Få 3 rengøringstilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot

Rengøringsfirma - find det rigtige

Lad os indrømme det. Ikke alle af os har tid eller lyst til at holde huset rent efter en lang og anstrengende dag. I dag jonglerer vi mellem karriere, venner og ægtefæller, og vi har ikke nok tid til os selv, for slet ikke at tale om at gøre boligen ren. Du kan ikke tillade at boligen ikke bliver rengjort, bare fordi tiden ikke tillader dig at tage et sæt rengøringshandsker på. I stedet for konstant at blive flov over dit hjems tilstand, overvej at ansætte et rengøringsfirma, der vil tage det beskidte arbejde lige ud af din hånd.

Et rengøringsfirma vil få adgang til at færdes omkring dine aller mest personlige ejendele, og de vil samtidigt også blive betroet en nøgle til dit hjem. Du er nødt til at træde varsomt, og kun hyre et pålideligt selskab, der er pengene værd. Nedenfor er der en række tips til at vælge det rigtige rengøringsfirma.

Start med at spørge dine nære venner eller kolleger for referencer på et rengøringsfirma. Et selskab udvalgt gennem mund-til-mund er enhver dag en bedre løsning end udelukkende at stole på firmaer som du har fundet i telefonbogen. Spørg dine venner om deres erfaring med det pågældende rengøringsfirma, kvaliteten af arbejdet som de har leveret og eventuelle uoverensstemmelser mellem parterne. Alt dette vil hjælpe dig med at afgøre, om virksomheden er værd at bruge yderligere overvejelser på eller ej. Hvis dine venner ikke er i stand til at levere henvisninger, kan du altid finde nogen til at gøre rent på internettet. Uanset hvor du finder din rengøringsdame, skal du sørge for at bede om referencer fra tidligere kunder, så du er sikker på at få et professionelt rengøringsfirma.

Det er vigtigt ikke at ansætte det første rengøringsfirma som man falder over. Dit hjem er alt for dyrebart til at blive udleveret til de forkerte rengøringsfolk. Tage bestik af dine prioriteter og beslut hvor meget rengøring er nødvendig i dit hjem. Find ud af, hvad et rengøringsfirma præcist har at tilbyde. Opvej dine behov mod det, som rengøringsfirmaet tilbyder, og gøre dit valg i overensstemmelse hermed.

Sørg for at foretage et baggrundskontrol på virksomheden, før du foretager nogen form for beslutning. Vær mistænksom på et rengøringsfirma, som er meget nye eller som ikke kan give dig kunde referencer. Kontroller, om virksomheden har nogen faglige tilhørsforhold, f.eks. om de er medlem af en anset organisation eller brancheforening, hvilket kan være tegn på god kvalitet. Du kan være sikker på at vide, at dit hjem er i de rigtige hænder hos en rengørings professionel.

Sørge for at booke en personlig samtale med de udvalgte rengøringsselskaber. Stil alle de rigtige spørgsmål og afgør om virksomheden vil være i stand til at levere den kvalitet i arbejdet, som du forventer. Tjek om virksomheden tilbyder service på prøveperiode, dette vil gøre udvælgelsesprocessen meget lettere. Du har brug for ikke bare at screene et rengøringsfirma, men også personalet, der i sidste ende vil gøre alt benarbejdet for dig. Du skal være fortrolig med de mennesker, der arbejder i dit hjem.
Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

841 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Andre sider

Rengøringsfirmaer i dit område

Se en liste over alle rengøringsfirmaer i Danmark, fordelt på regioner

Top rengøringsfirmaer

Brancheforeninger for fagfolk

Danske Service

Danske Service er brancheforeningen for de små og mellemstore servicevirksomheder. Vi sikre blandt andet, at fokus er på de små og mellemstore virksomheder gennem vores stemmeregler. Der findes en garantiordning, der har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder.


Værdien af opgaver som vi har formidlet til rengøringsfirmaer udgør:
3.073.194 kr.
Antallet af tilbud rengøringsfirmaer har givet:
32.898

Danske rengøringsfirmaer

Her ser du en liste over danske rengøringsfirmaer på Servicebyen. I alt 5142 rengøringsfirmaer fordelt på 475 byer. Firmaerne er opdelt efter geografi, så du let kan finde en rengøringsmand f.eks. Århus, Odense eller Aalborg osv.