Få 3 rengøringstilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 125.691 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 93,9 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Rengøring

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

435 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for rengøringsopgaver

TF.Andersen service
17 juli 2019

" Fint arbejde. Dejligt med det faste og lidt forskelligt ved siden af

Trin for Trin Service Aps
13 juli 2019

" Der mødte to op ved min mor på en søndag da det var meget akut, trods at det var Søndag betalte vi ikke ekstra for det, min mor var og er lykkelig og siger det er de bedste penge hun nogen sinde har givet ud, og hun var rigtig glad for kommunikation og væremåde hos de to der var der, det var en kæmpe opgave som vi i familien selv måtte give op over for... Der er i min mors verden ingen tvivl om at hun vil benytte de to mennesker igen .. Det skal siges at min mor er en ældre dame med kognitive problemer og derfor kan hun godt være lidt svær at danse med, men Marco og Valentina klarede det til UG ... Jeg sidder i den anden ende af landet og kan ikke gøre meget, og billeder fra både før og efter er sendt til mig så jeg kan se hvad der er lavet , og det ser så godt ud og hele familien er glade ...

VS rengøring
07 juli 2019

" Min mors lejlighed var ikke just ren, men det blev den! VS rengøring klarede jobbet til UG

Andre sider

Rengøringshjælp til din bolig

De fleste af os har en travl hverdage så derfor kan det være en god idé at betale sig fra at holde boligen ren, ved at fårengøringshjælp fra professionelle.

Rengøringsfirma - find det rigtige

Der kan være stor forskel på hvor dygtig et rengøringsfirma er til at gøre rent i din bolig. Et dårligt et kan ende med at du selv skal gøre deres arbejde færdigt.

Besparelser for rengøringsopgaver

Top rengøringsfirmaer

Statistik for rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 14.192 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 14.192 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter rengøringsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter rengøringsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 9.487 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne rengøringsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af rengøringsopgaver. Tallene er baseret på 9.487 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye rengøringsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 9.487 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af rengøringsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 9.487 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Rengøring kategorier

Søg i nye aktive rengøringsopgaver