Få 3 catering tilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 120.795 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 90,5 mio. kr
  • Restauratører i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Catering

Mad er en meget vigtig del af brylluppet. Efter parret er færdig med at udveksle deres løfter, er den næste ting, som folk ser frem til, mad. Maden er uden tvivl den mest omtalte ting i et bryllup næst efter selve brudeparret. Når så stor betydning er knyttet til mad, er det bydende nødvendigt, at du vælger en catering service med omhu. Du kan begynde ved at søge på internettet efter et cateringfirma i dit nærområde. Du kan også bede om referencer fra din familie og venner. Der er et par tip, som du kunne have i tankerne når du vælger dinner transportable til dit bryllup.

Budget: Først skal du beslutte hvor stor en procentdel af omkostningerne for dit bryllup, skal gå til cateringvirksomheden. Når du har fundet en potentiel restauratør så sørg for at diskutere budgettet med vedkommende. Budgettet vil variere afhængigt af den service og mad som du vælger. Du kan enten vælge en buffet løsning eller eller en fuld-service middag. Det vil også afhænge af det tema og stil som du vælger. Madleverandøren bør være i stand til at give dig en tjenesteydelsesaftale, sammen med betalingsdetaljer, så der ikke kommer nogle former for negative overraskelser.

Leverandører: Hvis du er på udkig efter et cateringfirma, så sørg for at indhente viden om cateringvirksomhed får sin mad fra, hvis den er indkøbt frisk eller om den kommer fra frosne kilder. Er maden dyrket lokalt eller er den importerer fra udlandet? Nogle billigere restauratører bruger kun frosne varer eller varer fra dåse. Sørg for at fortælle leverandøren, at du foretrækker friske varer, fordi folk sagtens kan smage forskel.

Dekoration: Nogle catering firmaer leverer både duge, dekorationer, glas og bestik. Andre kan også levere personale, såsom tjenere. Sørg for at fortælle hvis du forventer at personalet skal overholde et dresscode.

Der er mange cateringvirksomheder som udelukkende leverer mad til bryllupper. Når du vælger mad ud af huset, så sørg for at prøve menuen inden du beslutter dig. Husk at du aldrig må acceptere menuen, uden en stikprøvekontrol. Du har jo rigeligt at bekymre dig om… det sidste du har brug for er også at bekymre dig om kokken og den mad som han leverer.

Bortset fra maden, er der et par andre ting, der er vigtige, og sikrer at din fest bliver helt perfekt… for eksempel en særlig bryllupskage. Du kan få disse kager specialfremstillede, så de passer til temaet så godt som muligt.

Kager som laves specielt til dig på særbestilling, kan blive meget dyre, hvis ikke du er forsigtig. Sørg for at drøfte budgettet med catering leverandøren, inden du afgiver ordren. Prisen vil i høj grad afhænge af mængden af tilpasning. Jo mere tilpasset og speciel kagen er, jo højere vil prisen blive. Ligesom med maden, så sørg for at prøvesmage kagen forinden.
Cateringfirmaer på Servicebyen
cateringfirmaer

27 godkendte cateringfirmaer fordelt på 23 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Andre sider

16 Spørgsmål du skal stille når du vælger dit cateringfirma…

Læs for at se hvordan man finder frem til det cateringfirma som er bedst egnet til at levere maden til din fest.

Dinner transportable - indhent tilbud fra restauranter

Vi viser dig hvordan du finder den bedste restaurant til at levere dinner transportable, så du undgår de sædvanlige faldgruber.

Catering kategorier

Søg i nye aktive cateringopgaver