Få 3 tilbud på rengøring i Rødovre

Gratis og uforpligtende. Gør som 139.727 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 108,3 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Privat rengøring i Rødovre (2610)

Seneste bedømmelser for privat hjem opgaver i Rødovre

Din-service
08 maj 2015

" Ved bedre kommunikation kunne man som kunde have fået en ide om arbejdets reelle ydførsel; og evt været tilbudt en højere pris for et bedre udført arbejde. Det havde jeg gerne betalt for. Blev lovet akt Cille blive taget, og stod i sidste øjeblik og skulle tage alt det som ikke var blevet gjort og det som der var sjusket med. Til den pris kan man ikke forlange perfektion. men som kunde som havde tillid, blev jeg skuffet over den måde jeg blev behandlet på, og at jeg blev lovet noget andet. Som sagt ærlighed er bedst og det ville have været rart at få tilbuddet om et mere grundigt arbejde til en højere pris. Fik Heller ikke tilbagemelding om at arbejdet var udført. Kommunikationen var kun rar inden jeg godkendte tilbuddet. For at det firma som er nyopstartet får mere succes; skal der helt klart være en forbedring på kommunikationsområdet og selve servicen skal udføres ordentligt. De måtte også gerne oplyse inden om de selv tog redskaber med til udførelsen af jobbet. Blev nærmest smidt ud af lejligheden og hørte på brok omkring at der ikke var sorte sække til skrald. Man regner med de har alt med når man intet får at vide inden. Ikke Rart at komme og se der manglede så meget dagen inden lejligheden skulle stå klar til ejere n; når løftet var at ALT blev taget og jeg oveniløbet spurgte flere gange inden hvor meget de tog. Alt blev der sagt....det var løgn.

Service.utility.solution
18 august 2014

" Glimrende rengøringsfirma. De forstår både at gøre rent samt at tale med kunden.

Alliance Service Group ApS
06 juni 2013

" Ankom ca. 1 time for tidligt tid uden at varsle mig på forhånd, så nøglen kunne have været fremskaffet inden det aftalte tidspunkt kl. 15.00.
Vinduerne på 1.sal var ikke pudset efter med en ren klud, og ikke pudset på ydersiderne, ligesom en vindueskarm på 1. sal ikke var rengjort.
I køleskabet var efterladt partikler fra kluden.
Alt i alt virkede det, som der var sparet på de rene klude.

Besparelser for privat hjem opgaver

besparelse Sparet 1.001 kr
Rengøring af badeværelse og køkken Rødovre
21 oktober 2019
besparelse Sparet 825 kr
Rengøring af hus Rødovre
24 juni 2019
Rengøringsfirmaer i Rødovre
rengøringsfirmaer i Rødovre

14 godkendte rengøringsfirmaer.