Få 5 flyttetilbud og spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 120.796 andre danskere
 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Vores kunder har sparet 90,5 mio. kr
 • Flyttemænd i hele landet
 • trustpilot
 • e-handelsfonden

Flytning og transport

Flytning er ofte en af de mest stressende oplevelser som vi nogensinde kommer til at opleve i hverdagen. Hele processen med at pakke vores ejendele, forlade vores hjem og flytte til en ny adresse er i sig selv slemt nok. Oven i det er vi nødt til at overlade vore ejendele og transporten af disse til fremmede mennesker, så det er ikke så underligt at vores stressniveau er højt!

At vælge et godt flyttefirma er vanskeligt. Vi har alle hørt skrækhistorier fra venner og familie om useriøse flyttemænd i forbindelse med en flytning, og det er derfor vigtigt at sortere de dårlige fra de gode, lige så snart man kan. Uanset hvor du bor, kan du være sikker på, at der vil være forskellige flytteforretninger der bare venter på at yde assistance. Din sværeste opgave er at vælge en, der passer til dig - det er nemlig vigtigt, at du finder den rette.

I dag kan flyttefirmaer tilbyde en bred vifte af tjenester oven i deres basale services. Disse kan omfatte nedpakning, udpakning, salg eller leje af papkasser og opbevaring inden din flytning. Nogle virksomheder vil endda pakke dine ejendele, transportere dem, rense dit nye hjem og arrangere det hele i dit nye hjem i henhold til dine anvisninger. Disse ekstra ydelser vil naturligvis koste flere penge.

Som retningslinje bør du have valgt dit flyttefirma mindst 4-8 uger før din flytning. Hvis du venter for længe, vil du opdage, at de gode firmaer er fuldt booket, og at du derfor vil have færre valgmuligheder. Det er langt bedre at vælge og bestille din flyttemand så langt tid i forvejen som muligt. Mange firmaer kan fortælle dig, at de har nogle mindre tavle dage - såsom mandage - de kan endda være parat til at tilbyde dig en rabat for at flytte i løbet af deres mindre travle perioder. Det er altid værd at spørge!

For at træffe det bedste valg, skal du tænke over, hvad du ønsker af flyttemændene - og den første ting du skal gøre, før du kontakter flyttefirmaerne, er at lave en liste over, hvad du har brug at de skal gøre for dig på dagens for din flytning. Denne liste vil hjælpe dig med at få det bedste tilbud. Listen kan f.eks. indeholde følgende:
 • Dine foretrukne flyttedatoer
 • Om du ønsker at flytte lokalt, langdistance- eller sågar internationalt?
 • Om du ønsker du hjælp til at pakke eller købe/leje emballage?
 • Om du skal flytte eller transportere værdifulde eller skrøbelige genstande?
 • Om du blot ønsker at leje en bil og selv stå for al flytningen?
 • Om du har brug for opbevaring?
 • En liste over møbler og antal flyttekasser
 • Hvor meget forsikring vil du få brug for?
Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

882 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for flytteopgaver

flyttilbud
Igår

" Billigt flyttefirma.. venlige. Man får måske det man betaler for, men der var ikke noget væsentligt at klage over.

Fra København SV til København S

Sk-Transport
16 marts 2019

" Det var et par friske og vældig behagelige fyre.

Fra Horsens til Horsens

Lehman Multiservice
16 marts 2019

" Rigtig søde og dygtige gutter. Tak for hjælpen!

Fra København NV til København NV

Andre sider

Tilbud på flytning – 5 tips

Ønsker du at indhente tilbud på flytning, så giver vi dig en række tips til at gøre processen så let og hurtig som muligt.

Flyttetilbud - Indhent tilbud på flytning

I stedet for at ringe til specifikke flyttefirmaer, er det fordelagtigt at indhente flyttetilbud på nettet. Læs for at se hvordan man gør, så du får de bedste resultater.

Få den bedste flytteservice

Hvis du vil undgå betydelige besvær og stress der automatisk følger med en flytning, kan du få professionel flytteservice. Vi guider dig til at finde frem til det, der opfylder dine behov.

Find den bedste flytteforretning

Jagten på den rigtige flytteforretning er ikke så simpel, som man skulle tro. Læs visere, så vi kan hjælpe dig med at nagivere i flyttejunglen.

Find det bedste flyttefirma i din by

Flyttebranchen er en broget branche med nogle uheldige elementer. Læs om hvordan du frasorterer de dårlige og finder frem til det dygtigste flyttefirma.

Find den bedste flyttemand

I modsætning til mange andre brancher, er flyttebranchen ret broget og har et temmeligt dårligt ry. Derfor er det særlig vigtig at undgå de negative elementer, og finde den rigtige flyttemand.

På jagt efter de bedste flyttekasser

Det er ikke nok at hyre de bedste flyttemænd til at klare din flytning, det er også vigtigt at fokusere på de flyttekasser, som indeholder dine værdifulde genstande. Læs her for at vide hvad du skal være opmærksom på.

5 tips til flyttehjælp

Det kan være en svær og besværlig process at flytte selv, derfor kan professionel flyttehjælp være et godt alternativ. Vi kan hjælpe med at finde de bedste muligheder for dig.

Billig flytning på den lette måde

Flytning på egen hånd kan være en meget krævende øvelse. Det er muligt at få en billig flytning selvom man hyrer et flyttefirma til opgaven. Læs hvordan.

Besparelser for flytteopgaver

Top flyttefirmaer

Statistik for flytning og transport

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for lejlighedsflytninger, husflytninger og klarverflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 351.613 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest at flytte på?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for lejlighedsflytninger, husflytninger og klarverflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest at flytte på. Tallene er baseret på 351.613 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der flytter mest?

Nedenstående viser hvor mange procent af dem der flytter, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 112.857 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er der tegn på urbanisering i Danmark?

Nedenstående viser hvor mange procent af danskerne flytter til byer, som er større eller mindre end den, som de flytter fra. Ydermere kan man se hvor mange procent flytter indenfor samme by. Tallene er baseret på 112.857 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner flytter danskerne til?

Nedenstående viser flytteaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af flytninger, hvor tilflytningsadressen ligger i de specifikke regioner. Tallene er baseret på 112.857 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner flytter danskerne fra?

Nedenstående viser flytteaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af flytninger, hvor tilflytningsadressen ligger i de specifikke regioner. Tallene er baseret på 112.857 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder er de mest populære at flytte på?

Nedenstående viser hvordan flytninger i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære at flytte på. Tallene er baseret på 112.857 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage flytter danskerne på?

Nedenstående viser hvordan flytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære at flytte på. Tallene er baseret på 112.857 lejlighedsflytninger og husflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flytning og transport kategorier

Søg i nye aktive flytteopgaver