Affiliate program

Tjen penge på din hjemmesides trafik

Har du en hjemmeside, hvor indholdet har relevans for ServiceByen, kan du tjene penge ved at henvise dine besøgende til ServiceByen. Hver gang en hevist bruger indhenter tilbud på ServiceByen, kan du blive betalt.

Hvilke typer indhold på din hjemmeside kunne være relevant, hvis du skal sende trafik til os? Vi benytter os af Danmarks to største affiliate programs, AdService og Digital Advisor. Skal du tjene penge på at sende trafik til os, skal du oprette en såkaldt "publisher" konto hos enten AdService eller Digital Advisor. Dernæst kan du logge på denne konto og linke til os fra deres platform. Hver gang en af dine besøgende i fremtiden klikker på vores banner og indhenter tilbud, vil du tjene et beløb.Adservice er et affiliate bureau, der hjælper annoncører med at få de bedst mulige resultater fra deres online kampagner. Deres mission er at maksimere kunders omsætning i samarbejde med et stort netværk af professionelle online specialister. Gennem mange års erfaringer med online kampagner leverer de en unik og specialiseret rådgivning for at sikre resultater samt tilføje kvalitet til online markedsføring. Adservice er i øjeblikket repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Spanien, Frankrig, Polen, Rusland, USA og Storbritannien.

Besøg AdService

Digital Advisor er et ungt og hurtigt voksende bureau, som har eksisteret siden 2013. Bureauet blev stiftet af Rune M. Andersen, der kom fra et dansk affiliate-netværk, hvor han sad med det primære ansvar for det danske marked i seks år. Digital Advisor startede også ud med fokus på affiliate-markedsføring, men oplevede hurtigt en efterspørgsel fra deres kunder på vores tunge viden inden for konverteringsoptimering og digital strategi. I dag hjælper deres dygtige folk små og store virksomheder med at få mest muligt ud af deres markedsføringskroner gennem rådgivning, eksekvering og håndtering af deres tiltag. De går meget op i, at et samarbejde skal være 3 x Win: Win for dig, win for dem og win for deres leverandører.

Besøg Digital Advisor