Få 5 tilbud på erhvervsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 178.408 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 131,1 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Erhvervsflytning

Seneste bedømmelser for erhvervsflytninger

Teknik og rengøring
22 september 2022

" En katastrofe. Kom 40 min. for sent. Havde ikke sat sig ind i adresserne og evt parkering - som forlængede flyttetiden - der er max 1 km mll de to adresser! Meget få ting - kontor fra 13 kvm uden hæve/sænkebord, men det tog 2 timer. De fik smadret glasset til stort billede og et andet billede bortkom under den korte flytning - sandsynligvis har de ikke holdt øje med billedet, mens de bar møbler op. Nu er jeg meeeeget spændt på, om jeg får erstattet udgifter ifh til billederne.

Fra Aarhus C til Aarhus C

Moveeasy APS
20 september 2022

" Fantastisk god oplevelse at bruge Moveeasy til flytning af Nauticum ApS. Kan varmt anbefales.

Fra Svebølle til Slagelse

Diwex Flyttefirma
13 august 2021

" Jeg fik flyttet mit kontor med produktionsmaskiner fra Allerød til Fredensborg. Det gik smidigt og nemt. Diwex kom til tiden - og blev til de var færdige. Endda selvom vi måtte køre to gange.

Fra Allerød til Fredensborg

Andre sider

Firmaflytning på den lette måde

Skal din virksomhed have ny adresse? Læs hvordan du gør din firmaflytning så gnidningsfri som mulig, så dine medarbejdere hurtigst muligt kan komme i gang med deres arbejde.

Besparelser for erhvervsflytninger

Top flyttefirmaer inden for erhvervsflytning

Statistik for erhvervsflytning

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 4.055 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 4.055 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter erhvervsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter erhvervsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 1.090 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne erhvervsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af erhvervsflytninger. Tallene er baseret på 1.090 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver erhvervsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye erhvervsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 1.090 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver erhvervsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af erhvervsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 1.090 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.226 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.