Få 3 tilbud på vinduespudsning - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 190.520 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 138,8 mio. kr
  • Fagfolk i hele landet
  • trustpilot

Vinduespudsning

Seneste bedømmelser for vinduespudsning opgaver

Moving Cleaning
07 april 2020

" Super

ME Service
20 januar 2020

" Mødtes i december og aftalte pris og tidspunkt! Er ikke set siden og kom ikke til det aftalte tidspunkt! Har endda sendt to mails uden svar!

Jakobvestergaard
11 januar 2020

" Virkelig god og venlig service.

Andre sider

Vinduespudser - find den bedste

Rengøring af vinduer er et temmelig udmattende arbejde og de fleste kan vel godt blive enige om, at det ikke er det mest spændende arbejde i verden at være en vinduespudser. Når de først er renset så

Besparelser for vinduespudsning opgaver

besparelse Sparet 2.300 kr
Vinduespudsning København S
01 juni 2019
besparelse Sparet 3.851 kr
Halvårligt vinduesrengøring Kongens Lyngby
11 oktober 2018

Top rengøringsfirmaer inden for vinduespudsning

Statistik for vinduespudsning

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for vinduespudsning opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 581 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for vinduespudsning opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 581 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter vinduespudsning opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter vinduespudsning opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 1.632 vinduespudsning opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke regioner opretter danskerne vinduespudsning opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af vinduespudsning opgaver. Tallene er baseret på 1.632 vinduespudsning opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver vinduespudsning opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye vinduespudsning opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 1.632 vinduespudsning opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver vinduespudsning opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af vinduespudsning opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 1.632 vinduespudsning opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Rengøringsfirmaer på Servicebyen
rengøringsfirmaer

812 godkendte rengøringsfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.