Få 3 tilbud på rengøring - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 119.850 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 89,9 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Privat rengøring

Seneste bedømmelser for privat hjem opgaver

TF.Andersen service
14 februar 2019

" Fleksibelt

Kunst Rengøring
05 februar 2019

" Der var et par enkelte forglemmelser men de 99% som de rengjorde blev gjort godt og grundigt og til en rigtig fair pris. Jeg vil bestemt anbefale dem og ville uden tvivl benytte dem igen hvis jeg havde behov.

ZKrengøring
04 februar 2019

" Firmaet leverede på ingen måde det, vi havde aftalt. Der var mange fejl og mangler, og da jeg påpegede det overfor dem, blev de vrede og uprofessionelle og svinede mit hjem til for at være beskidt osv. De endte med at gå med til at gå ned i pris, men efterfølgende fandt jeg endnu flere fejl og mangler og fortrød at have betalt så meget. Jeg kan IKKE anbefale ZKrengøring!

Andre sider

Besparelser for privat hjem opgaver

Top rengøringsfirmaer inden for privat rengøring

Statistik for privat rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for privat hjem opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 11.008 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for privat hjem opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 11.008 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter privat hjem opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter privat hjem opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 7.159 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne privat hjem opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af privat hjem opgaver. Tallene er baseret på 7.159 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver privat hjem opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye privat hjem opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 7.159 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver privat hjem opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af privat hjem opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 7.159 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

404 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.