Få 3 rengøringstilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 135.825 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 105,3 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Rengøring

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

501 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for rengøringsopgaver

KF Rengøring
01 marts 2020

" Utroligt veludført arbejde på kort tid. Kan klart anbefales

GTB Service
22 februar 2020

" Flytterengøring af andelsbolig på 76 kvm. Virkelig professionel og supergodt udført arbejder. Alt rengøring blev godkendt👍👏👍

Nyd Renlighed
03 februar 2020

" Super rengøring
Vi har modtaget rengøring af NYD Renlighed rengøring og vi er meget tilfredse.
Rengøringen er grundig, og vi nyder altid et dejligt rent hjem efter NYD Renlighed rengøring har været her og gjort rent.
Det fjerner også en stor byrde at de selv har rengøringsmidler med.
Personalet er meget venligt og fleksible ift hvad der skal gøres rent. De er meget proaktive ift hvis de ser noget som ikke er rent men som ikke umiddelbart er deres “opgave” at gøre rent. I denne situation gør de det enten rent alligevel eller viser os hvordan vi får det rent. Jeg føler mig tryg ved at NYD Renlighed rengøring gør rent i mit hjem, for det er ikke bare af “pligt” at de gør rent, men de gør rent med samvittighed. :-)

Andre sider

Rengøringshjælp til din bolig

De fleste af os har en travl hverdage så derfor kan det være en god idé at betale sig fra at holde boligen ren, ved at fårengøringshjælp fra professionelle.

Rengøringsfirma - find det rigtige

Der kan være stor forskel på hvor dygtig et rengøringsfirma er til at gøre rent i din bolig. Et dårligt et kan ende med at du selv skal gøre deres arbejde færdigt.

Besparelser for rengøringsopgaver

Top rengøringsfirmaer

Statistik for rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 16.890 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 16.890 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter rengøringsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter rengøringsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 11.368 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne rengøringsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af rengøringsopgaver. Tallene er baseret på 11.368 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye rengøringsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 11.368 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af rengøringsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 11.368 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Rengøring kategorier

Søg i nye aktive rengøringsopgaver