Få 3 rengøringstilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 145.836 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 113,0 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Rengøring

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

545 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for rengøringsopgaver

Blaat
19 oktober 2020

" Vi kom i kontakt med Blaat og Amir via Servicebyen og sikken en god oplevelse! Vores opgave, rengøring af dødsbo, blev løst til UG. Det var virkelig veludført og Amir gjorde langt mere, end vi havde forventet. Under hele processen holdt han os orienteret og vi er bare SÅ tilfredse. Vi giver med glæde vores varmeste anbefalinger! Mvh Henrik og Maria, Middelfart

ZKrengøring
15 oktober 2020

" Jeg er meget tilfreds. Vil helt klart bruge dem igen hvis jeg får brug for det.

Blaat
14 oktober 2020

" Super effektiv rengøring v. Fraflytning. Jeg var meget imponeret over slutresultatet. Dertil kommer at personalet er rigtig søde og hjælpsomme. Giver min bedste anbefaling. 😊

Andre sider

Rengøringshjælp til din bolig

De fleste af os har en travl hverdage så derfor kan det være en god idé at betale sig fra at holde boligen ren, ved at fårengøringshjælp fra professionelle.

Rengøringsfirma - find det rigtige

Der kan være stor forskel på hvor dygtig et rengøringsfirma er til at gøre rent i din bolig. Et dårligt et kan ende med at du selv skal gøre deres arbejde færdigt.

Besparelser for rengøringsopgaver

besparelse Sparet 650 kr
Ugentlig rengøring af 7 rum Herlev
27 oktober 2020
besparelse Sparet 2.975 kr
Rengøring af lejlighed på 55 m2 København S
27 oktober 2020
besparelse Sparet 1.725 kr
Hovedrengøring af 4 rum Søborg
27 oktober 2020

Top rengøringsfirmaer

Statistik for rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 19.227 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 19.227 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter rengøringsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter rengøringsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 13.004 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne rengøringsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af rengøringsopgaver. Tallene er baseret på 13.004 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye rengøringsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 13.004 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af rengøringsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 13.004 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Rengøring kategorier

Søg i nye aktive rengøringsopgaver