Få 3 tilbud på vinduespudsning - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.042 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,3 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Vinduespudsning

Polering af vinduer er en af de typer trælse type arbejde, som har tendens til at blive udsat. Men vinduespolering i dit hjem er en af de opgaver, som ikke bør udsættes. Når vinduerne er rene og sprudlende, vil du være i stand til at nyde udsigten udenfor og dit hjem vil se meget renere ud udefra. Hvis du har en smuk udsigt fra dit hjem, så skylder du næsten dig selv og din familie at holde dine vinduer rene og nyde denne udsigt. Der er nogle ting, du kan gøre for at rense dine vinduer og gøre arbejdet meget lettere med vinduespolering.

Hvis du boligejer, som har et hus eller en bygning som har svære opnåelige vinduer der måske ligger højt eller en bygning som har en glasfacade, som skal vaskes, så er du det rette sted. I disse tilfælde kan du få brug for en omgang professionel vinduespolering.

I mange lande, ville der være en brancheforening som sikrer et sæt standardforskrifter og retningslinjer samt certificering af rengøringsfagfolk. Disse brancheforeninger er afgørende for korrekt udførelse af vinduespolering samt til at garantere sikkerheden af vinduespudsere i leveringen af deres ydelser. Sidstnævnte er kritisk, da det ofte er tilfældet, at professionelle rengøringsfolk er hyret til rengøring af vinduer som ligger på svære tilgængelige og forhøjede områder, som kan være fysisk risikable at få adgang til.

Når du køber serviceydelser af et professionelt vinduespolering firma, kan du forvente følgende standardiserede procedurer til at ske:

Indhent pristilbud
Et professionelt vinduespolering firma kan normalt give tilbud over telefoniske henvendelser. Forvent at blive bedt om følgende oplysninger: Antal og størrelse af vinduer, der skal rengøres, typen af vinduer og tilstand af disse; deres placering & tilgængelighed. Hvis vinduerne er i standard størrelse og lavet af standard materialer af velkendte mærker, og kræver ingen særlig rengøring, og er beliggende i lettilgængelige områder, kan de professionelle rengøringsfolk være i stand til at give et fast tilbud over telefonen. For mere komplekse opgaver, vil professionelle vinduespolering firmaer foretrække at give prisoverslag efter en besigtigelse, hvor firmaet besøger dit hjem for at se nærmere på det arbejde, som skal udføres. På den måde kan de være sikre på at den faktiske levering af tjenesten og tilbuddet bliver meget præcise. Fagfolkene bliver nødt til at bekræfte, om eventuelle særlige rengøring løsninger er påkrævede eller særligt udstyr, for at få adgang til de pågældende vinduer.

Hvordan et professionelt vinduespolering firma beregner prisen?
Vinduespudsning udført at professionelle prissætter sjældent deres service baseret på antallet af vinduer, der skal rengøres. Det typiske er, at de sætter et minimum grundlæggende servicegebyr og tilføjer afgifter baseret på størrelsen af vinduer, sværhedsgraden af rengøringen (f. eks kan nogle vinduer allerede have ekstrem meget snavsopbygning eller mange vandpletter) og tilgængelighed. De vil også opkræve ekstra til rengøring af vinduer tilbehør såsom skærme, storm vinduer osv.

Forberedelse af området til vinduespolering
På dagen hvor vinduespudsning skal finde sted, skal du som boligejer sørge for at rydde vinduerne for alt, der kan hæmme adgangen for vinduespudserne. Nogle vinduespudsere ville være okay med at gøre dette for dig, men nogle vil ikke og kan sagtens finde på at opkræve ekstra for selv at udføre dette forberedelsesarbejde. Samtidigt, æder denne aktivitet rigtig meget tid op til tidspunktet for rengøringen… denne tid er bedre brugt på den faktiske rengøring af vinduerne. I visse tilfælde kan dette kræve at du som boligejer skærer grene fra træer & planter som blokerer vinduer, flytter tunge møbler, fjerne gardiner / persienner fra vinduer, osv. Fagfolkene er derimod forpligtede til at lægge midlertidig dækning på ejendommens gulve og etager for at beskytte dem mod spild fra renseprocessen.

Hvor lang tid tager vinduespolering?
Professionelle vinduespudsere vil normalt fortælle boligejere at afsætte en hel dag til færdiggørelse af rengøring. Det er svært at sætte et nøjagtigt tal på de timer, de har brug for at fuldføre opgaven, da der er mange variabler, som kan forlænge renseprocessen, og disse kan være svære at forudse fra starten.

Lidt om rengøringsmateriale
Den professionelle vinduespudser vil altid have deres almindelige rengøringsmidler når de skal arbejde med vinduespolering. Hvis husejeren har en præference for bestemte mærker, kan han anmode fagfolkene om at anvende disse i stedet. Dette kunne ske i tilfælde, hvor boligejer kan foretrækker at bruge mere miljøvenlige rengøringsmidler til vinduespolering.

Ansæt kun autoriserede fagfolk
Når ansættelse af et professionelt vinduespolering firma skal i gang, så sørg for at spørge om de har licens og autorisation til at udføre deres arbejde og om de er medlem af brancheforening. Spørg også om de er forsikrede, i tilfælde af de ødelægger noget i forbindelse med rengøringen. Spørg også ind til hvilke rengøringsmidler de bruger til vinduerne, og hvilke helbredsrisici der er forbundet med disse i forbindelse med vinduespolering.
Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

423 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for vinduespudsning opgaver

Flexservice
19 april 2019

" Jeg synes den hovedrengøring vi havde bestilt var aldeles skuffende udført. Det var ikke pengene værd. Vinduespudsning var rigtig fin.

K10 Multiservice
04 april 2019

" Fin rengøring - dog ikke helt tilfredsstillende og efter aftale. Bla. Var der vasket gulv, men medarbejder havde gået oveni gulvet med sko på hvilket gav gulvet skomærker da det våde tørrede. Ønsket vinduespudsning ud og ind men jeg fik nedslag i prisen da arbejdet ikke var udført efter aftale. God kommunikation hele vejen igennem.

Nibbers Rengøring & Service
23 juni 2018

" godt nok men mangler lige hjørnerne og lidt midt på vinduerne

Andre sider

Vinduespudser - find den bedste

Rengøring af vinduer er et temmelig udmattende arbejde og de fleste kan vel godt blive enige om, at det ikke er det mest spændende arbejde i verden at være en vinduespudser. Når de først er renset så

Besparelser for vinduespudsning opgaver

besparelse Sparet 3.851 kr
Halvårligt vinduesrengøring Kongens Lyngby
11 oktober 2018
besparelse Sparet 651 kr
Månedligt vinduespolering Otterup
26 september 2018

Top rengøringsfirmaer inden for vinduespudsning