Få 5 flyttetilbud og spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 126.226 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 94,4 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning og transport

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

929 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for flytteopgaver

flyttilbud
Idag

" Fyttemænderne har arbejdet meget effektivt og samtidig meget omhyggelig. Flinke og arbejdsomme. Godt samarbejdet dem imellem og med os.

Fra København Ø til København Ø

Sk Transportservice
Idag

" Kan på det varmeste anbefale SK Transportservice. Flyttede fra Århus til København i juli - alle aftaler blev overholdt - venlige, imødekommende flyttemænd, der forsigtigt satte mine ting på plads. Er meget tilfreds og vil til enhver tid benytte dem igen.

Fra Viby Jylland til København Ø

Jeres flyttemand
Idag

" Utroligt søde og ekstra hjælpsomme flyttefolk.

Fra Gråsten til Gråsten

Andre sider

Tilbud på flytning – 5 tips

Ønsker du at indhente tilbud på flytning, så giver vi dig en række tips til at gøre processen så let og hurtig som muligt.

Flyttetilbud - Indhent tilbud på flytning

I stedet for at ringe til specifikke flyttefirmaer, er det fordelagtigt at indhente flyttetilbud på nettet. Læs for at se hvordan man gør, så du får de bedste resultater.

Få den bedste flytteservice

Hvis du vil undgå betydelige besvær og stress der automatisk følger med en flytning, kan du få professionel flytteservice. Vi guider dig til at finde frem til det, der opfylder dine behov.

Find den bedste flytteforretning

Jagten på den rigtige flytteforretning er ikke så simpel, som man skulle tro. Læs visere, så vi kan hjælpe dig med at nagivere i flyttejunglen.

Find det bedste flyttefirma i din by

Flyttebranchen er en broget branche med nogle uheldige elementer. Læs om hvordan du frasorterer de dårlige og finder frem til det dygtigste flyttefirma.

Find den bedste flyttemand

I modsætning til mange andre brancher, er flyttebranchen ret broget og har et temmeligt dårligt ry. Derfor er det særlig vigtig at undgå de negative elementer, og finde den rigtige flyttemand.

På jagt efter de bedste flyttekasser

Det er ikke nok at hyre de bedste flyttemænd til at klare din flytning, det er også vigtigt at fokusere på de flyttekasser, som indeholder dine værdifulde genstande. Læs her for at vide hvad du skal være opmærksom på.

5 tips til flyttehjælp

Det kan være en svær og besværlig process at flytte selv, derfor kan professionel flyttehjælp være et godt alternativ. Vi kan hjælpe med at finde de bedste muligheder for dig.

Billig flytning på den lette måde

Flytning på egen hånd kan være en meget krævende øvelse. Det er muligt at få en billig flytning selvom man hyrer et flyttefirma til opgaven. Læs hvordan.

Besparelser for flytteopgaver

Top flyttefirmaer

Statistik for flytning og transport

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for lejlighedsflytninger, husflytninger og klarverflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 371.338 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest at flytte på?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for lejlighedsflytninger, husflytninger og klarverflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest at flytte på. Tallene er baseret på 371.338 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der flytter mest?

Nedenstående viser hvor mange procent af dem der flytter, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 117.881 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er der tegn på urbanisering i Danmark?

Nedenstående viser hvor mange procent af danskerne flytter til byer, som er større eller mindre end den, som de flytter fra. Ydermere kan man se hvor mange procent flytter indenfor samme by. Tallene er baseret på 117.881 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner flytter danskerne til?

Nedenstående viser flytteaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af flytninger, hvor tilflytningsadressen ligger i de specifikke regioner. Tallene er baseret på 117.881 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner flytter danskerne fra?

Nedenstående viser flytteaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af flytninger, hvor tilflytningsadressen ligger i de specifikke regioner. Tallene er baseret på 117.881 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder er de mest populære at flytte på?

Nedenstående viser hvordan flytninger i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære at flytte på. Tallene er baseret på 117.881 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage flytter danskerne på?

Nedenstående viser hvordan flytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære at flytte på. Tallene er baseret på 117.881 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flytning og transport kategorier

Søg i nye aktive flytteopgaver