Få 3 rengøringstilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 149.202 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 115,7 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Rengøring

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

558 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for rengøringsopgaver

MD Rengøring
13 januar 2021

" Særdeles tilfreds med rengøring/afkalkning af badeværelse af søde Monika, har bestilt tid i næste måned, og rimelig pris 😊

Alm Rent ApS
12 januar 2021

" Jeg kan hun sige en ting, det var virkelig rengøring i verdensklasse :-) selv stikkontakterne var blevet gjort meget grundigt rent. Kan kun på det varmeste anbefales herfra.

Blaat
17 december 2020

" Rigtig søde mennesker, Flot arbejde.

Andre sider

Rengøringshjælp til din bolig

De fleste af os har en travl hverdage så derfor kan det være en god idé at betale sig fra at holde boligen ren, ved at fårengøringshjælp fra professionelle.

Rengøringsfirma - find det rigtige

Der kan være stor forskel på hvor dygtig et rengøringsfirma er til at gøre rent i din bolig. Et dårligt et kan ende med at du selv skal gøre deres arbejde færdigt.

Besparelser for rengøringsopgaver

besparelse Sparet 2.100 kr
Rengøring af 2 rum Kastrup
Igår
besparelse Sparet 2.200 kr
Flytterengøring af 3 rum Frederiksberg C
07 januar 2021

Top rengøringsfirmaer

Statistik for rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 19.863 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for rengøringsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 19.863 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter rengøringsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter rengøringsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 13.533 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne rengøringsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af rengøringsopgaver. Tallene er baseret på 13.533 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye rengøringsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 13.533 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver rengøringsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af rengøringsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 13.533 rengøringsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Rengøring kategorier

Søg i nye aktive rengøringsopgaver