Få 5 tilbud på erhvervsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.042 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Erhvervsflytning

Seneste bedømmelser for erhvervsflytninger

Sk-Transport
24 februar 2019

" De har flyttet vores virksomhed for os,vi er meget tilfredse med den måde de håndterede vores meget tunge ting.Vi kan kun anbefale dem.vi har nu brugt dem 2 gange inden for 2 måneder.søde og venlige er de.

Fra Randers SV til Ans By

Flytte-Fætteren
04 januar 2019

" betalte kontant da jeg var kørt fra mit kreditkort, kunne først få kvittering senere.

Fra Hvidovre til Holbæk

Mado
12 december 2018

" Super flink og professionel.

Fra København S til København S

Andre sider

Firmaflytning på den lette måde

Skal din virksomhed have ny adresse? Læs hvordan du gør din firmaflytning så gnidningsfri som mulig, så dine medarbejdere hurtigst muligt kan komme i gang med deres arbejde.

Besparelser for erhvervsflytninger

Top flyttefirmaer inden for erhvervsflytning

Statistik for erhvervsflytning

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 3.055 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 3.055 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter erhvervsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter erhvervsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 866 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne erhvervsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af erhvervsflytninger. Tallene er baseret på 866 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver erhvervsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye erhvervsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 866 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver erhvervsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af erhvervsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 866 erhvervsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

894 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.