og fleksibilitet. Tusind tak for indsatsen - jeg ved godt hvem jeg ringer til næste gang jeg har behov for flyttehjælp.

Fra København Ø til København Ø

Flyttemanden k-bach
25 september 2019

" Super hurtige og søde folk, som fik flyttet en stor pumpe ind i et meget snævert rum. Tak

Fra Herlev til Herlev

Andre sider

Sådan håndterer du flytning af køleskab sikkert

Flytning af køleskab er næppe noget du har set frem til. Her kan du få tips til hvordan processen bliver så let som muligt, så dine hårde hvidevarer ankommer i god stand til deres nye adresse.

Besparelser for transportopgaver

besparelse Sparet 1.199 kr
Fragt af køleskab i Frederiksberg
28 november 2019
besparelse Sparet 1.049 kr
Flytning af tørretumbler i København SV
28 november 2019
besparelse Sparet 1.500 kr
Fragt af vaskemaskine i Kolding
27 november 2019

Top flyttefirmaer inden for transport af hårde hvidevarer

Statistik for transport af hårde hvidevarer

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 6.214 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 6.214 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.030 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 2.030 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.030 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.030 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

964 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.