Få 3 tilbud på tømrerarbejde - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 192.559 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 140,5 mio. kr
  • Tømrere i hele landet
  • trustpilot

Håndværker til renovering af vinduer samt opsætning af vinduer og lister i Espergærde

Renovering af vinduer Opsætning af lister Opsætning af vinduer Har 5 vinduer på stue etage der skal skiftes til nyrer og velisoleret model. Vi har flere opgaver på samme hus og ønsker seriøse og erfarne håndværker med garanti.

Sted

3060 Espergærde

Oprettet

07 april 2015

Hvad skal der laves?

Vinduer

Hvornår?

20 april 2015, fleksibel dato

Tømrerfirma hyret

08-10-2015

CM Håndværk & Entreprise blev ansat til at udføre "Håndværker til renovering af vinduer samt opsætning af vinduer og lister i Espergærde" mandag den. 20 april 2015.

Bedømmelse

Fra Kunde46534 08-10-2015

Håndværker til renovering af vinduer samt opsætning af vinduer og lister i Espergærde
" Lidt utraditionelt bedømmelse med et lille del af min sidste e-mail til ALThåndværk.

Hej Peter!
Tak for sidst.
Du har verdens bedste håndværker. Jeg har haft mange forskellige håndværker i alle fag og alle nationaliteter de sidste to årene og kan se forskellen mellem gode og dårlige håndværker. Jeg og familien har aldrig haft så gode folk som Poul og Rajmund. De er ærlig, sympatiske, samvittighedsfulde, fleksible, serviceminded og faglig dygtige. Dem skal DU PASSE GOD PÅ. Jeg vil helt sikkert anbefale dig og din folk til min netværk og kommer sikkert til at få brug for hjælp til diverse arbejde igen.

Jeg har undret mig over hvorfor du/i har endnu ikke sendt en regning på 4 timer ekstra som Rajmund hjalp mig med. Vi aftalte at du sender en separat regning for det, men jeg endnu ikke har modtaget det. Disse gode folk skal have deres penge.

Når det er sagt, så vil jeg høre om du har nogen folk der kan ligge havefliser/sten. Jeg har et areal omkring 35 kvm der skal har fliser......

MVH Behzad/ Espergærde
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse