Få 3 tilbud på rengøring - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.372 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,2 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot

Privat rengøring

Seneste bedømmelser for privat hjem opgaver

Shine Cleaning ApS
28 juni 2024

" De er fleksible, venlige og når man kommer hjem, er her dejlig rent :)

Fagharent
15 juni 2024

" Jeg er meget skuffet over Fagharent. Var der muligt har, gav jeg dem helst ingen stjerne. Vedkommende, jeg talte med i tlf. var venlig, og lød servicemindet. Vi lavede en aftale om ca. 2 timers rengøring, og jeg fik en ordrebekræftelse på at, de ville komme og gøre rent d. 10.6. ved middagstid. KL. 13:20 ringede jeg til fastnummeret, fik beskeden: vent venligst 2 gange Efter at have ventet et stykke tid fik jeg beskeden, vi kan desværre ikke tage dit opkald, men læg en besked efter tonen. Jeg indtalte besked om at, jeg gerne ville ringes op med besked om hvornår de forventede at være her. Der efter ringede jeg til mob. nummeret med samme resultat, og indtalte samme besked. KL. 13:53 sendte jeg en sms til mobilen. Ved 14:30- tiden var mon tålmodighed brugt op, og jeg skrev en mail om at, da der ikke var kommet nogen som aftalt, og jeg hverken var blevet informeret eller kunne komme i kontakt med firmaet, ønskede jeg ikke mere at være kunde hos firmaet, og betragtede vores aftale for at være annulleret. Lige i det øjeblik, som jeg sendte mailen kl. 14:39, fik jeg en sms fra firmaets mobil med besked om at, hun var på kursus, men havde forhørt sig, og havde fået at vide, der havde været forsinkelser, og han var på vej. KL.14:45 sendte jeg sms at, han ikke skulle komme og at, jeg havde sendt hende mail om at, jeg ikke ønsker, der kommer nogen. Efterfulgt af sms kl. 15:51, hvor jeg skrev at, havde jeg fået et opkald eller en sms ved 12-13- tiden, kunne jeg have indrettet mig efter det, men nu er det for sent. Da var jeg på vej til lægen, hvor jeg havde en tid kl. 15:15. Da jeg kom ud fra lægen, så jeg at, jeg havde 2 opkald fra Fagharent. Jeg prøvede at ringe tilbage, men fik ikke kontakt.

EcoNordic Cleaners
31 maj 2024

" Effektiv og grundig rengøring

Andre sider

Besparelser for privat hjem opgaver

Top rengøringsfirmaer inden for privat rengøring

Statistik for privat rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for privat hjem opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 29.747 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for privat hjem opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 29.747 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter privat hjem opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter privat hjem opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 22.577 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke regioner opretter danskerne privat hjem opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af privat hjem opgaver. Tallene er baseret på 22.577 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver privat hjem opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye privat hjem opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 22.577 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver privat hjem opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af privat hjem opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 22.577 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

841 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.