Få 5 tilbud på erhvervsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 127.152 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 95,2 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Erhvervsflytning

Seneste bedømmelser for erhvervsflytninger

okebel ivs
19 juli 2019

" Et stor ØV .

Jeg bestilte igennem jer, okebel ivs til at flytte 6 stk hæve sænke borde fra A til B, onsdag den 17.07.2019, kl. 7.00, de kom så først kl. 7.30, 2 mand og ville flytte dem, men undskyldte sig med at de var for tunge til at bære i bæreseler og det var det eneste de havde med, hen til den elevator der skulle kører dem ned fra 2. sal til stuen, og videre, vi aftalte så, at de skulle komme tilbage fredag den 19.07.2019 kl. 7.00 og der kom så ingen til at flytte mine borde. Jeg kontaktede så okebel ivs og fik at vide, at de desværre var syge i dag, begge 2 som skulle have været hos mig og han havde så ikke at han kunne da i det mindste have ringet og fortalt mig det og at han arbejdede på at finde en løsning, men ikke engang det havde han tænkt på.

DEM BRUGER JEG SÅ IKKE MERE:

Meget dårlig service

Fra Taastrup til Glostrup

Sk-Transport
24 februar 2019

" De har flyttet vores virksomhed for os,vi er meget tilfredse med den måde de håndterede vores meget tunge ting.Vi kan kun anbefale dem.vi har nu brugt dem 2 gange inden for 2 måneder.søde og venlige er de.

Fra Randers SV til Ans By

Flytte-Fætteren
04 januar 2019

" betalte kontant da jeg var kørt fra mit kreditkort, kunne først få kvittering senere.

Fra Hvidovre til Holbæk

Andre sider

Firmaflytning på den lette måde

Skal din virksomhed have ny adresse? Læs hvordan du gør din firmaflytning så gnidningsfri som mulig, så dine medarbejdere hurtigst muligt kan komme i gang med deres arbejde.

Besparelser for erhvervsflytninger

besparelse Sparet 3.499 kr
Erhvervsflytning i Odense C
13 august 2019
besparelse Sparet 2.799 kr
Kontorflytning fra Taastrup til Glostrup
12 juli 2019
besparelse Sparet 5.500 kr
Erhvervsflytning til Thisted
09 juli 2019

Top flyttefirmaer inden for erhvervsflytning

Statistik for erhvervsflytning

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 3.167 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 3.167 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter erhvervsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter erhvervsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 895 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne erhvervsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af erhvervsflytninger. Tallene er baseret på 895 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver erhvervsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye erhvervsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 895 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver erhvervsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af erhvervsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 895 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

937 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.