Få tilbud fra Christian Krog og andre lokale fotografer

Gratis og uforpligtende. Gør som 133.330 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 99,6 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Christian Krog

cvr. lille-smiley. dj.
Antal ansatte
2
Grundlagt
2019
Betalingsmuligheder
cash. wiretransfer. mobile-pay.
Betalingstidspunkt
Under udførelsen
Medlem siden
29-11-2018
Seneste aktivitet
02-11-2019
Antal bedømmelser
3
10 seneste bedømmelser
Brancher
Fotograf
Hjemmeside
Adresse
2670 Greve
Responstid på nye opgaver
13 timer 31 min

Billeder

Firmabeskrivelse

Portrætfotograf med studie i København / Måløv / Greve, desuden mobilt studie og opsætning, så jeg kan sagtens komme til dig, eller din arbejdsplads. Speciale i headshots, medarbejder billeder, profilbillede, erhvervsfotografering. Billeder til CV, linkedin, facebook osv. Arbejder sammen med flere rekrutteringsbureauer, firmaer, skoler osv. Desuden underviser jeg fotoklubber og afholder div workshops.

Kundevilkår

HEADSHOT TIL PROFESSIONELT BRUG.
Oftest præsenteres vi i professionelle sammenhænge, først med et billede. Dette billede skal ofte danne grundlag, for en potentielt kommende samarbejdspartner, eller kunde. Derfor er det vigtigt, at dette billede udtrykker det helt rigtige. Nemlig selvsikkerhed og imødekommenhed.

Desuden er det afgørende for førstehåndsindtrykket, at billeder anvendt i professionel sammenhæng, er af god kvalitet. At det ikke er en selfie, men et billede der udstråler professionalisme.


Jeg har taget headshots af flere kendte personer, og kender derfor vigtigheden af det helt rigtige udtryk, til billeder der skal anvendes kommercielt.
Jeg leverer billeder af høj kvalitet, til brug på ansøgninger, LinkedIn, reklamer, Facebook, websider mm.HVORFOR SKAL MAN HAVE ET KOMMERCIELT HEADSHOT.
Hvad enten man er ny på arbejdsmarkedet, eller søger nye udfordringer, er det vigtigt at ens ansøgning lander øverst i bunken.

Der er lavet undersøgelser på Princeton universitet, hvor længe det tager den menneskelige hjerne, at afgøre om den kan
lide et billede eller ej. Ca en tiendedel af et sekund.

Det er ikke noget vi selv er bevidst om. Vores hjerne har allerede taget beslutningen, lang tid inden vi når at afgøre,hvad der er galt med billedet, eller hvad der er godt ved det.

De personer der læser din ansøgning, CV, linkedin profil, eller kigger på din hjemmeside, er lige så hurtige til at afgøre, om det de kigger på, er et seriøst bud på en
kommende medarbejder, samarbejdspartner, kunde osv.
Jeg udfører både almindelig portrætfotografering, udendørsfotografering og kommercielle headshots. Dette betyder at jeg har bred erfaring med, at tage hånd om mine kunder, så de føler sig selvsikre og tilpas foran kameraet.Skal jeg hjælpe dig med at skabe professionelle og tiltalende billeder? Skal du have taget almindelige portrætfotos af din familie eller lignende. Så kontakt mig, og lad os tage en kreativ samtale om dine ideer.

HVEM DELER VI DINE BILLEDER MED
Ingen andre end dig, og eller efter aftale.HVOR LÆNGE VI GEMMER DINE BILLEDER
Dine billeder bliver uploaded til dig via et Dropbox link, som vil være tilgængelig i 90 dage, hvorefter billederne vil blive slettet permanent. Det er derfor vigtigt at man som kunde henter billederne ned

og gemmer dem på sin pc og ekstern hukommelse som backup.HVILKE RETTIGHEDER HAR DU OVER DINE BILLEDER
Du har fuld råderet over de færdiderigerede billeder, men ikke over de resterende billeder. Det vil sige at der vil være et overskud af billeder efter en session, som ikke bliver sendt til dig.

De ikke færdigridgierede billederne ligger i et format som ikke vil kunne bruges til almindelig visning.

Alle billeder bliver slettet efter 90 dage, i tilfælde du ønsker flere færdigredgierede billeder end der er betalt/aftalt, så er det en mulighed mod ekstra betaling.HVOR SENDER VI BILLEDERNE HEN
De færdigredgierede billeder bliver sendt via Dropbox eller email til dig

Bedømmelser

Bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjerner
Baseret på: 3 bedømmelser.

Fra en tidligere kunde

22-01-2019
" Jeg er vild med Hr. Krogs omhyggelighed og hans øje for de rigtig gode billeder og udtryk han skaber derigennem. Det er altid en fornøjelse at arbejde med ham. Mvh Kent Kenno Pedersen
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra en tidligere kunde

15-01-2019
" En meget dygtig og professionel fotograf, der formår at få en til at slappe i processen. Der er styr på alt fra lys til opstilling uden at det går ud over kommunikationen. Det efterfølgende resultat er jeg yderst tilfreds med.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Fra en tidligere kunde

15-01-2019
" Meget professionel og kreativ fotograf. Super god til at få en til at slappe af foran kameraet, og få det rigtige udtryk frem i billederne. Kan varmt anbefales.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse