Få 3 tilbud på tømrerarbejde - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.372 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,2 mio. kr
  • Tømrere i hele landet
  • trustpilot

Døre

Seneste bedømmelser for døropgaver

Fønix Renovering
09 august 2023

" Har efterladt halvfærdigt arbejde i form af:
- Skader på væg på begge sider af døråbning
- Manglende fugning af flere sprækker mellem gerigter og væg. Helt konkret toppen på begge sider af døråbningen samt en af siderne.
- Manglende maling af karm og gerigter. Håndværkeren brugte to dage i sit værksted på at male, men opsatte umalet karm og gerigter og sagde til sidst at maling ikke var en del af aftalen.
- Uafsluttet dørtrin. Der mangler fejelister, så der et hul mellem dørtrin og gulv.
- Dækplade til dørgreb sidder løst. Dette kan muligvis skyldes en produktionsfejl af dørgrebet og ikke monteringen af det.

Udfordrende og uproffessionel kommunikation:
- Håndværkeren forlangte forudbetaling med straksoverførsel efter arbejdet var påbegyndt uden det på forhånd var aftalt med begrundelse af at han havde økonomiske problemer.
- Ubehagelig kommunikation i form af ultimatier, når jeg efterspurgte at få en faktura ifm. forudbetalingen.
- Købte materialer til overpris uden at konsultere med mig først. Ved nærmere undersøgelse har det vist sig at håndværkeren har ændret på den originale købspris og derved tilføjet 1000 kr. ekstra på fakturaen. Dette har jeg først fundet ud af efter afregningen.

Overholdt som udgangspunkt tidsaftaler på nær den sidste dag, hvor han gik over tid og jeg måtte tage afsted og efterlade ham med en nøgle, så han kunne lukke sig selv ud.

Lavede momsfejl på slutfakturaen og prøvede at lave om i det aftalte tilbud på slutfakturaen. Det kom til at koste knap 10.000 kr. og en masse ekstra besvær at få lavet den indvendige dør.

Aagreenbyg
25 november 2014

" Kan absolut kun fraråde at andre bruger Aagreenbyg! Arbejdet er så lav standard at det kan laves bedre selv. Der er lavet fejl I arbejdet, vinduer og dører er fejl målt og alligevel monteret, der er lavet skader på vores ejendom i forbindelse med udførelse af arbejdet og overhovedt ingen kommunikation fra tømre om fejl og mangler. Desuden trak opgaven ud over flere måneder og han prøvede at trække sig fra opgaven flere gange da han havde taget for mange andre opgaver.
Samlet set er det kun fordi vi gerne vil have afsluttet opgaven at vi ikke kører en sag på dette. men nu må vi have et andet firma til af afslutte og rette op på Aagreens fejl så godt det nu kan lade sig gøre, med en god extra regning til følge!

Piotrsegin
18 november 2014

" Hørte aldrig fra firmaet. Svært at kunne bedømme på opgaven, da firmaet ikke henvendte sig til os!

Andre sider

Besparelser for døropgaver

Top tømrerfirmaer inden for døre

Tømrerfirmaer på Servicebyen
tømrerfirmaer

270 godkendte tømrerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.