Få 3 rengøringstilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 178.401 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 131,1 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Rengøring

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

701 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for rengøringsopgaver

Fagharent
28 oktober 2022

" Flot arbejde.

Trin for Trin Service Aps
01 oktober 2022

" Jeg ville ikke tøve med at bruge dette firma en anden gang. De er så serviceminded og de mest fantastiske mennesker. Vi var bare færdige fuldstændigt, både fysisk og psykisk. Og den pragtfulde rengørings mand ( skriver H, han ved hvem han er, så ikke alle får hans navn, på en offentlig side). Han var fantastisk og hjalp min mor, da hun ikke kunne mere, og jeg var gået ned psykisk. Jeg ved ikke hvordan jeg mere skal rose jer, andet end med ordene , tusind tusind Tak🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺

Madam Shine Rengøringsservice
12 september 2022

" Super fin og nem at aftale tid med. Overholder tiden og alt er så rent og fin. Vil give mine bedste anbefalinger

Andre sider

Rengøringshjælp til din bolig

De fleste af os har en travl hverdage så derfor kan det være en god idé at betale sig fra at holde boligen ren, ved at fårengøringshjælp fra professionelle.

Rengøringsfirma - find det rigtige

Der kan være stor forskel på hvor dygtig et rengøringsfirma er til at gøre rent i din bolig. Et dårligt et kan ende med at du selv skal gøre deres arbejde færdigt.

Besparelser for rengøringsopgaver

Top rengøringsfirmaer

Statistik for rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 28.464 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 28.464 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter rengøringsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter rengøringsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 22.782 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne rengøringsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af rengøringsopgaver. Tallene er baseret på 22.782 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye rengøringsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 22.782 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af rengøringsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 22.782 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Rengøring kategorier

Søg i nye aktive rengøringsopgaver