Få 5 tilbud fra fotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 155.013 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 119,5 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Sort/hvid sensuelle billeder med kalender i Frederiksberg

Jeg leder efter en fotograf, Københavns området - og med okay hurtig tid til mig, som kan hjælpe mig med at får taget nogle billeder til en kalender.
ideen lyder på "12 bodyparts calender" - jeg forestiller mig at det skal være i sort/hvid - der skal nok bruges en del skygge til billederne. Jeg forestiller mig ikke at der skal tages intime billeder, men måske lidt med en popo eller et bryst i profil.
Ideen glider på at det skal være kropsdele som skal være i fokus, så derfor skal jeg gerne bruge en som har flair for close up.... Fotografopgave i København og omegn

Sted

2000 Frederiksberg

Oprettet

22 november 2011

Type

Boudoir (frække billeder)

Hvor skal der fotograferes?

Fotografens studie

Hvad skal bestilles?

Kalender

Hvornår?

24 november 2011

Fotograf hyret

23-11-2011

Onsdag den. 23 november 2011 blev Larsvildgaard hyret, i konkurrence med 2 andre fotografer, til at udføre "Sort/hvid sensuelle billeder med kalender i Frederiksberg". Kunden modtog det første tilbud efter kun 11 minutter fra Larsvildgaard. Det tog kunden kun 22 timer 8 min at finde det rigtige fotograf. Det gennemsnitlige bud var på 758 kr.

Bedømmelse

Fra Kunde16664 04-12-2011

Sort/hvid sensuelle billeder med kalender i Frederiksberg
" Lars er en ekstrem dygtig, fantasifuld, glad og levende person, som kunne forstå den ellers ikke nemme opgave der blev sat ham for. Resultatet er smukt, feminint og hurtigt leveret (jeg var selv lidt sent ude) og kan virkelig anbefale ham...! GØR DET!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse