Billig maler i København

Gratis og uforpligtende. Gør som 188.530 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 136,9 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot

Malerfirmaer i København

At hyre en professionel maler er oftest dyrere end at udføre malerarbejdet selv, men det er en hurtig og nem måde at få jobbet udført rigtigt. Her er liste over hvordan man kan ansætte en kvalitetsbevidst maler der kan sikre de bedste resultater.

1
Afgør hvilke områder af dit hjem skal males.

2
Tænk over de ting som skal forberedes inden der skal males. For eksempel hvis du ønsker at erstatte eller reparere lister eller opsætte nye døre.

3
Beslut hvilke farver og maling, du vil bruge. Du kan få farveskemaer fra alle de store mærker på deres hjemmeside eller i maling butikker. Maleren du hyrer kan også have forslag - tage disse alvorligt.

4
Kontakte flere malere. Spørg venner, naboer, håndværkere og designere efter anbefalinger. Hvis du har problemer med at finde en billig maler i København, se i de gule sider eller søg efter dem på Google.

5
Når malerfirmaerne besigtiger stedet kan du bede om at få tilbud på malerarbejdet. Sørg for at tilbuddene fra de forskellige maler København dækker over det samme, så du dermed kan sammenligne tilbuddene.

6
Spørg malerfirmaet om du kan få kundereferencer. Var kunderne tilfredse med jobbet? Har maleren færdiggjort projektet i en rettidig og på en professionel måde?

7
Vælg en maler baseret på pris, kundereferencer og ikke mindst dit personlige indtryk af de pågældende fagfolk.

8
Sørg for at I laver en kontrakt der angiver præcist hvilket arbejde der skal udføres, og som indeholder de samlede omkostninger, betalingstidspunkt, startdato og forventet slutdato.

9
Sørg for, at kontrakten omfatter mærkerne på de typer malinger der skal bruges. Specificer også hvilke farver der skal anvendes på hvert sted, samt antallet af lag.

10
Sørg for, at kontrakten indeholder et afsnit der sikrer at maleren er ansvarlig for oprydning og fjernelse af maling fra alle overflader (vinduer, gulve).

11
Fjern alle møbler og andre bevægelige genstande, før maler københavn går i gang med arbejdet. Sørg for at dække gulvet og møbler med plastic, således at der ikke kommer pletter på dem.
Malerfirmaer i København
malerfirmaer i København

44 godkendte malerfirmaer.

Malerfirmaer i København


Antallet af tilbud malerfirmaer i København har givet:
24

Andre sider

Malerfirmaer i København området

Se en liste over alle malerfirmaer i Danmark, fordelt på regioner