Indhent tilbud på dinner transportable

Gratis og uforpligtende. Gør som 126.024 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 94,2 mio. kr
  • Restauratører i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Dinner transportable - indhent tilbud fra restauranter

Det er vanskeligt at finde et kompetent cateringfirma, som du tør overlade madlavningen til. I restaurationsbranchen er der nemlig ingen standarder for kvaliteten af det leverede produkt, i modsætning til de fleste andre brancher, hvor man kan opnå certificeringer, diplomer eller garantier, der sikrer at produktet eller servicen har en vis standard. Alle kan praktisk taget starte deres eget firma. Af denne grund kan der være enorme forskelle på måltider fra to forskellige catering firmaer.

Cateringfirmaer kan typisk hyres til to at udføre to type services… Den første er begrænset til leveringen af maden, alt andet overlades til arrangøren. Den anden er meget mere servicemindet, og omfatter både levering af mad og betjening af gæsterne, således at værten kan glemme alle bekymringer og fokusere 100% på sine gæster.

1. Levering af måltiderne
De fleste kan nøjes med simpel dinner transportable, hvor leverandørens opgave består kun i at levere færdiglavet mad til din fest, bryllup, firmafest eller reception. De største potentielle problemer ved denne type service er fødevarekvaliteten, hygiejne og ikke mindst smagen af de leverede retter. Der kan også være bekymring for, at maden kommer for sent, så gæsterne skal vente for længe.

2. Fuld service catering
En større begivenhed, såsom en firmafest, bryllup eller reception kræver oftest at leverandørens opgaver spænder over mere, end blot leveringen af mad ud af huset. Cateringfirmaer kan faktisk hyres til at lave alt arbejde fra selve tilberedningen af maden og til den faktiske betjening og den afsluttende oprydning.

Alle cateringvirksomheder er ikke skabt lige
Hvordan kan du vide, om den restauratør, som du overvejer at hyre, fortjener din tillid? Her følger en liste over nogle af de grundlæggende ting, som man skal have styr på inden man beslutter hvem der skal hyres:

For det første, skal det potentielle firma være stort nok og have de nødvendige ressourcer og udstyr til rådighed for at kunne yde den service, som du har brug for. Få derfor at vide hvor mange ansatte de har i deres virksomhed.

Spørg altid efter kundereferencer fra de forløbne måneder. På den måde kan du personligt tale med firmaets tidligere kunder og høre deres mening om den service, der blev ydet.

Undersøg hvorvidt stedet bruger frosne fødevarer i tilberedelsen af dinner transportable. Mange cateringvirksomheder, især de billigste, bruger typisk frosne ingredienser. På den ene side kan dette nedbringe prisen, men det betyder desværre også at smagen ikke er optimal. Overvej derfor at kræve friske ingredienser! Dette er et afgørende parameter for dit arrangement.

Er du meget kvalitetsbevidst, kan du overveje at aflægge uanmeldt besøg hos firmaet. Dette vil give dig en chance for at inspicere deres køkken, hygiejne og se maden mens den bliver tilberedt.

Spørg for at spørge ind til deres transportmidler. Skal maden transporteres over længere afstand, er det essentielt at maden kan nedkøles undervejs. Velholdt og rene transportmidler er afgørende.

Sørg for at se listen over stedets smileys. På den måde kan du se hvilke kommentarer Fødevarestyrelsen har haft til det pågældende sted.

Hvis dit dinner transportable er stort nok (over 20.000 kr.), bør du anmode om at test-smage de retter, som du overveje at bestille fra de potentielle virksomheder. Smagningen bør være gratis.

Find uf af om deres personale er fastansat eller om de er fra et vikarbureau. Restauratøren kender af gode grunde ikke vikarer lige så godt, som hvis de var fastansatte, hvilket kan føre til problemer.

Når du indhenter tilbud, kan du eksempelvis angive et budget til de bydende, og bede dem om at arbejde inden for dit budget. Pas på prisen som er for lave, de er nogle gange for godt til at være sandt, og det er som regel en grund til.