Få 5 tilbud fra fotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 186.876 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 135,6 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot

Fotograf til konfirmation

Seneste bedømmelser for konfirmationsopgaver

Belladonna-Photography
31 maj 2023

" Planlægning og punktlig kommer på aftalte tid…top…. Men da konfirmationen var slut. Gik der ca 4 uger inden billederne kom, er ikke iorden når man gerne vil se dem… men prisen var go’

Fjordfoto
10 maj 2023

" Jeg kan kun skrive rosende ord om fjordfoto.

Dreamvue Photography
12 juni 2022

" Alt var meget fint - så gode anbefalinger herfra

Andre sider

Besparelser for konfirmationsopgaver

Top fotografer inden for fotograf til konfirmation

Statistik for fotograf til konfirmation

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for konfirmationsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 1.574 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for konfirmationsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 1.574 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter konfirmationsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter konfirmationsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 712 konfirmationsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne konfirmationsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af konfirmationsopgaver. Tallene er baseret på 712 konfirmationsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver konfirmationsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye konfirmationsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 712 konfirmationsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver konfirmationsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af konfirmationsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 712 konfirmationsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

348 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.