Få 3 tilbud på rengøring - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 178.405 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 131,1 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Privat rengøring

Seneste bedømmelser for privat hjem opgaver

HilfrErhverv
09 november 2022

" Efter vi har modtaget et tilbud på 260 kr. i timen, er vi blevet sendt til en hjemmeside, hvor vi ikke kan få rengøringstider efter den opgivne pris.

DSH Cleaning Aps
31 oktober 2022

" Under al kritik man kunne slet ikke se, at de havde været der. Jeg havde bestilt en total hovedrengøring, med rengøring af ovn, køleskab, microovn, alt skulle vaskes ned. Men støv nullermænd lå i alle hjørner og kroge og man har ikke fjernet tingene fra hylderne, men bare kørt en klud hen af hylderne fortil. Jeg kunne blive ved, man kunne ikke se de havde været der. HOLD JER VÆK HVIS I VIL HA GJORT RENT.

Fagharent
28 oktober 2022

" Flot arbejde.

Andre sider

Besparelser for privat hjem opgaver

Top rengøringsfirmaer inden for privat rengøring

Statistik for privat rengøring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for privat hjem opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 25.818 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for privat hjem opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 25.818 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter privat hjem opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter privat hjem opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 19.976 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne privat hjem opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af privat hjem opgaver. Tallene er baseret på 19.976 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver privat hjem opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye privat hjem opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 19.976 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver privat hjem opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af privat hjem opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 19.976 privat hjem opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

701 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.