Få 5 tilbud fra portrætfotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.042 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,3 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Portrætfotograf

Skal du ikke bruge en professionel fotograf, hvis evner du kan stole på? En der kan finde ud af at stille korrekt belysning, og som har evnen til at forevige de vigtige øjeblikke? En der har omfattende erfaring kan gør en meget stor forskel i den visuelle registrering af dig og dit liv. Du ønsker vel at blive afbildet fra din bedste side på dit portræt, uanset om du er en gymnasieelev, en brud eller en anden, ikke?

Hvad skal man kigge efter hos en professionel fotograf? Hvordan kan du finde en god portrætfotograf som du vil føle dig godt tilpas med?

Denne artikel vil dele nogle tips om hvordan man kan finde en god portrætfotograf. Læs videre:

1. Spørg efter referencer. Referencer er et godt udgangspunkt. Hvis et familiemedlem eller en kær ven for nyligt har fået taget professionelle billeder, så spørg vedkommende om oplevelsen og hør om han kan anbefale fotografen. Der er god sandsynlighed for at din ven har undersøgt markedet, og har indsnævret sine valg i form af portræt fotografer. Hvis din ven havde en god oplevelse med deres fotograf, så få navnet og kig på deres hjemmeside for at se, om deres portefølje og stil passer til din smag.

2. Søg på internettet. Se hvilke fotografer der opererer i dit område, og hvis ekspertise omfatter portrætter. Du kan også søge på Google Maps for at se hvor fotograferne i din by ligger i forhold til din adresse. Brug også internettet til at finde kundeanmeldelser og se, hvilke erfaringer deres tidligere kunder havde i løbet af deres portrætfotografering session.

3. Hvis du allerede har en liste over din foretrukne portrætfotograf, så lav en liste med fordele og ulemper for hver enkelt fotograf. Har han en rigtig god idé om, hvor og hvornår du kan få taget dine portrætbilleder? Har han et professionelt studie? Hvad er hans faglige tilhørsforhold? Er han medlem af fotograf foreninger? Hvilken type kamera bruger han? Hvordan ser billeder ud som han har taget tidligere? Hvordan de fotografens kundeanmeldelser? Er hans honorar rimelig eller tror du, du kan stadig få den samme service fra en anden, bare til en billigere pris? Vil en billigere fotograf give dig den samme billedkvalitet? Svar på disse spørgsmål for at se om de kan hjælpe dig med at beslutte det bedste portrætfotograf som du skal hyre.
Fotografer på Servicebyen
fotografer

304 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for portrætopgaver

ShinefotoOdense
08 marts 2019

" Super oplevelse, god pris og hurtig levering. Jeg bruger Shine igen næste gang.

ShinefotoOdense
13 januar 2019

" En fin billedserie til rimelige penge. God kommunikation.

ShinefotoOdense
12 december 2018

" Rigtig god oplevelse. Allan har en fed personlighed og er knivskarp på fotograferingen. Samtidig til en rigtig fin pris. Klar anbefaling

Andre sider

Besparelser for portrætopgaver

besparelse Sparet 600 kr
Portrætfotograf Valby
29 marts 2019
besparelse Sparet 555 kr
Portrætfotograf med online fotoalbum Gentofte
13 januar 2019
besparelse Sparet 1.345 kr
Portrætfotografering Rødovre
11 januar 2019

Top fotografer inden for portrætfotograf

Statistik for portrætfotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for portrætopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 4.398 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for portrætopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 4.398 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter portrætopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter portrætopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 1.631 portrætopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne portrætopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af portrætopgaver. Tallene er baseret på 1.631 portrætopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver portrætopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye portrætopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 1.631 portrætopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver portrætopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af portrætopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 1.631 portrætopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.