Få 3 rengøringstilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 179.781 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 132,0 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Rengøring

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

717 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for rengøringsopgaver

Himmel Facility Management ApS
04 januar 2023

" Arbejdet er blevet udført til min fulde tilfredshed. De kom til tiden, var effektive ned i detaljen, venlige og hjælpsomme. Min bedste anbefaling.

RTE Service
03 januar 2023

" Super tilfreds med RTE service. De var rigtig hurtigt om at svare med et tilbud, al kommunikation var nem og hurtig, og de kom til tiden og leverede en super flot og grundig rengøring. Ville bruge dem igen.

Fagharent
16 december 2022

" Hurtig svar og god kommunikation.

Andre sider

Rengøringshjælp til din bolig

De fleste af os har en travl hverdage så derfor kan det være en god idé at betale sig fra at holde boligen ren, ved at fårengøringshjælp fra professionelle.

Rengøringsfirma - find det rigtige

Der kan være stor forskel på hvor dygtig et rengøringsfirma er til at gøre rent i din bolig. Et dårligt et kan ende med at du selv skal gøre deres arbejde færdigt.

Besparelser for rengøringsopgaver

Top rengøringsfirmaer

Statistik for rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 29.000 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 29.000 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter rengøringsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter rengøringsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 23.095 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne rengøringsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af rengøringsopgaver. Tallene er baseret på 23.095 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye rengøringsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 23.095 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af rengøringsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 23.095 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Rengøring kategorier

Søg i nye aktive rengøringsopgaver