Få 3 catering tilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 128.735 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 96,5 mio. kr
  • Restauratører i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

16 Spørgsmål du skal stille når du vælger dit cateringfirma…

Du kommer til at bruge flere penge på bryllupsmad end noget andet aspekt indenfor din reception, så du kan lige så godt arbejde med et top professionelt cateringfirma. Når du leder efter potentielle kandidater som du kan vælge imellem, så prøv at planlægge en smagning af deres menu. Glem ikke at stille dem nedenstående spørgsmål, for dermed vil udvælgelsen af en restauratør blive noget nemmere og mere sikkert.
  • Er catering eksperten specialiseret i bestemte typer mad eller service? Her skal du bede om at få deres menuer så du kan se hvilken slags mad der tilbydes.
  • Kan fagfolkene arrangere en smagning af de specifikke fødevarer, forud for ansættelsen? Den mulighed bør du nemlig have. Planlæg en prøvesmagning, hvis du er interesseret i det pågældende firma.
  • Hvad er restauratørens gennemsnitlige prisniveau? Er omkostningerne udspecificerede så du kan se hvad hver enkel ret og tilbehør koster, eller er den oplyste pris inklusiv det hele? Vær sikker på at detaljer såsom bestik, tallerkener, borddug osv. også fremgår af prisen.
  • Til hvilken grad er kokken involveret i en typisk reception? Vil kokken, udover madlavning, også arbejde som et bryllupskoordinator, fortæller parret når de skal skære kagen, justere tidsplanen, hvis gæsterne ikke synes parat til at sidde ned til middag? (Du bliver nødt til at finde nogen til at udfylde denne rolle - hvis det cateringfirma, som du hyrer, ikke kan udfylde denne rolle kan du f.eks. bede en af gæsterne stå for det.)
  • Har du brug for at leje borde, stole, tallerkener, sølvtøj, salt- og peberbøsser, og mere? Hvis ja, så sørg for at besigtige disse ting for at sikre, at de er af acceptabelt kvalitet.
  • Hvem er din primære kontaktperson hos catering eksperten? Vil den samme person, som du har arbejder med fra starten mens I planlægger begivenheden, også være den samme som fører tilsyn med madservicen på dagen for brylluppet? (Det ville være bedst, hvis dette var tilfældet.)
  • Vil dette cateringfirma arbejde med andre kunder den samme weekend eller på samme dag som dit bryllup? (Du skal helst sikre dig at de vil afsætte tilstrækkeligt tid og opmærksom på netop din begivenhed.)
  • Vil dit cateringfirma sørge for personale der kan tage imod gæsterne? Hvor mange ville de anbefaler for størrelsen af dit bryllup? Hvilken slags tøj vil dette personale have på? (De bedste cateringfirmaer vil altid bruge deres eget serveringspersonale, selv om det sted hvor brylluppet afholdes også har personale til rådighed, fordi de forstår måden hvorpå det pågældende firma driver deres forretning.)
  • Vil catering fagfolkene være villig til at tilberede en opskrift som du ønsker at have lavet, såsom en særlig familieopskrift, eller en appetitvækker med en slags sentimentale betydning? Kan de tilberede vegetar, børn, eller halal måltider for nogle af dine gæster?
  • Hvor vil maden blive lavet? Er der faciliteter på stedet, eller har du behov for yderligere foranstaltninger? Hvis restauratøren skal medbringe hans eget udstyr, er der et ekstra gebyr involveret?
  • Vil kokken arbejde med friske (ikke frosne) fødevarer? Dette er ret vigtigt, for man kan sagtens smage forskel.
  • Har det pågældende cateringfirma de rette licenser? Dette betyder at forretning har mødt sundhedsmyndighedernes standarder og har fået karakter i form a smileys) Har de en ansvarsforsikring? Sørg for at de har lov til at servere alkohol hvis du har tænkt dig at have en bar).
  • Kan firmaet stå for serveringen af alkohol? Eller kan du håndtere baren separat? Har de et fleksibelt vinkort, og kan du lave specielle ønsker? Hvordan er denne liste prissat?
  • Hvordan vil dit cateringfirma arrangere maden på buffet-bordet? Sørg for at det bliver flot og appetitligt at se på og sørg for at se billeder fra tidligere buffeter som de har arrangeret.
  • Kan du tale med tidligere kunder? (Få mindst to referencer, der havde et lignende antal af gæster og en tilsvarende menu.)
  • Har restauratøren også lave bryllupskager? Kan du bruge en ekstern bager, hvis du ønsker?
Cateringfirmaer på Servicebyen
cateringfirmaer

31 godkendte cateringfirmaer fordelt på 27 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Andre sider

Cateringfirmaer i dit område

Se en liste over alle cateringfirmaer i Danmark, fordelt på regioner

Brancheforeninger for restauratører

Horesta

HORESTA er hovedorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet og repræsenterer ca. 1.800 virksomheder. Overordnet arbejder HORESTA for at sikre politisk indflydelse og interessevaretagelse for turist og oplevelseserhvervet.

Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC)

Branchefællesskabet, der tæller ca. 1.500 medlemsvirksomheder, sætter restauratørernes frihed i højsædet. De giver medlemmerne en lang række kontante fordele og bedre konkurrencevilkår. DRC skaber overblik og indblik i alle de regler og krav, der stilles til dig restauratører.


Værdien af opgaver som vi har formidlet til cateringfirmaer udgør:
1.800 kr.
Antallet af tilbud cateringfirmaer har givet:
93

Danske cateringfirmaer

Her ser du en liste over danske cateringfirmaer på Servicebyen. I alt 1788 cateringfirmaer fordelt på 364 byer. Firmaerne er opdelt efter geografi, så du let kan finde en restauratør f.eks. Århus, Odense eller Aalborg osv.