Få 3 tilbud på malerarbejde - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 126.218 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 94,3 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maling af stue, soveværelse og gang i Frederiksberg

Maling af gang Maling af soveværelse Maling af stue Jeg vil gerne have malet 3 værelser og gangen i min lejlighed. 2 af værelserne er 15-20 m2, det sidste er 12 m2, og gangen er vel 4-5 m2, men har 6 døråbninger, så det er begrænset med væg.

Jeg vil gerne have malet vægge og lofter, ikke panel eller døre. Alle vægge er hvide nu, og jeg vil gerne have malet gangen og et af de store værelser hvide. De sidste 2 værelser skal males i en lys beige.

Det bliver noget med at samle møblerne på midten af værelset og dække dem til. Skabene bliver pillet fra hinanden, så der ikke er nogen høje møbler.

Ideelt set skulle det males i starten af september. Maling af lejlighed

Sted

2000 Frederiksberg

Oprettet

21 august 2013

Omfang

Indendørs malerarbejde

Hvad skal males/laves indendørs?

3 andre rum

Hvornår?

03 september 2013, fleksibel dato

Malerfirma hyret

02-09-2013

Mandag den. 02 september 2013 blev AN & CO hyret, i konkurrence med 3 andre malerfirmaer, til at udføre "Maling af stue, soveværelse og gang i Frederiksberg". Det første tilbud kom allerede efter 16 minutter.

Bedømmelse

Fra namokanovic 16-09-2013

Maling af stue, soveværelse og gang i Frederiksberg
" Jeg har haft en rigtig god kontakt til Annegrete, og det var nemt at få fat i maleren også. Men jeg blev irriteret over, at de malede loftet i en dårligere kvalitet end aftalt, undlod afvask af vægge (som ellers aftalt) og at de kun malede én gang (og helt glemte et af lofterne), selvom aftalen var 2 gange. Det var ikke noget problem at få dem ud og rette til og fjerne alle pletterne på paneler, karme og gulv, men det måtte godt have været i orden fra starten. De første par gange, de sagde, de var færdige, virkede det noget sjusket. Det er dog mit indtryk, at det kan have noget at gøre med, at Annegrete selv var på ferie, mens arbejdet stod på.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse

Besparelser for maleropgaver

besparelse Sparet 4.900 kr
Maling af soveværelse i Frederiksberg
12 september 2013