Få 3 rengøringstilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 118.543 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 89,0 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Rengøring

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

398 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for rengøringsopgaver

KF Rengøring
18 december 2018

" Medarbejderne var fine, de fik desværre ikke helt bugt med den kalk jeg havde på mit badeværelse. Jeg blev ringet op af deres chef og jeg fortalte om problematiken og han fik sendt fotos, hvortil at han sagde at det ikke var kalk men noget andet som var på fliserne. Jeg ved at det er kalk da jeg selv efterfølgende selv har brugt lidt knofedt og det kan komme væk, påtrods af han sagde at det ikke var kalk og ikke kunne komme af. Vil anbefale dem til almen rengøring, men ikke til afkalkning af badeværelse fordi jeg ikke mener at de har de “rigtige” midler til dette. Synes os at timeprisen på 210 kr måske lige er høj nok

D. Kristensen Rengøringsservice
01 december 2018

" David er super effekt og giver en perfekt service. Han har hjertet på fet rigtige sted og gør et godt arbejde.

BP Ren
14 november 2018

" Huset skinner. Vi er meget tilfredse med rengøringen.

Andre sider

Rengøringshjælp til din bolig

De fleste af os har en travl hverdage så derfor kan det være en god idé at betale sig fra at holde boligen ren, ved at fårengøringshjælp fra professionelle.

Rengøringsfirma - find det rigtige

Der kan være stor forskel på hvor dygtig et rengøringsfirma er til at gøre rent i din bolig. Et dårligt et kan ende med at du selv skal gøre deres arbejde færdigt.

Besparelser for rengøringsopgaver

besparelse Sparet 2.575 kr
Rengøring Ishøj
Idag
besparelse Sparet 1.600 kr
Rengøring af 4 rum Randers SØ
10 januar 2019

Top rengøringsfirmaer

Statistik for rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 11.634 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 11.634 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter rengøringsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter rengøringsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 8.177 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne rengøringsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af rengøringsopgaver. Tallene er baseret på 8.177 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye rengøringsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 8.177 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af rengøringsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 8.177 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Rengøring kategorier

Søg i nye aktive rengøringsopgaver