Få 5 tilbud på transport til/fra opbevaring i Aalborg

Gratis og uforpligtende. Gør som 175.263 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 129,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til/fra opbevaring i Aalborg

Seneste bedømmelser for transportopgaver i Aalborg

Sk-Transport
12 juni 2022

" Virkelig god oplevelse. Super flinke flyttemænd. Ingen unødvendig kommunikation eller evindelige opringninger. Det sætter jeg stor pris på!! De kom som aftalt, og selvom de var yderst effektive, passede de godt på mine ting. De overholdt alle aftaler uden slinger i valsen. Dygtige unge mennesker 👍👍👍 De får mine varmeste anbefalinger.

Fra Aalborg Ø til Frederiksberg

Himmerlands Flytteforretning
11 december 2021

" Jeg anbefaler andre at bruge Himmerlands Flytteforretning. Kommunikationen har været god, og alle spørgsmål besvaret endda hurtigt! De udførte en flytning fra Aalborg til København, det foregik helt perfekt. Venlige og meget informative i forløbet og omkring ankomst. Ved indbæring af møbler mm. Meget spørgende til hvor vi ønskede møblerne. En rigtig god oplevelse!

Fra Aalborg til Søborg

Flytteselskabet
31 juli 2021

" Super flytning
Jeg havde en flytning af en stor lejlighed på 2. sal til et opbevaringsrum der lige præcis var stort nok (optimisme længe leve), og hyrede Flytteselskabet til at hjælpe med det. På dagen troppede tre friske gutter op, Omar, Hakim og Zouheir, og gik straks i gang med at slæbe alt mit habengut ned af de stejle trapper. Det lykkes dem at pakke vognen så perfekt at det kun blev til et læs og dermed kun en køretur fra Aalborg til Aarhus, hvorefter det hele blev stablet omhyggeligt ind i opbevaringsrummet så det stod sikkert og stabilt. Hele oplevelsen var stressfrit og effektivt og jeg vil klart anbefale Flytteselskabet samt benytte dem næste gang jeg skal flytte.

Fra Aalborg til Risskov

Besparelser for transportopgaver

Flyttefirmaer i Aalborg
flyttefirmaer i Aalborg

29 godkendte flyttefirmaer.

Populære postnummer for transportopgaver i Aalborg

9000 (Aalborg )

9220 (Aalborg Ø)

9210 (Aalborg SØ)

9200 (Aalborg SV)