Få 3 tilbud på tømrerarbejde - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 183.794 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 134,2 mio. kr
  • Tømrere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Døre

Seneste bedømmelser for døropgaver

Aagreenbyg
25 november 2014

" Kan absolut kun fraråde at andre bruger Aagreenbyg! Arbejdet er så lav standard at det kan laves bedre selv. Der er lavet fejl I arbejdet, vinduer og dører er fejl målt og alligevel monteret, der er lavet skader på vores ejendom i forbindelse med udførelse af arbejdet og overhovedt ingen kommunikation fra tømre om fejl og mangler. Desuden trak opgaven ud over flere måneder og han prøvede at trække sig fra opgaven flere gange da han havde taget for mange andre opgaver.
Samlet set er det kun fordi vi gerne vil have afsluttet opgaven at vi ikke kører en sag på dette. men nu må vi have et andet firma til af afslutte og rette op på Aagreens fejl så godt det nu kan lade sig gøre, med en god extra regning til følge!

Piotrsegin
18 november 2014

" Hørte aldrig fra firmaet. Svært at kunne bedømme på opgaven, da firmaet ikke henvendte sig til os!

Bülow Byg
19 maj 2014

" Super godt, erfaren og behagelig service. Og ekstra service med indkøb af dele til altanen vi skulle have sat op, som manglede, og som de også lavede for os. Kan stærkt anbefale dette firma.

Andre sider

Besparelser for døropgaver

Top tømrerfirmaer inden for døre

Tømrerfirmaer på Servicebyen
tømrerfirmaer

263 godkendte tømrerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.