Få 3 tilbud på rengøring - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 135.826 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 105,3 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Privat rengøring

Seneste bedømmelser for privat hjem opgaver

ZKrengøring
31 marts 2020

" Kom 50 minutter for sent.

Flexservice
13 marts 2020

" Har anvendt firmaet i forbindelse med hovedrengøring af et renoveret, tomt hus før indflytning. Nogen steder er arbejdet gjort fint, men mange steder, er der desværre sprunget over, hvor gærdet er lavest. Måtte selv i gang med rengøring efterfølgende. Har lagt besked på tlf.svarer om at kontakte mig, men der har ikke været respons endnu.

ZKrengøring
09 marts 2020

" Jeg bestilte en flytterengøring. Firmaet stillet med to mand og der er ikke en finger at sætte på badeværelse, ovn, køleskab, skabe. Jeg kontakter firmaet grundet spørgsmål til mærker på bordplader i køkkenet, samt at jeg ikke kan se at gulvet er vasket. Jeg får af vide at de har vasket gulvet og mærkerne ikke er dem, hvilket er underligt. Jeg ved godt at jeg ringer små 14 dage efter, men en familiesag gjorde det ikke muligt før. Firmaet går straks til angreb hvilket er yderst ubehageligt. Det er en virkelig god pris. Men jeg ville nok vælge et andet firma fremadrettet.

Andre sider

Besparelser for privat hjem opgaver

Top rengøringsfirmaer inden for privat rengøring

Statistik for privat rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for privat hjem opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 15.179 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for privat hjem opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 15.179 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter privat hjem opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter privat hjem opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 9.663 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne privat hjem opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af privat hjem opgaver. Tallene er baseret på 9.663 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver privat hjem opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye privat hjem opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 9.663 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver privat hjem opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af privat hjem opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 9.663 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

501 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.